- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Sontir Fel #735 üzenetére
Nézem is, hogy itthon egyik helyen sem találtam 2-es csomagolású Spigen fóliát.
Ellenben néhány webshopban annyiba kerül az 1, mint Amazonon a 2. -
zolikaDB
veterán
válasz
Sontir Fel #733 üzenetére
Kitől?
ikiegeszitokrol vettem, ott egy darab volt a dobozra írva, de még nem érkezett meg.
Az S23-asomhoz vett csomagban nekem is kettő volt. -
gulb
senior tag
válasz
Sontir Fel #680 üzenetére
Nah en ezert tartok egy pixel 1-et meg onedrive-ot. Soha nem volt keves a 128Gb....
-
floratm
senior tag
válasz
Sontir Fel #603 üzenetére
Jah...majd tavasszal mikor kijön a 8a-egy árban lesznek.
A 7a viszont elég jo árban van.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Sontir Fel #602 üzenetére
Itt a spanyol amazonon nem történt semmi Pixel fronton. Remélem több szerencsétek van máshol
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Sontir Fel #598 üzenetére
A Gstore-ban csak 70 euró a BF kedvezmény és csak a sima 8-asra. Nem erőltetik meg magukat.
Amazon azért jó szokott lenni, de Pixeleknél nem emlékszem van-e kedvezmény. -
K82
őstag
válasz
Sontir Fel #591 üzenetére
Elfér itt is öt ikon. Hosszan nyomj egy üres részre a főképernyőn majd wallpaper & style - app grid -> 5x5.
Egyébként meg: Nova Launcher. Szerintem már KitKat alatt is ezt használtam ..
-
K82
őstag
válasz
Sontir Fel #587 üzenetére
Szokásukhoz híven itt is csak az apróbetűs részben van szó a vezeték nélküli (gyors)töltés mikéntjéről. Bármilyen QI-kompatibilis wireless töltővel használod 12W lesz a maximum, a 23W-ot csak és kizárólag a saját Stand2 töltőjével fogja elérni.
Vezetékesből meg szinte mindegy milyen márkát vesz az ember, a lényeg h PD3.0 PPS-t tudja.Az a jó ebben a Spigen üvegben hogy adnak hozzá segédkeretet, így nem nagyon lehet eltolni a felrakást. Nekem sem a kedvencem ezzel babrálni, itthon mindig került egy szem piszok az üveg alá az előkészítés és a felrakás közötti kb. 5 másodpercben. Inkább beviszem a céghez azóta aztán a szerverteremben rakom fel, éjjel-nappal megy a légkondi úgyhogy meg van szűrve a levegő rendesen.
-
nbukta77
addikt
válasz
Sontir Fel #587 üzenetére
Hat en aut biztos vissza adtam volna. Csak original foliast vennek. Foleg az mm- bol. Es foleg a nemet mm- bol.
-
K82
őstag
válasz
Sontir Fel #585 üzenetére
Személy szerint nem szeretem a fóliát, inkább az üveg híve vagyok. A Spigennek van hozzá való cucca, a 7-eseken nálunk ilyen van fent.
A toknál kihangsúlyozzák h nem befolyásolja a vezeték nélküli töltést.
Töltő: nem feltétlenül kell a gyári Google, bármilyen Power Delivery szabványt támogató jó. Ha az Apple vagy Samsung töltő olcsóbb, hozzad azt nyugodtan. Kivéve a vezeték nélkülit, ott csak a sajátjával lesz gyorstöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest