- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
Egy ms nem rad ertettem.. en szerencsere nem mozgom munka miatt es ha sajat csalad celbol utazunk akkor meg van nalunk vagy x telefon min2 szolgaltatoval.
Nekem a rooming volt fontos mert sokat vagyok munka miatt az Euban es eddig Ee csomagomba benne volt de mostmar nem tudtok olyat kotni igy volt elsodleges szempont a ID 30gb ja.
Amugy voda es ee lefedettsege is ipari hulladek ha videken autozik az ember me, is veszem mar eszre.. szerencsere nem erdekel ha nincs terero vagy net. -
gulb
senior tag
Eddig ahol az ee szar ott a three is kb ugyan azt tudja... Ellenben 5g vel nagyon nagyon odaveri az Ee-met. ( jah ott 49.99 csak 100gb es max 100Mbites speedes a csoamagom a p6pvel..). Mivel nem utazo nagykovet vagyok igy kb mind1 milyen a lefedettsege a 3neek.. Az viszont nagyon jo, hogy EU 30 giga benne van az arba.
-
gulb
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged