Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
Közben nekem a Google elfogadta a hiba bejelentést és felajánlották az egyszeri cserét.
Ebben az a jó hogy elmondta az ügyintéző hogy a csere termék is lehet ugyan ilyen, és az is lehet hogy egy felújítottat küldenek. Szóval itt el is engedtem mert így nem éri meg a vesződést. Még a végén kapnék egy rosszabbat vagy karcosat, stb.-If it turns out that the problem with your Pixel 8 Hazel 128 GB (Unlocked) isn't covered under warranty, you may be charged the full cost of the replacement item.
-Your replacement device may be a refurbished Pixel 8 Hazel 128 GB (Unlocked) that has been tested and approved to meet strict quality standards.
-
Squirrel
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Ha teszel rá tempered glass-t, akkor az tompít rajta vagy ugyanolyan marad?
Ezt a cserét ajánlották:
By the way, which replacement option do you prefer? we have Exchange (Customer sends device first) and Advance Exchange (Google sends device first).Mondjuk ezzel a mondattal a cserére jogosító emailben nem tudok mit kezdeni:
If it turns out that the problem with your Pixel 8 Pro Obsidian 512GB (Unlocked) isn't covered under warranty, you may be charged the full cost of the replacement item.
A tag a customer service-nél kért képet, a fentit elfogatta, felajánlotta a cserét. Ezek után csak nem fognak szarakodni....
-
gulb
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
En nem kapcsoltam ki az 5g valogat folyamatosan... Nekem szinte tokeletes amit most tud uzemidobe. Jobb mint a 6p szoval nekem mar orom az egesz. ( raadasul ezert az arert🫢😛 ismet jovetel volt) Habar a sima 8 as lanyomnak £29.99/ho korlatlan net es hivas euba meg 30gb👍
-
tomboy0013
veterán
válasz
TaylorPro
üzenetére
Tetszik ez az irány. Én már a 7 Pro-m üzemidejével is elégedett vagyok, főleg A14 óta mintha mégjobb lenne kicsivel. Remélem a Google folytatja ezt a vonalat a további Pixelek-nél, energiatakarékossabb SoC, jobb rendszer. A Nexus 5X-em óta nagyon hiányzott a stock droid és a 6-os óta nagyon bejön a telók külleme és Android 12 óta a rendszer dizájn is. A 6-os az még elég kezdetleges volt a Tensor nyűgjei miatt, de a 7-es széria már sokkal jobb lett és úgy látom a 8-as ezen is tökéletesített kicsit. Már csak a hivatalos forgalmazás hiányzik itthonról.
-
gulb
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Ugye nennyire erezheto! 6p hez kepest fenyevek.. imadom.
Te is pixelrol koltoztel? Csak nekem volt uj ez a Qr kodos mindent atmasol es megoriz beallitasobol ficsor? Esku ilyen zokkenomentesen nem koltoztem meg. Es nem nem a backup ot huzta a p6p rol a p8p re.
Bekapcsoltam es megismerte hogy itt a 6p qr es masolom ha szeretned. Imadtam -
-
-
gulb
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Hat remelem szep lesz mert lanyom nagyon varja..es a buds pro az kulon orom. ( az iskolaba mar akkora az iphone orulet, hogy kinexik egymast ha nem iphonos...DE Pixel7pro volt Love Island be es igy talan a Google telefonnal nem lesz annyira megkulonboztetve.. - en miota az essemet tudom HTC win mobile majd Andro...es mint a tuztol ovakodtam az Appletol😂)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest