- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #8379 üzenetére
A mono mód meg az egy oldalas használat nem ugyanaz. Szinte minden füles tud egy oldalas használatot, de ilyenkor általában csak a stereo egyik csatornáját hallod. a mono mód azt jelenti, hogy konkrétan monoba keveri le a stereot, így egy fülesen megy mindkét stereo csatorna egyszerre.
-
válasz
tamas.nick #8305 üzenetére
Jabra-n kívül nem nagyon található multipointos fülhallgató.
30 ezerbe nem fog multipointos férni, úgy 50k-tól kezdődnek.
Tehát, Jabra Elite 75t (nem mindegyik bölcsője vezetékmentesen tölthető, erre oda kell figyelni), Elite 85t ill a mostani Elite 7 Pro. Az olcsóbb változatok nem multipointosak (pl: Elite 3).
-
válasz
Zoanthropes #7538 üzenetére
A 75t valamivel jobb, mint a 65t, sőt, egész jó zajszűrést is tud. A Jabra 3 annyiban visszalépés, hogy csak 1 mikrofonos, így nem lesz olyan jó a beszélgetés hangminősége, cserébe már tudja az aptX-et. A Buds-ot csak Samsung telefonhoz ajánlom, plusz az érintőgomb őrületbe fog kergetni a fizikai után (én Jabra 75t-t cseréltem Buds Pro-ra). A Jabra 7 nem tudja az aptX-et, ami érthetetlen a Jabra 3 fényében, viszont elsőrangú zajszűrést tud, és még sokkal jobb beszélgetésben, mint az előző Jabrák (még nagyon zajos környezetben is használható, és a másik fél is kitűnően hall).
-
-
-
-
20-30-ért szerintem nem találsz olyat, ami jól kiszűri a zajt mindkét fél részére, mert gondolom nem csak te akarod hallani a másik felet, hanem az is fontos, hogy a másik fél is téged halljon és ne a zajt. Egyik olcsó fülesnek sem az erőssége a zajszűrés (értsd 30k alatt).
Viszonylag olcsón a Jabra Elite 75t-t ajánlom, ez 40k körül van, viszont egész tűrhetően kiszűri a zajokat a telefonáló meg a másik fél részére is. És zajos környezetként pl a metrót meg a vonatot értem. Ha valami jóval hangosabb zajról van szó, akkor ez sem lesz elég.
Most a legjobb valszeg a hamarosan megjelenő Jabra Elite 7 Pro füles a zajszűrésben, ami a tesztek szerint jobb hangminőséget biztosít mindkét félnek, mint ha közvetlenül a telefonon beszélnél, még zajos környezetben is (viszont zenére nem túl jó, de az nem is szempont nálad). Ez 200 euróba kerül.
Az olcsó fülesek közül a tesztek szerint ezek rendelkeznek, az árukhoz képest, jó zajszűréssel, de csak arra lehet számítani, hogy annak szűrik a zajt, aki viseli a fülest, a másik oldalon ez nem segít.
Wyze Buds Pro, $60
Tronsmart Apollo Air, $70
Soundcore Life P3, $80
Earfun Air Pro, $80
Taotronics SoundLiberty Pro P10, $70
Monolith M-TWE, $95Ezek az árak nettó árak, vagyis jön még hozzá áfa meg szállítási költség, és esetleg egyéb költség is szóba jöhet. Némelyiket talán itthon is megtalálod valamelyik üzlet kínálatában.
-
válasz
krisztianAMG #7365 üzenetére
Én csak akkor vennék kínai márkát itthoni képviselet nélkül, ha nagyon muszáj és nincs pénzed "komolyabb" márkákra, vagy ha többet is veszel csak úgy hobbiból. Ha tönkremegy a Lypertek (nem beszélve egyéb kínai márkákról), akkor sokba kerülhet neked a szervizeltetés, mert vissza kell küldened Kínába, és hosszú ideig nem lesz nálad. Egy Samsung, Huawei, Jabra meg jó eséllyel pár nap alatt megvan javítva vagy cserélve, és szintén jó eséllyel, nem kerül neked extra költségbe. A szoftver support is teljesen más az ilyen márkáknál. Még az ismert Lyperteknél sem számíthatsz 1-2 szoftverfrissítésnél többre, a korábban felsoroltaknál meg havonta, vagy akár havonta többször is jön frissítés, nem ritkán újabb feature-ökkel. És még ott van a sokkal jobb mobil app is ezeknél.
Amiket tudok ajánlani a fentiek miatt a már felsorolt Samsung, Huawei, Jabra, meg Apple és talán Xiaomi. Biztos tudnak mások is hozzátenni ehhez a listához valamennyit, melyek hivatalos viszonteladón keresztül vásárolhatóak (és így szervizeltethetőek) itthon.
-
válasz
krisztianAMG #7356 üzenetére
Jabra Elite 3? 80 euró, nagyon jó a supportja (az első évben legalább havonta jönnek a szoftverfrissítések), jó az appja, és lévén Jabra, a mikrofonja is biztos, hogy jó. Itthon 30 ezer Forintért lehet kapni, regisztrálás után kapsz még +1 év garanciát (összesen 2 év).
-
Igen, csak sajnos a 75/85t-nél a legjobb codec az AAC, vagyis nincs aptX. Ezért várom már a Jabra Elite 7-et is, az várhatóan ismeri majd az aptX-et, és akkor valszeg lecserélem a Samsung Buds Pro-mat arra. Utóbbi nagyon jó füles, csak elrontja az érintőgomb, ami iszonyat kényelmetlen (meg az ANC sem az igazi).
-
válasz
Attila2011 #7340 üzenetére
Ebben az ársávban csak elvétve találni elfogadható zajszűrésű fülest. A Soundcore Life P3-at ajánlanám ha az fontos, mert annak jó a hangminősége is, de azt nem láttam itthoni boltban. Ez ugye egy kínai márka, az ilyeneknek általában nem jó a supportja.
-
válasz
Attila2011 #7338 üzenetére
80 euróért ajánlom a Jabra Elite 3-at. Most jelent meg, 2 év garancia van rá (regisztrálás után), ingyen szállítják EU-n belülről, tud aptX-et is. A régebbi, és jóval drágább Jabrákhoz képest kb annyival rosszabb, hogy nem tud aktív zajszűrést. és nincs multipont (csak 1 eszközhöz tud egyszerre csatlakozni).
Mod: itthon is meg lehet venni 30 ezerért, és így is tudod regisztrálni a 2 évre.
-
-
A körülményektől is függ, hogy szakadozik e a kapcsolat. Amennyiben egyszerre csak az egyik füles csatlakozik a lejátszóhoz/telefonhoz, kommunikálniuk kell egymással, így pl kültéren gyakran szakadozhat. Na most a fejeden keresztül nem látják egymást, mert az emberi test blokkolja a BT-t (pontosabban a víz az emberi testben), így a kommunikáció abból áll, hogy a környezetben levő tárgyakról, falakról visszaverődő BT hullámokon keresztül teszik. Bizonyos anyagok is blokkolhatják a BT jelet, én pl ezt vettem észre, ha az egyik vízálló dzsekimet hordom, előfordulnak szakadások (a telefon a zsebemben van olyankor). Továbbá, némely modellek érzékenyek az áruházban levő lopásgátló kapukra, és ha átmész rajtuk, megszakad a jel. De ha a lakásban is folyamatosan szakadozik, akkor ott bizony valami gond van.
-
válasz
interstate76 #7108 üzenetére
Jabrán kívül csak Samsung Budsok, de utóbbiak csak Samsung eszközökhöz csatlakoznak (mármint egyszerre kettőhöz).
Jabra is csak kettőhöz tud egyszerre (Jabra Elite 65t, 75t, 85t és a most megjelenőek: Elite 7 Pro/Active, Elite 3).
Ezen kívül a legtöbb füles párosítható egyszerre több eszközzel, de nem tudsz egyszerűen váltani, mert előtte le kell választani az éppen kapcsolódóról.
A Jabra (meg a Samsung, Galaxy Buds sorozat) tud 2 eszköz esetén olyat, hogy dinamikusan váltanak köztük attól függően, hogy honnan jön a hang.
Próbáltam neked találni más gyártóktól is, de úgy néz ki nincsenek (csak headsetek, de azok szép számmal): [link]
Szóval ha nem 2 Samsung androidos eszközről van szó (telefon, ill. tablet), akkor csak a Jabra budsok maradtak lehetőségként.
Ha csak egy oldali füles kell (amire utal a half?), akkor van még Jabra Talk 35, 45 és 55, de ezek sem olcsók.
-
válasz
andronymus #7104 üzenetére
Nekem nem volt baj a stabilitásával a fülemben (de ez lehet egyedi, mert mindenkinek más a fülformája), a zene minőségével sem, de ez is lehet telefonfüggő, mert az AAC-t sok telefon túltömöríti (Apple és Samsung telefonokkal jó).
Viszont van sportolásra készült változata is, az IP57-es: Elite Active 75t -
válasz
andronymus #7083 üzenetére
A Jabra tökéletes a BKV-s beszélgetéshez, másfél évig használtam, még a metrón sem panaszkodtak.
-
válasz
szabochris #7057 üzenetére
A Jabra 75t tényleg nagyon jó telefonálásban. A másik kettőt nem ismerem.
-
válasz
trialboj #7001 üzenetére
1 évig használtam Elite 75t-t, előtte meg másfélig a 65t-t, tudom milyen az appja, és nem jobb, mint a samsungé. Amiben jobb a Jabra az a telefonálás minősége, meg hogy bármilyen 2 eszközhöz csatlakozik egyszerre, na meg a fizikai gomb. A zene minősége meg a Samsungon jobb valamivel (a Jabrak max AAC-t tudnak, a Samsungoknak meg van a saját codecjük, bár utóbbi csak Samsung telefonnal működik).
-
válasz
trialboj #6947 üzenetére
Semelyik TWS-en sincs kikapcsoló gomb, ne ezen akadj ki. Az app miért fapad? Melyik füleshez adott app tud sokkal többet? Pl. a Jabra app is kb ennyit tud. Olyan TWS-em meg még nem volt (szerintem nem is létezik), hogy valamelyik gombját be tudnám programozni, hogy egy bizonyos appot indítson (neked a spotify azért van ott, mert az az alap zenelejtászó nálad, és így működik a legtöbb TWS (nem csak ennél) lejátszás funkciója, hogy ha nem fut az app, akkor elindítja).
Szóval olyan dolgokba kötöttél bele, ami nagyjából minden fülesnél így működik.mod: látom vicze1 már megválaszolta a nagy részét
-
válasz
trialboj #6900 üzenetére
A 11 óra csak a max idő, amit általában úgy kell érteni, hogy alacsony hangerővel, ideális körülmények között, mindenféle extra funkciók (pl zajszűrés) nélkül hallgatod a zenét. 22 órát adnak meg a töltőtokkal együtt (ez is max). Azt kéne megkérdezni, hogy újkorában mennyi volt neki az üzemidő, mert valszeg nem volt sokkal jobb. Persze ha minden nap reggeltől estig használta a fülest, akkor igen lehet, hogy ennyire tönkrement már az akku, de ez nem reális felhasználási mód.
mod: közben látom kiderült, hogy a sima Buds
-
Vezeték nélküli 5.1-es fülhallgató? Ahhoz biztos van valami USB dongle, nem? Azt kell az USB-be dugni. Vagy BT-n tudsz csatlakozni, de azzal nem lesz 5.1 szerintem, általában nincs elég sávszél hozzá. Bár azt is kétlem, hogy fülhallgatót adnak ki dongle-vel.
Ha meg nem vezeték nélküliről (vagy fejhallgatóról) van szó, akkor olvasd el a topik címét.
-
válasz
Pierre75 #6874 üzenetére
Nekem nagyon kényelmes. Kb fél óránként azért megigazítom, mert annyi idő múlva hajlamos kicsit elmozdulni a fülemben (mindenkinek egyedi a hallójárata és fülkagylója, szóval ez nem feltétlen igaz másnál is). A hangképe nekem túl egyenletes, én szeretem rátolni az extra basszust, de nagyon jó a minősége a Samsung saját codecjével (Scalable Codec a neve, és S21 Ultrával használom). Sajnos nem Samsung készülékkel AAC a legjobb codec a fülesnél (bár még az sem rossz Samsung telefonokon, de van olyan márka, ahol túltömörítik). A 360-at meg lehet, hogy nem Netflixen kéne kipróbálni, mert ott eleve nagyon jók a hanghatások.
-
válasz
Pierre75 #6872 üzenetére
Egy kérdésedre tudok válaszolni: nekem még utcán sem szakadozik a Buds Pro.
360 audiót nem ismerem, mint hogy az általad említette Sony fülest sem.
mod: közben kipróbáltam a 360 audiót egy filmmel a netflixen (Lost in Space), óriási különbséget nem érzékeltem, de lehet hogy azért, mert már eleve nagyon jó volt a hangja a filmnek. Ezt hosszabban kéne tesztelni, de nem hiszem, hogy komoly különbség van egy füles esetén, mert már eleve lényegesen jobban hallasz térben fülesen, mint egy sztereó hangszórópáron, amin szemben van veled.
-
A BT-t blokkolja a víz, nameg nincs is teljesen vízálló BT-s fülhallgató, szóval nincs. Kérdés az is, hogy mihez akarod haszálni, mert egy mobil sem fogja neked kibírni a Balaton átúszást.
mod: ja beépített memóriás. Szerintem olyan sincs, de ha lenne sem működne jól, mert a 2 füles közötti kommunikációt könnyen blokkolja a víz (igen, kell a 2 oldalnak is kommunikálnia egymással, hogy sztereó maradjon a sztereó).
-
válasz
errorcode06 #5137 üzenetére
Szerintem nagyon jó, de a Jabra mellett csak pár másik, alacsonyabb kategóriájú fülessel tudom összehasonlítani, azokhoz képest jobb valamivel (pl Lypertek Tevi vagy Alien Secret). Javaslom hogy olvass el review-kat a Jabra-król, és az alapján dönts.
A hangminőséget persze a zenehallgatáshoz értem, mert a beszélgetésben a közelébe sem tudnak jönni az olcsóbbak ehhez. -
válasz
se4ever2 #5134 üzenetére
Én már évek óta Jabra-t használok (most Elite 75t), és tökéletesek még a metrón is, sosem panaszkodtak, hogy rosszul hallanának. Továbbá, a Jabra egyszerre 2 eszközhöz is csatlakoztatható, pl laptop és telefon, és automatikusan tud váltani a kettő között a bejövő audió függvényében (pl laptopon használod, de ha jön egy hívás a telefonon, akkor fel tudod venni a hívást, és átvált a telefonra). Szóval én ezt ajánlom (a Jabra Elite 85t még jobb a nagyon fejlett zajszűrése miatt).
-
-
válasz
YosheeLocote #4713 üzenetére
Erre gondolsz? Qualcomm TrueWireless Stereo]
Mert jelenleg is csak az egyik oldalt kell párosítani exynosos telefonnal is.
-
válasz
YosheeLocote #4709 üzenetére
Mi ez a wirelessPlus? Nem találtam erről semmit.
-
Megjött a héten a Alien Secret QCC010 (más néven Predator Pro QCC010), 20 dollár volt, és azt kell hogy mondjam, hogy ennyiért szenzációs. Hangzásban alig marad el a Jabra Elite 75t-től, ami 180 eurós cucc, kinézetre is hasonló, mind a bölcső (bár ez vagy 2x akkora), mind a füles, és hasonlóan kényelmes is viselni. Van wireless töltés is, ami megint csak meglepett, a minősége (összeszerelés, stb is nagyon jó). Persze egyéb extrák (ANC meg hearthrough meg app) nincsenek, de 20 dollárért megbocsátható. Ja, elég sok a basszus, így csak annak ajánlom, aki szereti.
-
Nem tudom pontosan, csak annyit, hogy a tok 100%, hogy nem kapcsolódik a telefonhoz, így csak a fülesen keresztül közölhet töltöttségi állapotot. De amúgy persze, a fülesben van memória, másképp nem is működhetne. Valahova le kell tölteni a BT-n keresztül, digitálisan. tömörítve kapott jelet (zenét, hangot), amit ki kell tömörítenie, ami ugyancsak memória használatával lehetséges.
-
-
A kényelem nem csak azt jelenti, hogy jól, kényelmesen ül a füledben, hanem az extra szolgáltatások. Pl. el nem tudom képzelni, hogy hearthrough nélkül használjak fülest, mert egyszerűen sok macera a nélkül. Vagy olyan apróságok, hogy kiveszed a füledből, és magától leáll a zene, több éves szoftver support, és még sorolhatnám. Az olcsóságnak megvan az ára. Nem akarok lebeszélni senkit arról, hogy olcsót vegyen, de a drágább nem azért drágább, mert túlárazták, hanem extrákat kapsz hozzá, amit az olcsóbbhoz nem.
-
válasz
aximcore #3945 üzenetére
Samsung telefonhoz a legjobb talán a Samsung Buds + meg a Live. A Jabra is nagyon jó, és van olyan funkciója, amit más fülesnél nem találsz, hogy egyszerre 2 eszközhöz is tud kapcsolódni. Plusz ha a beszélgetés a legfontosabb szempont, akkor talán a Jabra a befutó, mert nagyon zajos környezetben is tökéletesen hallanak a túloldalon (pl metrón).
-
válasz
tucsok. #3903 üzenetére
Nem. Megkérdeztem a supportot, nem lesz benne aptX, akkor meg kvázi ugyanaz lesz, mint a 75t, csak fejlettebb, 11 fokozatú ANC-vel. ANC meg alapból nem érdekel nagyon, mert a 75t is már annyira szigetel, hogy még metrón is simán lehet normális hangerővel zenét hallgatni.
Ráadásul a rossz forint miatt most 90 ezerbe kerülne az előrendelés (220 euró), a 75t még 180 euró volt. Igaz, a 85t alapból vezetékmentesen is tölthető tokkal jön, de csak ez meg az ANC lesz újdonság, mást meg sem említenek a hírlevélben sem. Szerintem csak 65t-ről érdemes 85t-re váltani. Persze van rá kis esély, hogy szebben is fog szólni a 85t, de a 75t már valszeg kihozta a maximumot az AAC-ből.
Amúgy érthetetlen számomra az aptX hiánya, mivel amúgy is Qualcomm chip van benne. Gondolom nem akarnak érte licence díjat fizetni, ami érdekes egy ekkora cégnél.
-
Na, kb 2 hete rendeltem Comply foam tipeket a Jabra Elite 75t-hez. Pár napja megjött, és azt kell hogy mondjam, hogy sokkal rosszabb lett a hangkép a Complyval, mint a gyári gumiharanggal. A basszus szinte teljesen eltűnt. Kár, mert 20 dollár volt. Biztos, hogy eredeti, mert a Comply weboldalán rendeltem, és direkt a Jabrá-khoz való változatot.
-
Mától előrendelhető a Jabra Elite 85t. Hát, elég húzós ára lett, 250 euró. Még gondolkodok rajta.
-
-
Itt van egy 15 ezer forintos alternatíva: Honor Choice
-
válasz
Stauffenberg #3498 üzenetére
A minőségbiztosítást adja az összeszerelő és az alkatrész beszállító, ezek kiszervezett munkák pont mint egy Apple esetén. A support pedig pont az amiről beszéltem, ezekhez irodák, szervizpontok és alkalmazottak kellenek.
Csak részben van igazad. Az általad felsorolt dolgokat is tartalmazzák, de ezeknél jóval több dolgot is.
-
válasz
Stauffenberg #3486 üzenetére
A support és a minőségbiztosítás nagyon sokba kerül.
-
válasz
Zoleee83 #3479 üzenetére
Alapvetően abból indultam ki, hogy a mobiltelefonoknál pont azt csinálják a kínaiak, hogy megtolják a 4G-t egy kis kakaóval, így pl jellemzően jobb a térerő egy huawei mobilnál, mint egy samsungnál, cserébe viszont erősebben sugároz, ami nem feltétlen jó a szervezetünknek. De jó tudni, hogy ilyet nem lehet BT-vel csinálni.
És az előttem szólónk teljesen igaza van abban, hogy a kínai csodáknál hiányzik a minőségbiztosítás, de még a support is.
Csak egy példa a különbségekre:
Jabra Elite 75t: havi firmware frissítés az első félévben, és pl kb 1 hónap múlva kap zajszűrést is (még nincs 1 éves füles). Nagyon profi a szoftvere, amit telepíthetsz a telóra. Rettentő kényelmes a fülben, vékony hallójárattal sem kényelmetlen. Van benne hearthrough, ami olyan funkció, hogy már nem tudok meglenni nélküle, mert ha pl vásárolok, nem kell kivennem a fülemből, hogy halljam az eladót (csak egy gombnyomás a bal fülesen). Kicsi a bölcsője, így nem úgy nézel ki, mintha állandó erekciód lenne, ha zsebre teszed (és még így is négyszer tudod feltölteni vele a fülest). Egyszerre 2 eszközhöz tud kapcsolódni (pl laptop és telefon), 2 év a garancia. A szoftverhibákat kijavítják, ha bejelented. Leáll a zene, ha kiveszed a füledből (akár csak az egyiket), és automatikusan újraindul, ha visszateszed.
A 85t-hez meg már saját, zajszűrő chipet terveztek, amivel 11 szinten állítható a zajszűrés (hamarosan megjelenik).Lypertek Tevi: egyetlen firmware frissítés jelent meg rá, és tuti, hogy több nem fog. Nincs hearthrough, ami nagyon kényelmetlenné teszi a használatát vásárlásnál, mert ki kell venned a füledből, hogy halld az eladót, és előtte még meg is kell nyomnod az egyik gombot, hogy leálljon a zene. Biztos nem lesz rá zajszűrés sem. Bár egy kicsit jobban szól, mint a Jabra (nem sokkal, és valszeg az aptX miatt), a kényelmi funkciók hiánya miatt egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy ezzel menjek le az utcára. A töltőtök óriási. Jó persze, tízszer feltölti a fülest, de minek? Tényleg nem tudod hova tenni, ha nem viszel magaddal egy táskát, vagy nincs rajtad dzseki vagy kabát (mondjuk ez most a rossz idő elérkeztével oké, de 1 hete még muszáj volt zsebre tennem a tokot). A füles a fülben kényelmetlenebb érzés, mint a Jabra. Kicsit instabilabb is (a Jabra nagyon stabil), bár nem vészes, de jobban ki is áll a fülből.
A Jabra kétszer annyiba kerül, mint a Lypertek, de bőven megéri!
-
válasz
Rigormortiis #3432 üzenetére
Töltőtokban az a jó, ha minél könnyebb és kisebb, a franc akar egy nehéz és nagy darab tokot cipelni a zsebében. A JBL erősen túlárazott, valszeg ugyanezért az árért sokkal jobbakat kaptál volna sportra.
-
Dehogynem alkalmas, csak jól kell megírni a szoftvert hozzá. A Jabra Elite 75t (de előtte a 65t is) tökéletes bárhol beszélgetésre. Sosem panaszkodott senki, se nagy szélben, zajban, az utcán, még a metrón sem volt gondja soha a másik félnek! 2 évig használtam a 65t-t, most már majdnem 1 éve a 75t-t. Viszont egy olcsó TWS füles sosem fogja tudni ezt, mert nem fognak hozzá normális szoftvert írni.
-
Jön a Jabra Elite 85t, 12 fokozatú ANC-vel, és a korábbi model is kap ANC-t egy szoftverfrissítés keretében. Ha a 85t már tudni fogja az aptX-et, elő is rendelem.
-
Ma megjött a Lypertek Tevi füles, eszméletlenül jól szól, szebben, mint a 180 eurós Jabra Elite 75t. Szerencsére van hozzá android app, és rá lehet nyomni basszust (azt szeretem).
Viszont nagy fekete pont a kialakításért. Alig megy bele a fülembe, mert nagyon vastagok a vetőcsövek (ilyen fülessel még nem találkoztam). A legkisebb gumiharanggal is alig tudom a fülembe nyomni, és kényelmetlen, mert nyomja a fülemet. Továbbá bizonytalannak értem a fülemben, nem áll szilárdan, így félek, járás közben ki fog esni. Kár érte, mert az árához képest eszméletlenül jól szól (89 USD). Amúgy pár nap alatt ideért Hong Kongból, DLH Expressel (nem kellett vámot meg áfát fizetni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest