- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
-
-
Sontir Fel
őstag
Köszönöm. Ennek a wireless töltésnek akkor jobban utána olvasok, nem volt meg, hogy ott is lenne gyorstöltés.
Megnézem ezt az üveget, egyszer használtam már, nem volt rossz. Viszont keresnem kell valami szakit, nem vagyok túl ügyes ezeknek a felhelyezésében... gyerek Nintendojára éppen csak hogy sikerült jól feltenniNézelődtem több fajtát is, de aztán láttam, hogy az akció érvényes volt a töltőre is, így már nem volt olyan vészes az ára. Benéztem, amikor átvettem nem figyeltem, hogy nincs fóliázva a doboz, valószínűleg mellé nyúlt a csaj és sikerült kiadnia egy olyat amit visszavitt valaki
-
nbukta77
addikt
Mar reg nem jartam android vonalon. Most a pixel 8 proval tertem visdza ios- rol. Regen en ie rootoltam meg rom csere meg minden. Most viszont mar el vagyok veszve, hogy miert is lenne jo nekem. Aktuell hasznalom a gyari os verziot es semmi bajom vele. Ha van valakinek kedve akkor vilagositson fel. 😀
-
micafighter
nagyúr
Értem köszi
Nálam az official Magisk van fent, 26.3 -as Magiskel + SafetyNet fix-el nem mentek a banki appok. Lecseréltem a SafetyNet Fix-et Play Integrity Fix-re, még úgy sem ment. Próbáltam Enforce Denylist-el, próbáltam Shamiko-val Enforce Denylist nélkül, de sehogy nem akartak menni a banki appok, végül jött egy update Magiskre, és 26.4-el már mentek a banki appok Enforce Denylist mellett, viszont a kártyát nem tudtam Gpay/wallet-hez adni. Most ahogy írtad frissítettem a Play Integrity Fix-et plusz Shamikora is volt egy update, az Enforce Denylistet kikapcsoltam, Shamiko be, jött 1-2 kör "fentebb linkelt xda-s topik SafetyNet részéből h airplane mód és a felsorolt alkamazásoknál nyomsz egy clear storage & cache-t, restart majd airplane mód ki. Előbb-utóbb jó lesz" és most már jó nekem is
Kártyás fizetést nem próbáltam még, de hozzá tudtam adni a kártyát és nem dobott hibát.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Köszönöm szépen a tippet
Play Integrity Fix és a legújabb magisk verzió megoldotta
Bár ahogy kicsit beleástam magam, nem biztos, hogy hosszú távú a megoldás, lehet jön egy frissítés és megint nem fognak menni a banki appok, aztán lehet megint várni, hogy majd a magisk, play Integrity Fix vagy valamelyik másik modul majd hátha megoldja. Sajnos banki app általában csak a legfrissebb verzióval hajlandó menni, remélem nem lesz ennyi gond vele, mert ha néha megy, néha nem, akkor inkább visszazárom a bootloadert
Bár régebbi pixel verziókon úgy olvastam ment a dual boot, Android 14-hez még kéne egy új TWRP recovery szerintem ami támogatja hogy menjen a dual boot, és akkor lehetne egy rootolt meg egy nem rootolt rendszeres egyszerre, bár a nyitott bootloaderre is problémázhatnak szerintem az appok. Mindenesetre ha lesz majd dualboot támogatás a Pixel 8 (Pro)-n, adok ennek is egy próbát
-
bandiba11
újonc
és vacs
és gondoltam már erre, hogy az eltérő verzió lehet a hiba. De miért nem műkődnek pl a klón appok. A régin működött, itt nem. Nekem mindkét szám "munkaeszköz", használnom kell a WP, viber appokat.
Elméletben legszívesebben törölnék mindent, és újra, de ehhez egyszerűen nincs időm, energiám.
Ja és nekem az ujjlenyomat is lassan megy a Huawei-hez képest. Azt csak hozzápöttyintettem az ujjam és oké, ennél meg sokkal erősebben kell. négy ujjamat rögzítettem, az egyik ujjamat nem ismeri fel, hiába töröltem és csináltam újra.
Azért lehet megpróbálom a visszaállítást... -
Gstyler
senior tag
Próbálom minél több szituban próbára tenni a kamerát.
Hát portré módban nagyon kellemetlen dolgokat csinál...
Konkrétan ugye próbálja körbevágni a fő témát, hogy a hátteret elmossa, de igazából szemmel látható, hogy hol, mert kb olyan a kivágás, mintha én csináltam volna kézzel ... [kép] -
gulb
senior tag
P6p ugy forrosodott,hogy csak na;( nem birta a 4g csatlakozast valtott 5g re de kozbe meg merult az aksi mint a fene. Szoval nagyon remelem itt jobb az optimalizalas es nem kell kezzel valtogatnom 5g 4g.. Ma pl egesz nap itthon meg egy kis seta es fotozas banki appok telepitgetese minden ez 44%... az aksi. Nem melegszik es nem probal halozatot keresnj varialni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest