- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok,
tudom nem pont ide tartozik, de ez a totyik pörög:
Lehet-e egyszerre két kékfog fejest ugyanarra a telefonra csatlakoztatni és hallgatni? Lg velvet. Felcsatlakozik mindkét eszköz, de aztán csak egyik szól. Ráadásul elég randomnak tűnik, hogy melyik.
-
RetepNyaraB
veterán
Teljesen igazad van, csak a konkrét kérdésre reflektáltam.
De amit lerágtunk már valahol egy-két hete, hogy amint elkezdenek agyi kapacitásra (mérnök) és minőségbiztosításra (megnézik a darabokat, amit a gyártósor kifos magából és a selejtet nem adják el) költeni, beindul az árfolyam felfelé, nem véletlenül. -
RetepNyaraB
veterán
Valójában én csak egy autszájder kötschög vagyok itt, a beleugatás végett
Van egy XM3 fejesem kékfog vonalon és elég nehezen tudnám még magamnak is (hát még a nejemnek) megindokolni, minek vásárolok tws bogyókat (bár érdekel a téma). Inkább vezetéken mozgok, mint egy kihaló dinoszaurusz... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
norby_42 #3600 üzenetére
Oké, de ez madzagmentes topik :)
Hibridekhez szerintem komoly tervezés kell, a "belehányunk 3 meghajtót a dobozba, azt' szóljon" jellegű megoldások ritkán sülnek el jól.
Ugyanakkor azért mindenképpen van jó dd és van (állítólag) egész jó 2BA is megfizethető, vagy legalább is belátható árkategoriában már. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
norby_42 #3587 üzenetére
Ennyire érdemes hinni a
fizetettreview-knak pont. Meg a sok sérültnek, alin vagy banggoodon.
Szerintem is retek a KZ, több fajtám volt, bár madzag nélküli egy se. Ha hibrid, a ZSR 2BA 1DD büntet. Lövésük sincs a kínaiaknak mit csinálnak. Ész nélkül, szemre koppintanak, de ezt valahol már feljebb leírtam -
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
Köszi mindenkinek!
Régen volt egy madzagos svéd nocs ns800 1BA fülesem, nagyon tiszta hangja volt (nyilván kellett neki pici basszus rásegítés) és életem legkisebb fülese. Azóta a cég sincs meg -
RetepNyaraB
veterán
És IceQ @
nem kekeckedni akarok, de a hangzatos marketing bullshiten kívül egyetlen konkrétumot tartalmaz a leírás, az aptx-et (ami kérdéses jelentőségű egy tws esetében jelenleg, de ártani nem fog). Egy büdös szó nem hangzik el az alkalmazott driver(ek)-ről. Két év intenzív mérnöki kutatás mi?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Stauffenberg #3486 üzenetére
Természetesen igazad van, részben
Amit a shenzeni dzsunkáról árul Wang, két pecázás között, az mindig sokkal olcsóbb lesz, mint ha venne hozzá egy irodaházat személyzettel Hamburgban, ezen nincs is mit érvelni. Ám (maradva béna példámnál) a OnePlus mai napig a neten terítést alkalmazza (persze egyéb logisztikai dolgokban sokat fejlesztett és ugye megjelent szolgáltatóknál, stb), plusz rájött, ha ki akar kerülni Wang dzsunkája mellől, rá kell feküdnie olyan dolgokra, amit a hülye nyugati értékel: jó kamera, vízállóság, ilyen-olyan standardok. Bejött a képbe a fejlesztés. Ezek feltehetően mind együtt #kurvasokba kerültek és most már megtehetik, hogy elkezdik tartani a markuk a beetetett közönségnek.
Persze hangsúlyozom ezek topikidegen témák, de sajna nincs kínai tws-em, egy se, nemhogy nagy tétel -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Zoleee83 #3479 üzenetére
"prémium és a 20 dolláros kinai cucc is, csak a prémium kap egy drága szitázott logót amitől te majd azt hiszed mennyi kutatást-fejlesztést öltek bele."
Azért ez nem teljesen igaz talán. Ha egy nyugati, komoly cég Kínában gyártat, mögötte ott az igen drága mérnöki munka invenciója, csak a gyártást helyezi ki. A kínai azért olcsó, mert minimális fejlesztési erőforrások és konkrétan nulla minőségbiztosítás mellett dolgoznak. Tehát koppintanak szemre, de fogalmuk sincs mitől jó, amit koppintanak. Ebből lehetnek aztán félreértések. Emellett a szórásnak köszönhetően lehet egy jól sikerült darab pompás, egy másiktól meg kiszaladsz a világból. Tapasztalatból beszélek. Amint elkezdenek invencióra és minőségbiztosításra költeni (lásd OnePlus, Huawei), az árcetli repülőrajtot vesz. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #3430 üzenetére
Szóval, mert write onlyban voltam ma is, foglalkoztam kicsit a dologgal és a végeredményem az, hogy a droidos hboGO app van rosszul megírva.
Netflixen nincs észrevehető késés, Youtube-on gyakorlatilag nincs, vagy csak néha és alig észrevehető mértékben. Hbo rémes, csak madzagon elfogadható. Ennyi. Sony rendben vanNem baj, ha valaki csekkolja rajtam kívül is, mert még mindig lehet, hogy a telefon háklis az appra. Köszi.
-
RetepNyaraB
veterán
Aha, nna én még nem kerestem rá pont erre, köszi
Shame on sony akkor újfent.
Mondjuk én régi firmware-t használok (2.0) mert szerintem messze annál volt legjobb a zajszűrés és persze ez is bekavarhat. Illetve csak kipróbáltam, in ear (jack kapcsolattal) amúgy is kényelmesebb mozira, mert rá tudok feküdni a fülemre. A fejhallgatóra problémásabb -
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, igazából csak egy kérdés miatt:
vezeték nélküliben gondolom a késés sajnos normális és zenében nem is feltűnő, sőt, mondjuk youtube-on sem; de Lg V30+HboGo gyakorlatilag nézhetetlen egy XM3 Sonyval, mert saccperkávé 0,3s késése van, ha a kodeket leveszem ostobára, akkor is. Ez így van és ennyit tud, vagy valami nem szereti egymást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest