Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
Vettem egy ilyen wireless töltőt.
Ha jól emlékszem 15 ezer körüli pozitív értékelése volt Amazonon. 3 év garancia és nem probléma neki a vastag tok. Kb 15 euró lehetett. Átgondolva a dolgot nekem nem gond, ha nem megy vele a gyors töltés, talán kicsit kíméli az aksit -
Sontir Fel
őstag
válasz
Sontir Fel #602 üzenetére
Itt a spanyol amazonon nem történt semmi Pixel fronton. Remélem több szerencsétek van máshol
-
Sontir Fel
őstag
Tegnap este óta eSimmel használom, spanyol digi, a fizikai sim pedig egy magyar vodás kártya, spanyol vodás hálózaton. A lakásban én mintha rosszabbnak láttam volna a térerőt szemben a Oneplussal, viszont ma egésznap pozitív élményben volt részem.
Pl a konditeremben eddig vodás netre kellett váltanom, mert nem bírta a youtubeot a digi (beton épüle -1. szintje, 8 emelet felette), viszont ma probléma nélkül ment minden.Remélem lesz akció, bár bosszantani fog. Miért nem promozzák előtte egy kicsit? Pl akkor nem az MM-ből vettem volna, hanem amazonról
3 és fél óra múlva kiderül...
-
-
Sontir Fel
őstag
Köszönöm. Ennek a wireless töltésnek akkor jobban utána olvasok, nem volt meg, hogy ott is lenne gyorstöltés.
Megnézem ezt az üveget, egyszer használtam már, nem volt rossz. Viszont keresnem kell valami szakit, nem vagyok túl ügyes ezeknek a felhelyezésében... gyerek Nintendojára éppen csak hogy sikerült jól feltenniNézelődtem több fajtát is, de aztán láttam, hogy az akció érvényes volt a töltőre is, így már nem volt olyan vészes az ára. Benéztem, amikor átvettem nem figyeltem, hogy nincs fóliázva a doboz, valószínűleg mellé nyúlt a csaj és sikerült kiadnia egy olyat amit visszavitt valaki
-
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem,
Külföldön élek és a helyi MM volt kedves leakciózni a telefont, így nem tudtam nemet mondani és egy pro majdnem boldog tulajdonosa vagyok. A gyári Google töltő nem működik, éppen az ügyfélszolgálatra várok
addig is megkérdezném, hogy mik a vélemények fólia kapcsán. Az eddigi telefonjaimon volt, általában a gyárival kibírtam készülék cseréig, itt viszont úgy látom, hogy nincs rajta. Másik kérdésem pedig a wireless charge kapcsán merült fel bennem. Spigen tough armor tokot használok, ami elég masszív. Van rá esély, hogy működne ennek ellenére? A segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest