- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky> #6363 üzenetére
OnePlus 5 és Bluetooth 5.0, meg tud minden egyéb fiszfaszt ami a korabeli high-end Qualcomm chipsetek tudtak (AptX HD, stb).
Jobb zsebben a telefon és a bal fülessel szoktam először csatlakozni (így esik kézre), megpróbálom majd, hogy inkább a jobb fülessel csatlakozom és arra csatlakozik majd rá a bal. Hátha.
Nem gondoltam volna, hogy ennyitől már meg kell szakadnia, mert egy csomószor van, hogy mondjuk otthon takarítok, zene a fülemben, telefon az asztalon és mászkálok a lakásban, néha méterekre vagyok a forrástól és közte van egy ajtó, szekrény vagy vékonyabb fal és nem szakadozik. Csak így, amikor jobb nadrág zsebben a telefon és balra fordul a fejem (pont azzal a fülessel, amivel elsőnek csatlakozni szoktam).
Lehet keményebb vagyok, mint egy tömör szekrény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest