Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Sontir Fel #598 üzenetére
A Gstore-ban csak 70 euró a BF kedvezmény és csak a sima 8-asra. Nem erőltetik meg magukat.
Amazon azért jó szokott lenni, de Pixeleknél nem emlékszem van-e kedvezmény. -
Sontir Fel
őstag
Tegnap este óta eSimmel használom, spanyol digi, a fizikai sim pedig egy magyar vodás kártya, spanyol vodás hálózaton. A lakásban én mintha rosszabbnak láttam volna a térerőt szemben a Oneplussal, viszont ma egésznap pozitív élményben volt részem.
Pl a konditeremben eddig vodás netre kellett váltanom, mert nem bírta a youtubeot a digi (beton épüle -1. szintje, 8 emelet felette), viszont ma probléma nélkül ment minden.Remélem lesz akció, bár bosszantani fog. Miért nem promozzák előtte egy kicsit? Pl akkor nem az MM-ből vettem volna, hanem amazonról
3 és fél óra múlva kiderül...
-
ghiottone
nagyúr
Van köztetek olyan, aki érzékeny a pwm-re és még sincs gondja a 8 Proval?
Most egy eléggé jó ajánlatba belefutottam és bár volt már nálam Pro, de akkor ki se bontottam.
-
TaylorPro
addikt
Kint a legújabb béta.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Van közületek valaki, aki Miskolc/netán Debrecen környékéről vett 8 Pro-t?
Szeretném megnézni, tapogatni.Nagyon köszönöm a lehetőséget.
-
K82
őstag
válasz
Sontir Fel #591 üzenetére
Elfér itt is öt ikon. Hosszan nyomj egy üres részre a főképernyőn majd wallpaper & style - app grid -> 5x5.
Egyébként meg: Nova Launcher. Szerintem már KitKat alatt is ezt használtam ..
-
-
K82
őstag
válasz
Sontir Fel #587 üzenetére
Szokásukhoz híven itt is csak az apróbetűs részben van szó a vezeték nélküli (gyors)töltés mikéntjéről. Bármilyen QI-kompatibilis wireless töltővel használod 12W lesz a maximum, a 23W-ot csak és kizárólag a saját Stand2 töltőjével fogja elérni.
Vezetékesből meg szinte mindegy milyen márkát vesz az ember, a lényeg h PD3.0 PPS-t tudja.Az a jó ebben a Spigen üvegben hogy adnak hozzá segédkeretet, így nem nagyon lehet eltolni a felrakást. Nekem sem a kedvencem ezzel babrálni, itthon mindig került egy szem piszok az üveg alá az előkészítés és a felrakás közötti kb. 5 másodpercben. Inkább beviszem a céghez azóta aztán a szerverteremben rakom fel, éjjel-nappal megy a légkondi úgyhogy meg van szűrve a levegő rendesen.
-
nbukta77
addikt
válasz
Sontir Fel #587 üzenetére
Hat en aut biztos vissza adtam volna. Csak original foliast vennek. Foleg az mm- bol. Es foleg a nemet mm- bol.
-
Sontir Fel
őstag
Köszönöm. Ennek a wireless töltésnek akkor jobban utána olvasok, nem volt meg, hogy ott is lenne gyorstöltés.
Megnézem ezt az üveget, egyszer használtam már, nem volt rossz. Viszont keresnem kell valami szakit, nem vagyok túl ügyes ezeknek a felhelyezésében... gyerek Nintendojára éppen csak hogy sikerült jól feltenniNézelődtem több fajtát is, de aztán láttam, hogy az akció érvényes volt a töltőre is, így már nem volt olyan vészes az ára. Benéztem, amikor átvettem nem figyeltem, hogy nincs fóliázva a doboz, valószínűleg mellé nyúlt a csaj és sikerült kiadnia egy olyat amit visszavitt valaki
-
K82
őstag
válasz
Sontir Fel #585 üzenetére
Személy szerint nem szeretem a fóliát, inkább az üveg híve vagyok. A Spigennek van hozzá való cucca, a 7-eseken nálunk ilyen van fent.
A toknál kihangsúlyozzák h nem befolyásolja a vezeték nélküli töltést.
Töltő: nem feltétlenül kell a gyári Google, bármilyen Power Delivery szabványt támogató jó. Ha az Apple vagy Samsung töltő olcsóbb, hozzad azt nyugodtan. Kivéve a vezeték nélkülit, ott csak a sajátjával lesz gyorstöltés. -
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem,
Külföldön élek és a helyi MM volt kedves leakciózni a telefont, így nem tudtam nemet mondani és egy pro majdnem boldog tulajdonosa vagyok. A gyári Google töltő nem működik, éppen az ügyfélszolgálatra várok
addig is megkérdezném, hogy mik a vélemények fólia kapcsán. Az eddigi telefonjaimon volt, általában a gyárival kibírtam készülék cseréig, itt viszont úgy látom, hogy nincs rajta. Másik kérdésem pedig a wireless charge kapcsán merült fel bennem. Spigen tough armor tokot használok, ami elég masszív. Van rá esély, hogy működne ennek ellenére? A segítséget előre is köszönöm
-
bedecs23
csendes tag
Sziasztok!
1 hete jött meg a Pixel 8-asom Németországban élő barátomon keresztül, Győr és környékén használom Vodafone hálózaton. Az első naptól kezdve problémáim vannak a hívások fogadásával, látszólag véletlenszerűen.
- van, hogy a bejövő hívás csak egy pillanatra jelenik meg és már át is vált nem fogadott hívássá - mint kiderült, a hívó feleknél kifejezetten sokáig csörgött ki.
- néha megszakad a hívás és megjelenik egy üzenet, hogy kapcsoljam ki a repülős üzemmódot hívás indításához, de a soha nem is volt bepakcsolva ...
- egyszer olyan is volt, hogy a hívó félnél simán kicsörgött, de a telefonon soha nem is jelent meg a hívás - itt valamiért a térerő is szinte eltűnt, egy újraindítás után nem jött elő többet a mai napig.Az utolsó esetet kivéve a térerővel sosem volt gond, se az előző telefonnal, sem a háztartás többi telefonjával. Az interneten eddig talált tanácsokat kipróbáltam és amikor már azt hittem valami megoldotta, megint előjött valamelyik hiba. Először DUAL SIM módban használtam egy szlovák fizika SIM kártyával és egy frissen kikért Vodafone eSIM-el, majd kivettem a fizikai SIMet, de csak az eSIM-el is fennállt a hiba. Ezután kértem egy fizikai SIMet az eSIM helyett, de tegnap megint előjött a 2. hiba. Az első setup alatt a régi Mate 10 Pro telefonomról hoztam át mindent, de a hibák láttán egy gyári visszaállítás után újrakezdtem a beállítást, viszont ez sem oldotta meg.
Találkozott valaki hasonlóval? A Pixel 7-est pont az ilyenek miatt nem vettem meg
-
gulb
senior tag
Kicsit off tema..
Lanyomnak a p8-as keszuleke van. Nagyon szereti es tok jol is mukodik neki. DE eddig gyerek profilja volt viszont elmult 14 es igy kivettuk a family control alol. Nah most van 2 nagyon furcsa dolog az o profiljaval.1. Google mapsben ha megosztja location informaciot velem akkor csak ido limitesen tudja nincs olyan opcio hogy amig vissza nem vonja.
2. YouTube nem tudja castolni a videot a Chromecast -ra mert nincs cast icon ( van ha reboot utan belepsz a YTbe latod felvinn az ikon de eltunik. )Lattatok mar ilyet?
-
gulb
senior tag
😂 ha en leirnam mennyi gondom van tererovel😂😂 en mar elengedtem mi mikor hol mukodik itt Ukben csoda ha van terero😂 voda ee three o2 egyik sz..mint a masik. Nekem a 8pro sokkal jobb mint a 6p volt. De az is igaz en szinte csak neten beszelek sima gsm hivas mar soha nem jatszik..
-
nagyra
tag
Ma voltam a szokásos Ocsan boltomban, és egy negatív tapasztalattal lettem gazdagabb... Hívtam több embert is (P8P; igaz, nem túl fain a térerő bent - Voda hálózat), kicsöngött, én hallottam mindenkit tisztán, de ők engem egyáltalán nem. Yettelen erősebb jelem volt, ott jó volt minden. Na most ez több dolog miatt is gáz, de leginkább azért, mert a Poco F3 telefonommal semmi ilyesmi problémám nem volt...
Nálatok is volt már olyan, hogy térerő volt, hallottátok a másik felet, de titeket egyáltalán nem?
-
nbukta77
addikt
válasz
micafighter #561 üzenetére
Ahh ertem, hat engem ez nem zavar. Persze azt is megertem, ha valakit zavar. Rendben. Koszonom az infot. Amit eszre vettem sok ev ios utan, androidon a bill meg mindig nem a legjobb. Meg mindig sok a felre utesem. Ios- en ez sokkal jobban mukodik. Ettol fuggetlenul elegedett vagyok.
-
K82
őstag
válasz
nbukta77 #560 üzenetére
nbukta77: alapjában véve teljesen jó a gyári ROM is, viszont vannak dolgok amikhez ragaszkodom. Kettővel feljebb írtam épp h nem szeretem látni a navbart, és mivel iOS-ről jöttél nem is nagyon kell magyarázni mennyivel jobb az Apple megoldása. Ott az alkalmazás teljes képernyőn fut, a navbar pedig ezen app felett látható. Namármost a Google-nél láthatod a navbar pill-t és az A14 alatt hiába tud átlátszó lenni az egész sáv, nem minden alkalmazás használja ki; ami pedig kihasználja, ott is annyival kisebb hely áll a program rendelkezésére. Talán itt látni a legjobban, mennyire felesleges "újítás" volt:
Érdekes módon a beállításoknál úgy működik mint az iOS-nél:
Ha úgy működne mindenhol mint a beállításoknál nem reklamálnék, de sajnos nem így van. Korábbi androidnál pedig simán megvolt a valódi teljes képernyős gesztusvezérlés, felesleges dolog volt ennek még a lehetőségét is elvenni. Oneplus (és gondolom a többi BBK konszern alá tartozó márkánál), Samsung, Xiaomi telóknál még mindig megvan az opció erre.
A másik ami számomra megint érthetetlen, az a hangerő gombokkal történő zenevezérlés. Persze, van vezérlő a fülesen is általában, de ha zenét hallgatok az ágyban a teló van a kezemben.
Az utolsóra pedig nincs megoldás rootolva sem: zárképernyőn simán lehúzható a quick settings. Itt sem értem a a logikát mert simán ki tudod kapcsolni a mobilnetet, wifit, kapcsolható az airplane mód mindenféle engedély nélkül. De bezzeg ha szobában fel akarom kapcsolni a villanyt vagy bekapcsolni a fűtést már nem tehetem meg mert kell hozzá azonosítás...micafighter: ha a kártyát hozzá tudod adni már menni fog a fizetés is. Custom ROM-nál a visszazárható bootloader sem garancia arra h működjön az NFC-s fizetés ha szerver oldali változtatás van. Sokan jártak így valamikor a tavasszal, többek közt és is. Fehérváron még fizettem a telóval, egy órával később másik városban már lepattantam a terminálról. És nem csak én, hanem aki Hentai vagy GrapheneOS-t használt (mindkettőnél visszazárható a bl): kellett pár nap mire kijött a fix.
-
micafighter
nagyúr
válasz
nbukta77 #560 üzenetére
Engem leginkább kettő apró dolog zavart a gyári ROMban, amik root nélkül nem oldhatóak meg:
1) Nav bar pill nem rejthető el - mivel OLED a kijelző, idővel beégett volna szerintem
2) VoLTE és VoWifi-t nem jelzi ki a telefon értesítési sávon ikonnal - szeretném látni, ha mennek a funkciók, a legtöbb telefon ezeket alapból kijelzi -
nbukta77
addikt
Mar reg nem jartam android vonalon. Most a pixel 8 proval tertem visdza ios- rol. Regen en ie rootoltam meg rom csere meg minden. Most viszont mar el vagyok veszve, hogy miert is lenne jo nekem. Aktuell hasznalom a gyari os verziot es semmi bajom vele. Ha van valakinek kedve akkor vilagositson fel. 😀
-
micafighter
nagyúr
Értem köszi
Nálam az official Magisk van fent, 26.3 -as Magiskel + SafetyNet fix-el nem mentek a banki appok. Lecseréltem a SafetyNet Fix-et Play Integrity Fix-re, még úgy sem ment. Próbáltam Enforce Denylist-el, próbáltam Shamiko-val Enforce Denylist nélkül, de sehogy nem akartak menni a banki appok, végül jött egy update Magiskre, és 26.4-el már mentek a banki appok Enforce Denylist mellett, viszont a kártyát nem tudtam Gpay/wallet-hez adni. Most ahogy írtad frissítettem a Play Integrity Fix-et plusz Shamikora is volt egy update, az Enforce Denylistet kikapcsoltam, Shamiko be, jött 1-2 kör "fentebb linkelt xda-s topik SafetyNet részéből h airplane mód és a felsorolt alkamazásoknál nyomsz egy clear storage & cache-t, restart majd airplane mód ki. Előbb-utóbb jó lesz" és most már jó nekem is
Kártyás fizetést nem próbáltam még, de hozzá tudtam adni a kártyát és nem dobott hibát.
-
K82
őstag
válasz
micafighter #557 üzenetére
Gyári ROM, nekem ez maga az android. A root is csak azért kell mert nem bírom a navbar látványát és amióta elvette a Google a külső appos gesztusvezérlés lehetőségét (utána még az overscan-t is), csak így lehet megoldani.
Rootra forkolt Magisk Alpha-t használok. xda-s topikban ez volt belinkelve A14-hez, nem olvastam utána mi a különbség az eredeti topjohnwu által készítetthez képest de működik és ez a lényeg.
A KernelSU sem lesz jobb megoldás mert nem a root a probléma hanem a nyitott bootloader. Ha nyitod, a "MEETS_STRONG_INTEGRITY"-t rögtön bukod és így ugrik az NFC-s fizetés azonnal, a Wallet legalábbis biztosan. A szerencsénk h a Gpay/Wallet működéséhez elég a MEETS_BASIC_INTEGRITY is, ehhez viszont root és Play Integrity Fix (PIF), vagy root és KernelSU+PIF vagy KernelSU-val patchelt boot.img kell. Szerintem még mindig a Magisk a legkézenfekvőbb megoldás, alig pár modul van csak fent ami kényelmesebbé teszi a telefon használatát - ha már a Google érthetetlen módon kiszedett egy-két funkciót a Pixel-féle ROM-ból (navbar, QS lockscreen, volume rocker pl.). -
K82
őstag
válasz
micafighter #554 üzenetére
Most jön az a rész a fentebb linkelt xda-s topik SafetyNet részéből h airplane mód és a felsorolt alkamazásoknál nyomsz egy clear storage & cache-t, restart majd airplane mód ki. Előbb-utóbb jó lesz, a Play Store beállításainál kell nézegetni h mikor vált át certified-ra - akár egy nap is lehet.
Szerk.:
hoppá, vmi változott, tegnap még fizettem: -
micafighter
nagyúr
-
zolka bolka
tag
válasz
zolka bolka #522 üzenetére
aquaban 421k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest