- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Igaz használtan vettem eredeti garanciális. Zenét,párosítani tudok,de a galaxy wearable alkalmazásban nem ismeri fel Xiaomi Redmi Note 8 Pro mobillal. A buds+-t igen. Tudtok tanácsot adni erre? A BT neve is előző aki elnevezte. Köze van az alkalmazáshoz? -
FoLey-v
addikt
Hát én megvárom hogy 50k alá be essen a Samsung Buds 2 Pro az lenne nekem a következő vételem.
A sima meg nagy. -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Csak kíváncsi vagyok hogy Buds+ és Buds2 között hangzásban van különbség? A 360 fokos zene mennyire jó funkció,valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Úgy látszik a szeretett Galaxy Buds+ fülesemet el kell engednem(jobb oldali halkan szól és takarítva sem jobb),mert samsung szervízben sem javítják csak cserélnének ha lenne. Samsung Galaxy Buds 2 javasolta,de annak nincs olyan akasztó(?) ami ne essen ki a fülemből. Mondtam is neki ez a legnagyobb hibája hogy így adták ki. Buds 2-nek milyen a kényelmessége?
Vagy esetleg alternatív fülhallgató ami nem esik ki a fülemből és környezethang is támogatja? (ezt szeretem,mert gépeknél is hallom ha szólítanak melo közben). Esetleg nézzek aprón hát ha találok?
Ár: 30k vagy lehet kicsit több 40 max. Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefonom van. -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Szolnokon van olyan szervíz ahol fülhallgatót javítanak?
Sajnos a szeretett Samsung Galaxy Buds+ jobb oldali nagyon halkan szól és tisztítás sem segít. -
FoLey-v
addikt
válasz
AddyKing #7068 üzenetére
Pár fülest vettem nem is volt probléma csak az hogy kiesett a fülemből. Amióta megvettem a Galaxy Buds+-t azóta teljesen megvagyok vele elégedve. Egy remek kis füles és nem esik ki a fülemből se. A környezeti hang barátságos számomra,így gépkezelés közben is hallom,merre szól a külső zaj.
Most jelent meg a Galaxy Buds 2 hát annak nincs beakasztója és ez elszomorít. Nemtudom melyik Samsung füles lenne a megfelelő leváltója,mert jelenleg nincs. -
FoLey-v
addikt
válasz
trialboj #6945 üzenetére
Viszont a legnagyobb gond, az hogy kényelmetlen
Na ne bazz fel engem.
A sokadik fülesem után ezt találom legkényelmesebbnek! És van basszusa is. Én spotify-n hallgatom és nincs ilyen problémám.
Csaj munkatársamnak fake verziója van,de ő is mondta ez a legkényelmesebb füles. -
-
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
Na megrendeltem a Sony EPX10 dugót. Szerintem simán rá fog menni Buds+-ra
-
FoLey-v
addikt
Nagyon gyér ezek a Buds+ szilikon dugók,mert vékonyak és az egyik szétment.
Tudtok itthon jó árban levő szilikon dugót? -
FoLey-v
addikt
Ha esetleg valaki venne Samsung Galaxy Buds+-t. Eredeti vs. klón.
[link] -
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
válasz
Criminal017 #6437 üzenetére
Köszi bár személyes tapasztalat alapján jo ban érdekelt volna.
-
FoLey-v
addikt
Samsung Buds és Buds+ között hangzásban milyen? Csak kíváncsi vagyok.
-
FoLey-v
addikt
válasz
pulutodurumo #6267 üzenetére
Nekem soundpeats sonic van és néha fogja és kinyomja a fülemből. Pedig mérete M-es.
Csaj munkatársamnak okés neki Earbuds L21-Pro van,mert kiszerette volna próbálni vezeték füles után,hogy milyen. Neki meg szabályosan sokszor kicsúszik a füléből és M-es méretet használ. Ő inkább attól fél,hogy utazás és alvás közben kiesik a füléből és széttapossák.
Gondolkoztam szivacs megoldáson,de nem tudom milyen eredményt kapnék,majd előkeresem. -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Gondolkoztam fülldugókon. Melyek azok a fülldugók amelyik nem csúszik ki a fülemből? Tudtok ajánlani?
Tudom hogy patomi ajánlott egyet,de az is az amelyik nem csúszik?
-
FoLey-v
addikt
Hidd el olyat rendeltem már és csak egy alkalommal szólt mindkettő. Második nekifutásra már csak bal oldali szólt és mindent megpróbáltam. De újra megrendelem.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Csajnak kéne olyan fülhallgató ami rózsaszín legyen a színe. Max. 15 ezer ft-ig(tudom nehéz találni) és ne essen ki a füléből meg kényelmes is legyen.
Ezt nézte ki magának [link].
Nem tudom ez milyen. Játszhat belföld-külföld is. -
FoLey-v
addikt
Na Soundpeats Sonic füllhallgatóval kapcsolatban ahogyan bejáratom egyre jobb lesz,de ne számítsatok húú,de olyan basszusra,hogy a füled is csiklandozni fog,de már kicsivel jobb mint Sabbat.
Kényelem szempontból én kényelmesebbnek találtam mint Sabbatnak,legalább a Sonic jobb fülemben ott is marad. -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Januárban tervezek új fülest venni. Olyan az elvárásom mint Sabbat hangzása. Legyen basszus benne. Tudtok nekem listát írni melyik tudják 20k alatti levő árban? Ünnepek alatt kicsit szétnézelődnék és olvasnák teszteket.
-
FoLey-v
addikt
Na még járatos fázisban van a JBL Reflect Flow,de nagyjából olyan érzésem lenne mint ha Sabbatot használnék hangminőség alapján. Csak kicsit erősebb mély és basszus.
A kényelem szempontjából nem a legkényelmesebb,sem nem a legkényelmetlenebb. Másfél óra használat után nem érzetem,hogy nyomná,de volt olyan,hogy a fülcimpám fájna,attól függ hogyan rakom be.
Hangerő tekkintetében mindig Sabbat jobb.
Igaz sportolásra van ez a füles,de véleményem szerint nem rossz.Nem tudom,hogy ehhez a füleshez van-e mobil alkalmazás?
-
FoLey-v
addikt
válasz
Darko_addict #3942 üzenetére
Én vagyok az a pórúljáró na várjál csak kínómban én is pöcögtetem a bal oldalit.
-
FoLey-v
addikt
Megjött aki Sabbatra mondta,hogy kemény basszusa van ez túlszárnyalja.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Darko_addict #3869 üzenetére
Én már feladtam a Fiil T1 XS White kínlódását sokszor reset minden csak nem szól a jobb oldali. Pedig piszok jó füles lenne.
Visszaküldeni nem fogom kínába annyit nem ér. Most inkább jbl reflect flow-t megveszem az aprón és majd talán egyszer újra veszek abból. -
FoLey-v
addikt
Lejárt szerk idő.:
Néztem ezt a JBL Reflect Flow fülest is. Kényelem és basszusban mennyire jó?
-
FoLey-v
addikt
válasz
Shadowduet #3808 üzenetére
Tessék vagy kereső
[link] -
FoLey-v
addikt
Mondom megrendelném az Edifier X3-at,de 29 dollárért még sok számomra. Nincs kuponom csak 1 dolláros.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest