- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro #738 üzenetére
Közben nekem a Google elfogadta a hiba bejelentést és felajánlották az egyszeri cserét.
Ebben az a jó hogy elmondta az ügyintéző hogy a csere termék is lehet ugyan ilyen, és az is lehet hogy egy felújítottat küldenek. Szóval itt el is engedtem mert így nem éri meg a vesződést. Még a végén kapnék egy rosszabbat vagy karcosat, stb.-If it turns out that the problem with your Pixel 8 Hazel 128 GB (Unlocked) isn't covered under warranty, you may be charged the full cost of the replacement item.
-Your replacement device may be a refurbished Pixel 8 Hazel 128 GB (Unlocked) that has been tested and approved to meet strict quality standards.
-
Squirrel
őstag
válasz
TaylorPro #331 üzenetére
Ha teszel rá tempered glass-t, akkor az tompít rajta vagy ugyanolyan marad?
Ezt a cserét ajánlották:
By the way, which replacement option do you prefer? we have Exchange (Customer sends device first) and Advance Exchange (Google sends device first).Mondjuk ezzel a mondattal a cserére jogosító emailben nem tudok mit kezdeni:
If it turns out that the problem with your Pixel 8 Pro Obsidian 512GB (Unlocked) isn't covered under warranty, you may be charged the full cost of the replacement item.
A tag a customer service-nél kért képet, a fentit elfogatta, felajánlotta a cserét. Ezek után csak nem fognak szarakodni....
-
gulb
senior tag
válasz
TaylorPro #321 üzenetére
En nem kapcsoltam ki az 5g valogat folyamatosan... Nekem szinte tokeletes amit most tud uzemidobe. Jobb mint a 6p szoval nekem mar orom az egesz. ( raadasul ezert az arert🫢😛 ismet jovetel volt) Habar a sima 8 as lanyomnak £29.99/ho korlatlan net es hivas euba meg 30gb👍
-
tomboy0013
veterán
válasz
TaylorPro #288 üzenetére
Tetszik ez az irány. Én már a 7 Pro-m üzemidejével is elégedett vagyok, főleg A14 óta mintha mégjobb lenne kicsivel. Remélem a Google folytatja ezt a vonalat a további Pixelek-nél, energiatakarékossabb SoC, jobb rendszer. A Nexus 5X-em óta nagyon hiányzott a stock droid és a 6-os óta nagyon bejön a telók külleme és Android 12 óta a rendszer dizájn is. A 6-os az még elég kezdetleges volt a Tensor nyűgjei miatt, de a 7-es széria már sokkal jobb lett és úgy látom a 8-as ezen is tökéletesített kicsit. Már csak a hivatalos forgalmazás hiányzik itthonról.
-
gulb
senior tag
válasz
TaylorPro #273 üzenetére
Ugye nennyire erezheto! 6p hez kepest fenyevek.. imadom.
Te is pixelrol koltoztel? Csak nekem volt uj ez a Qr kodos mindent atmasol es megoriz beallitasobol ficsor? Esku ilyen zokkenomentesen nem koltoztem meg. Es nem nem a backup ot huzta a p6p rol a p8p re.
Bekapcsoltam es megismerte hogy itt a 6p qr es masolom ha szeretned. Imadtam -
-
-
gulb
senior tag
válasz
TaylorPro #103 üzenetére
Hat remelem szep lesz mert lanyom nagyon varja..es a buds pro az kulon orom. ( az iskolaba mar akkora az iphone orulet, hogy kinexik egymast ha nem iphonos...DE Pixel7pro volt Love Island be es igy talan a Google telefonnal nem lesz annyira megkulonboztetve.. - en miota az essemet tudom HTC win mobile majd Andro...es mint a tuztol ovakodtam az Appletol😂)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest