Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Igen az előrendelési akció szuper, de manapság akkor sem vennék előrendelésbe semmit, főleg a Google-től ahol minden kezdeti széria hardverhibás meg tele van szoftveres hibával és korlátozással is. Nekem ez is pont optimális hogy esik kb 40-50%-ot az ár mire kiküszöbölik a problémák zömét a kezdeti bétateszter vásárlóknak köszönhetően.
-
janika1988
tag
a 2-es villamoson a Jászai Mari térnél. Előtte pár perccel a Parlamentnél nekem is 850 körül volt.
btw új e-simet is kértem, mert nem tudtam, hogy a régit azzal a kóddal kell aktiválni, amit adtak 2 éve. Számít úgy, mint a sima simnél, hogy elavul, vagy ez úgy frissül, mint a carrier data? -
Yeffy
veterán
Nem tudom, miert kell le "utazo nagykovet"-ezni, azert, mert en esetleg tobbet maszkalok az orszagban (valtozo), es a lefedettseg, meg annak minosege is egy fontos szempont.
De a kornyekemen meg varosszerte is sok helyen szar, teszteltem honapokig, tobbszor is. Legyel vele szerencsesebb.
Az EU roaming meghagyasaert meg en is adom a pacsit, maradjon is igy. Meg a jelenleg kedvezo csomagajanlatokert.
-
Yeffy
veterán
ha jol szamoltam, £168-at sporolsz vele 2 ev alatt a SIM free-hez viszonyitva. nem szamitva a CPI-t, tehat igazabol kevesebb lesz a vegere.
mennyi az, ~15%? nem mondom, h nem penz, de igazan adhatnanak ra tobb kedvezmenyt a szolgaltatok, ez nem valami nagy eresztes, plane ebben az arkateg-ban. persze a tobbi szolgaltato se jobb, sot.
a simara mondjuk nagyobb szam tud kijonni, ott mar ertelmezhetobb.
-
Squirrel
őstag
Az a baj, hogy rohadt nehéz lefotózni. Ilyenekkel van tele körbe a keretnél. Nem tudom, bekapcsolva mennyire látszik. De 1200 chf-ért ne legyen semmilyen se. Nem kell hozzá extrém erős fény. Aztán ha ilyen dolgokra valaki fogékony (én sajna az vagyok) már mindig látni fogja.
-
TaylorPro
addikt
Brutál jó. Az is bejön hogy egy kézzel kezelhető. Nem tudtam qr kóddal költözni mert érkezés előtt egy nappal eladtam a hetest. De a mentésem visszajött felhőből szépen. Előtte feltoltam a bétát, reset, mentés vissza. Semmi bug, 5G, VoLTE megy, semmi drasztikus merülés. Jól látható kijelző. Az ujjlenyomat olvasó is jobb. Kánaán!
-
K82
őstag
-
doooo
veterán
Egyik szám sem olyan, amit valóban produkálni tudnak a képernyő nagy részén. iPhone-nál kb. 1750nit, ami valóban látható is, Google-nél lehet, hogy kevesebb ennél, vagy pont ennyi (jelenleg az iPhone-ok vezetnek ebben, de nem feltétlenül azért, mert csak azok képesek ilyenre, inkább csak mert bátrabb a cég és engedi a szoftvernek magasabbra tornázni ezeket az értékeket; mindkét képernyő Samsung amúgy).
-
Yeffy
veterán
orulj neki, en allandoan szukolkodok rajta. en is syncelem a cucaimat, de attol még jo, ha van rajta tarhely. nemreg jottem haza egy videki (SW) kirandulasrol, jo par helyen nem, h 4G, abszolut semmi terero nem volt. es ez nem a vilag vegen volt. majd ha "mindenhol" lesz fullosan elerheto 4G legalabb, majd akkor raerek kisebb tarhellyel venni.
irta valaki feljebb, h agyal az 512-es verzion, en is hasonloan vagyok. kar, h a kekbol nincs akkora. na majd megnyomkodom oket eloben, aztan megalmodom, melyik legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest