- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
nbukta77 #685 üzenetére
Ami elgondolkodtat, hogy itt a Pixeleknél azért olvasni ezt-azt, hogy van ami nem működik, nem aktív, nincs engedélyezve, ilyesmi, az IOS meg eléggé készen van, tehát hogy ebből lenne-e hátrányom bármi, éreznék-e belőle bármit, lenne-e garanciális gondom, amit kb nem tudok szervizeltetni, illetve hogy videóban tud-e legalább hasonlót, mint mondjuk egy 14 vagy 15 Pro.
-
Winne
nagyúr
válasz
nbukta77 #676 üzenetére
Milyen n különbséget érzel a 14 Pro és a Pixel 8 Pro között? Teszteket néztem, inkább a személyes, szubjektív véleményed érdekel.
Ami a dilemmám, hogy két telot használok, egy droid egy ios, telefonkent jellemzően az iPhonet. Ha csak egyet viszek el, akkor az óra miatt az iPhone az. Menne az S22 ultra és a helyére jönne egy 8 Pro. Akkor azzal kellene fotóznom, mert jobb képeket lő, mint az i12, de ebben az esetben nyilván cipelnem kell mindkettőt.
B opció: mindkettő megy, helyettük egy 14 Prot hozatok pl és mellé egy olcsóbb Android a zenére, YouTubera és a droidos appjaimra.
C opció: teljesen elengedem az androidot és 15 Pro, de akkor kell fizetnem YouTube prémiumot, esetleg Spotifyt. A többi appot valahogy mrg tudom oldani talán Ios-én is.
-
K82
őstag
válasz
nbukta77 #560 üzenetére
nbukta77: alapjában véve teljesen jó a gyári ROM is, viszont vannak dolgok amikhez ragaszkodom. Kettővel feljebb írtam épp h nem szeretem látni a navbart, és mivel iOS-ről jöttél nem is nagyon kell magyarázni mennyivel jobb az Apple megoldása. Ott az alkalmazás teljes képernyőn fut, a navbar pedig ezen app felett látható. Namármost a Google-nél láthatod a navbar pill-t és az A14 alatt hiába tud átlátszó lenni az egész sáv, nem minden alkalmazás használja ki; ami pedig kihasználja, ott is annyival kisebb hely áll a program rendelkezésére. Talán itt látni a legjobban, mennyire felesleges "újítás" volt:
Érdekes módon a beállításoknál úgy működik mint az iOS-nél:
Ha úgy működne mindenhol mint a beállításoknál nem reklamálnék, de sajnos nem így van. Korábbi androidnál pedig simán megvolt a valódi teljes képernyős gesztusvezérlés, felesleges dolog volt ennek még a lehetőségét is elvenni. Oneplus (és gondolom a többi BBK konszern alá tartozó márkánál), Samsung, Xiaomi telóknál még mindig megvan az opció erre.
A másik ami számomra megint érthetetlen, az a hangerő gombokkal történő zenevezérlés. Persze, van vezérlő a fülesen is általában, de ha zenét hallgatok az ágyban a teló van a kezemben.
Az utolsóra pedig nincs megoldás rootolva sem: zárképernyőn simán lehúzható a quick settings. Itt sem értem a a logikát mert simán ki tudod kapcsolni a mobilnetet, wifit, kapcsolható az airplane mód mindenféle engedély nélkül. De bezzeg ha szobában fel akarom kapcsolni a villanyt vagy bekapcsolni a fűtést már nem tehetem meg mert kell hozzá azonosítás...micafighter: ha a kártyát hozzá tudod adni már menni fog a fizetés is. Custom ROM-nál a visszazárható bootloader sem garancia arra h működjön az NFC-s fizetés ha szerver oldali változtatás van. Sokan jártak így valamikor a tavasszal, többek közt és is. Fehérváron még fizettem a telóval, egy órával később másik városban már lepattantam a terminálról. És nem csak én, hanem aki Hentai vagy GrapheneOS-t használt (mindkettőnél visszazárható a bl): kellett pár nap mire kijött a fix.
-
micafighter
nagyúr
válasz
nbukta77 #560 üzenetére
Engem leginkább kettő apró dolog zavart a gyári ROMban, amik root nélkül nem oldhatóak meg:
1) Nav bar pill nem rejthető el - mivel OLED a kijelző, idővel beégett volna szerintem
2) VoLTE és VoWifi-t nem jelzi ki a telefon értesítési sávon ikonnal - szeretném látni, ha mennek a funkciók, a legtöbb telefon ezeket alapból kijelzi -
tomboy0013
veterán
-
Squirrel
őstag
válasz
nbukta77 #478 üzenetére
Svájcban.
Winter is coming.
Itt most pro módban csináltam pár képet. Nekem a nagylátószög a széleken piszkosul torzít.
Normál/tele zoom 5x
Normál/tele zoom 10x
Itt a nagylatószög, nekem rohadt gáznak tűnik ilyen dőlésekkel a szélén ... A ház meg kerítés egyszerűen fos.
5x zoomAz a nagylátószög normàlis így? Nekem nagyon nem tetszik. Egy város felhőkarcolói gusztustalanul nézhetnek így ki.
-
K82
őstag
válasz
nbukta77 #398 üzenetére
Már a 9-es droidnál átszoktam a gesztusvezérlésre és akkor volt külső program amivel sokrétűbben meg lehetett oldani. Aztán később kivette a Google a külső app vezérelhetőséget és azóta lehet bámulni a navbar pill-t hacsak roottal el nem rejti az ember. Érdekes módon más gyártó meg tudja oldani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged