- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #14485 üzenetére
Hogy én erre miért nem gondoltam?!
Kapni fog egy esélyt, hátha jó lesz. Legalább lesz egy tartalék.
Köszi a tippet!
-
Janaboy
veterán
válasz
Speeedfire #14418 üzenetére
Jó lehet a Sennheiser is de arra is eléggé felemás visszajelzes van, hogy hamar halnak.
Somyrol kevesebbet olvasni.
Még a Samsung Buds 2 lehet de ott se fényes a garanciális helyzet. -
Janaboy
veterán
válasz
Speeedfire #14409 üzenetére
Sony Linkbuds S esetleg
-
válasz
Speeedfire #10544 üzenetére
50 környékén milyen vezeték nélküli fülest nézzek meg? Tudsz esetleg abban az árkategóriában javasolni valamit?
-
válasz
Speeedfire #10541 üzenetére
ATH E40 az egy jack dugós fülhallgató ha jól látom?!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #10242 üzenetére
-
szabolcs.sz
tag
válasz
Speeedfire #10221 üzenetére
siman, olcson, parezer az akksi, max 1 ora. kollega sony xm3-bol kellett, hogy kivegye, mert rafolyt a kondenzviz a mennyezeti klimabol. ez mind egy kaptafa, xb700 is. bar utobbi annyira olcso, hogy lehet erdemes inkabb eladni, arban kb ugyanott vagy, de nincs szenvedes vele.
-
csaba1203
addikt
válasz
Speeedfire #10221 üzenetére
Szerintem ha lehet is nem sok értelme van...
Ezeket a füleseket nagyjából 2-3 évre tervezik aztán vegyél újat, mert a javítása nem olcsó.
Szakit nem ismerek de biztos van központi Sony szerviz, ahol tudnak árajánlatot adni. -
csaba1203
addikt
válasz
Speeedfire #10219 üzenetére
Pedig de 2 év után főleg ha sűrűn használtad már észre lehet venni az akkumulátor degradációját....
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #1918 üzenetére
El is hoztam. Szerintem brutál jól szól. Ezt az extra bass-t nem értem, szerintem nem túlzó. A közép, és a magas is szépen elkülönül. Az AT e30-amhoz képest nincs sokkal lemaradva szerintem.
-
patomi
őstag
válasz
Speeedfire #1907 üzenetére
MM-ben jelenleg 33k a Jabra 65t. Még én is ismerkedek vele(nem ott vettem) de bátran merem ajánlani. Enyhe V , hangerő szabályzás, állítható a külső zajok beengedése. Pöpec kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest