- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata007
tag
válasz
Technoman #668 üzenetére
Igen, az lehet, de nem a Google gyartotta oket, ha jol emlekszem, hanem a HTC, Samsung, LG? Akkoriban kulon szolgaltatasok nem is voltak, amikor behoztak ezeket a plusszokat, kivonultak sok orszagbol, hogy meglegyen a support.
De tovabra is hangsulyozom: ez az en privat meglatasom a temaban, bizonnyara tevedek, de ezzel magyarazni tudom miert van az ami.
-
Kezai
csendes tag
válasz
Technoman #610 üzenetére
Köszi, és azóta is "piacon vannak" a képernyőpúpos verziók? Persze ez elég hülye kérdés, hisz honnan tudná bárki is, de azóta én itt szerintem nem olvastam. Amúgy a 128-as verzióval szemezek, a P40 Pro-n bár 256 gigám van, de 3 év alatt is csak a feléig jutottam kényelmesen. Persze ez szokás függő, de elég lehet, vagy a no way kategória?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Technoman #503 üzenetére
Hát eddig is elérhetőek voltak a Pixelek elég sok kisebb boltban, az Alza eddig sem igazán foglalkozott ezzel. Meg hát vállalkozóként én pl sokat nem érek azzal ha van egy csomó kisbolt ahol olcsóbb. Az Alza tud olyat amit a kicsik nem: céges ügyfeleknek rendes garanciát adni, plusz egyéb szolgáltatásokat, pl: 14 napos elállás. Drágábban is jobban megéri.
-
kerobi
senior tag
válasz
Technoman #201 üzenetére
A fenyero nekem csak fullra huzva jo. Erdekes, mert nem tapasztaltam extrem fenyerot. Az s23 ultranal peldaul be lehet kapcsolni extrem fenyerot, de arra mar nem volt szukseg. lehet van valami rejtett funkcio itt is es nem talaltam meg, de nekem csak maxon adja a nezheto kijelzot.
Gulb: lehet fog meg finomodni a rendszer, de ez a nem reszponziv kepernyo nekem nagyon nem tetszik. 2x nyomjam meg, 2x huzzam el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged