- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hitchins
őstag
válasz
FoLey-v #7072 üzenetére
Hat ez eleg hasonlonak tunik az tronsmarthoz kialakitasra.
Radasul 30e is kicsit soknak tunik bar nem irtam arat. Inkabb 20-ig gondolkodtam de ha 10 az sem baj.
Sajnos nalam elofordulhat simán hogy ott felejtem valahol ami kevesbe fajo egy olcsobb eszkoz eseten.
Ez is kb igy tunt el. Otthagytam az oltozoben aztan eszrevettem, de mire visszaertem laba kelt. -
-
-
vicze
félisten
válasz
FoLey-v #6470 üzenetére
És ha azt mondom, hogy mind a kettő fake akkor meglepődsz?
A videóban két fake van összehasonlítva, hogy átverje a vásárlókat.
A Bus Plus zongoralak, gumi borítású LR és még sorolhatnám, hogy az "eredetinek" mutatott miért nem az, és több okból se az eredeti Buds van, ahogy a kommentekben írják. -
Criminal017
őstag
-
-
patomi
őstag
válasz
FoLey-v #6175 üzenetére
Lehet akkor illesztéket kéne nézni, ha a gyári kicsi. A buds sem kicsi füles, lehet nyomni fog alvás közben(sosem próbáltam fülessel aludni). Talán a mifo o5,o7 ami eléggé belesimul a fülbe és nem áll ki belőle. Viszont ezek nem olcsóak. [link] (eu raktár 56 dolcsi) De ez nem basszus őrült inkább meleg karakter. Illesztéket ilyet [link] használok hozzá.
-
válasz
FoLey-v #6163 üzenetére
Alapbol nem basszus tultolt, de az in app equalizer-en van basszus orientalt beallitas. Ha a nagyobb wingtip-et hasznalod, akkor azzal kb be lehet csavarozni a fuledbe.
Eddigi tapasztalatok alapjan rettentoen kenyelmes, tobb ora folyamatos hasznalat mellett sem terhelo.Funkcionalitasban is kifejezetten jo, es desktopra is van hozza app, nem official, open source, de tokeletesen mukodik.
Nekem az ambient sound funkcioja imadnivalo, nem kell kiszednem a fulembol, ha beszelnek hozzam.
Masik kedvencem a fulpockolessel torteno hangero szabalyzas
-
DrDobos
őstag
válasz
FoLey-v #6163 üzenetére
A Buds plust basszuskiemeltnek egyaltalan nem mondanam, bar reszemrol nem is hianyzik belole, kiegyensulyozott fules. Van in-app equalizer, segithet a "gondon", nem tudom mennyit, nem probaltam. Beakasztosnak..hát nehezen mondható, teny hogy van ez a kis wingtip, ami valamit segít, de ennyi :D viszont marha kenyelmes az egesz
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
FoLey-v #6154 üzenetére
Ha, már túl vagy a dispute-on, akkor már mind1. Én hasonlóan jártam egy nem épp olcsó TWS-el. Ott komplett csere lett a vége (szintén Ali-n). Számomra ilyen esetben az 50% visszatérítés nem opció, ugyanis szvsz. használhatatlan.
A reddit -en annyit ír a csávó, hogy a support WeChat-en azt tanácsolta neki, hogy 5-6 óráig ne tegye vissza a fülest a töltőtokba. A jelzett idő elteltével betette a fülest a tokba, és az elkezdett tölteni majd kb. 1 újabb óra elteltével kialudt a zöld fény (feltöltve). A füles újra reagált a hosszú gombnyomásra (érintésre?), beindult, és megtalálta a bal párját (ezek szerint neki a jobb volt rossz)
-
blueye
veterán
válasz
FoLey-v #6149 üzenetére
Ezt lattad? Talan kesobbi mint amikor probaltad a sajatodat javitani:
[fiil_t1xs_one_side_not_working_fixed] -
blueye
veterán
válasz
FoLey-v #6134 üzenetére
Tenyleg, most h irod, emlekszem talan te voltal az elso... nekem szerencsem van, az enyem jol mukodik.
Akkor rendelj most Fiil T1 Lite -ot -
-
-
blueye
veterán
válasz
FoLey-v #4001 üzenetére
Nyitottam geek-en egy ticketet, kertek fotot az SKU kodrol, a fulesrol es videot az allapotarol. Ok ajanlottak fel h vagy visszakuldom vagy a kb. felet visszafizetik. En sem akartam postazni.
Amugy mar biztos hogy kontakthibas, manapsag nem tudom hogy vki vallal-e ilyet, szerintem egy forrasztast kellene ujraforraszatni.... -
blueye
veterán
válasz
FoLey-v #3730 üzenetére
"Itthon lehet kapni?
" - erdemes neha itt is benezni a HardverAproba.
-
Fall-N
veterán
válasz
FoLey-v #3703 üzenetére
Ezek úgy jelzik, hogy ha kiveszed a tokból a füleseket, akkor kéken világít, ha van töltés még a tokban. Ha pirosan, akkor merül és kell tölteni. Sajnos nem jelzi vissza, hogy mennyi pontosan a töltöttség. De észre lehet venni, ha teljesen lemerült a tok, mert ha visszarakod a füleseket akkor nem kapcsolnak ki és továbbra is csatlakozva maradnak a telefonhoz. Ha ilyenkor rádugod a töltőre akkor kapcsolnak csak ki.
De ki lehet tapasztalni kb. meddig bírja. Nekem egy hétig és pont ma aktuális a töltés.
Persze én sem szeretem ezt a fajta spórolást, mert nem lenne drága egy apró monokróm LCD kijelző, ami mutatná százalékosan a dolgokat. Vagy még olcsóbb lenne ha több LED lenne és azok mutatnák, hogy mekkora a feszültség még a tokban.
-
blueye
veterán
válasz
FoLey-v #3209 üzenetére
Kinabol?
(lengyel raktar mar nekem is adott vissza penzt, spanyolban meg nem csalodtam, ha tudom azt valasztom.
Nagyon OFF: POCO X3 NFC-t majdnem ezert vettem masodik telefonnak, ahogy olvasom mar fel is adtak spanyol raktarbol oket ugy hogy sold out volt, nyilvan rengeteg rendelessel) -
patomi
őstag
válasz
FoLey-v #2554 üzenetére
Talán az X3, de sokkal több részlettel. Szebb magassal, szebb mélyekkel. A hangzása is tisztább. AptX hiánya, semennyire. Az eddigi tws füleseim felett áll a hangzásvilága. Viszont kis mérete ellenére, számomra nem olyan kényelmes mint pl az X3. 2 óra után már érzem a jelenlétét a fülemben.
creed33,, természetesen a tokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest