Hirdetés
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
nbukta77 #560 üzenetére
nbukta77: alapjában véve teljesen jó a gyári ROM is, viszont vannak dolgok amikhez ragaszkodom. Kettővel feljebb írtam épp h nem szeretem látni a navbart, és mivel iOS-ről jöttél nem is nagyon kell magyarázni mennyivel jobb az Apple megoldása. Ott az alkalmazás teljes képernyőn fut, a navbar pedig ezen app felett látható. Namármost a Google-nél láthatod a navbar pill-t és az A14 alatt hiába tud átlátszó lenni az egész sáv, nem minden alkalmazás használja ki; ami pedig kihasználja, ott is annyival kisebb hely áll a program rendelkezésére. Talán itt látni a legjobban, mennyire felesleges "újítás" volt:
Érdekes módon a beállításoknál úgy működik mint az iOS-nél:
Ha úgy működne mindenhol mint a beállításoknál nem reklamálnék, de sajnos nem így van. Korábbi androidnál pedig simán megvolt a valódi teljes képernyős gesztusvezérlés, felesleges dolog volt ennek még a lehetőségét is elvenni. Oneplus (és gondolom a többi BBK konszern alá tartozó márkánál), Samsung, Xiaomi telóknál még mindig megvan az opció erre.
A másik ami számomra megint érthetetlen, az a hangerő gombokkal történő zenevezérlés. Persze, van vezérlő a fülesen is általában, de ha zenét hallgatok az ágyban a teló van a kezemben.
Az utolsóra pedig nincs megoldás rootolva sem: zárképernyőn simán lehúzható a quick settings. Itt sem értem a a logikát mert simán ki tudod kapcsolni a mobilnetet, wifit, kapcsolható az airplane mód mindenféle engedély nélkül. De bezzeg ha szobában fel akarom kapcsolni a villanyt vagy bekapcsolni a fűtést már nem tehetem meg mert kell hozzá azonosítás...micafighter: ha a kártyát hozzá tudod adni már menni fog a fizetés is. Custom ROM-nál a visszazárható bootloader sem garancia arra h működjön az NFC-s fizetés ha szerver oldali változtatás van. Sokan jártak így valamikor a tavasszal, többek közt és is. Fehérváron még fizettem a telóval, egy órával később másik városban már lepattantam a terminálról. És nem csak én, hanem aki Hentai vagy GrapheneOS-t használt (mindkettőnél visszazárható a bl): kellett pár nap mire kijött a fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Vallás
- Apple MacBook
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest