Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Egy nap hasznalat utan a pixel 8 pro megmutatta magat. Tudni kell hogy eleg heavy programokat hasznalok gps es adat allandoan porog. A telefon melegszik, kb annyira mint Belzebub hatso fertalya. A kepernyo nem reszponziv neha 2x kell tapintani, elhuzni. Neha laggot tapasztaltam.
pro: fotok nagyon jok, eleg vilagos a kijelzo, tiszta android rendszer. Eleg hangos hangszoro de az s23tol elmarad.A telefon nekem csalodas. tensor 3 leven elvartam volna egy porgos rendszert mint pl az s23 ultra.
dolgozni nem jo, csak hetkoznapi hasznalatra. -
ghiottone
nagyúr
Nem egyben küldi az amazon
[link] - Ha megrendeled a német amazonról, akkor elküldik a telefont és kapsz egy promóciós kódot , amit a vásárlást követő 15. naptól 30 napod van beváltani. Itt kell rendelésszám, imei szám, cím, stb. És elvileg itt is a google csak oda postázza ahol forgalmazz a telefont. -
Leshrac
csendes tag
Sziasztok!
Ha a német amazonról rendelek magyar címre, akkor az ajándék órát is megkapom?
Köszi a választ! -
gulb
őstag
Nah😛 kicsit elszabadultam a melotol...
1. Kijelzo fenyero bingo 100+ pont a p6p egy fatyolos szar a 8p hez kepest.
2. Az 50mp kepet kicsit lassan kesziti el de a eredmeny nagyon meggyozo! Meg lehetne rajta kicsit finomitani de a tonusok szinek elethubbek!
3. Ha maxba fotozol es nincs jo tererod mint ahogy nekem🤣 ugy merul a telefon mint a tegla😛
4. Wifin elvab mint a befott nagyon gyors es jonak tunik a fogyasztas is de errol majd par nap mulva
6. Arcfelismeres pfff pixel4xl emben nem volt ilyen jo😛 oke sotetbe meg nem probaltam ott azt mondjak fos..Ps : p8 at meg ki se bontottam
-
kerobi
senior tag
Porcelan , kek mous tokkal. A gomboknal sullyesztett.
kep enhanced fotoval
2x makro egy kb 3cm atmeroju ermerol.
A kepek nem teljes felbontasuak, kb 160kb meretuek de meg igy is szep.
-
Yeffy
veterán
válasz
tomboy0013 #174 üzenetére
Jo, nem grafit szurke, akkor feketes szurke (Obsidian).
Majdnem ugyanaz. -
gulb
őstag
-
gulb
őstag
Nah elso pillantasra nagyon tetszik..
P6p be volt kapcsolva es elkezdtem a setup erre felvillant hogy hello atmasolok mindent a p6prol csak QR kodot olvass be es neki is latok- mondom uccu neki.. nagyon szepen vegig vezet a folyamaton.
DE E-sim -eket nem tudja atmasolniszoval amit 2eve betoltottem Marokkoban az ugrott.
A kijelzo pereme lathato es nekem furcsa a p6p utan de nyilvan ilyen minden non-curved telefon.Elso es legnagyobb problemam!
CALL Screening nem mukodik !! hogy a budos .......... tudta ezt megcsinalni a google hogy UKben ami eddig mukodott azt most nemAHHHHHHH
-
gulb
őstag
3-4h es itt lesznek a kicsikek
DPD most irt
-
TaylorPro
addikt
És jöjjön a fő kérdés! Ki milyen tokot?
Én rendeltem egy Alza saját márkást. Úgy is mind besárgul. Ha majd lesz Silkase mint a hetesemre attól nincs jobb.
-
Rotate
veterán
nah, az enyém ma meg is jött Németországba órával együtt, holnap kézhez is kapom otthon.
kiváncsian várom
-
Rotate
veterán
válasz
Tarisznyarák #153 üzenetére
nekem 210€-ert számolta be a Google Store-on a P6-ot...
-
válasz
Tarisznyarák #153 üzenetére
Szerintem az teljesen korrekt ár.
-
Tarisznyarák
tag
A német Saturn 150 Eurót adna a P3a telefonomért P8 vásárláskor.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tomboy0013 #145 üzenetére
-
bryan159
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném előrendelni a Pixel 8 Pro-t az ajándék okosórával, de még sosem csináltam ilyet. Van esetleg valamilyen útmutató, hogy mire kell figyelni, és honnan érdemes venni? (Amazon vagy Google Store)
Vagy ha valaki tudja ezeket, szeretnék kérdezni pár dolgot.Van Németországi ismerős szállítási címnek, de a végső úticél Magyarország lesz.
(Illetve még egy dologról nem találok infót: valamelyik pletyka ultrahangos ujjlenyomat olvasót ígért, most végül milyen került a telefonba?)
-
Lengyi
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes most 7-est venni vagy várjak egy kicsit és fog lefele menni az ára a 8-as miatt?
Előre is köszi! -
Yeffy
veterán
orulj neki, en allandoan szukolkodok rajta. en is syncelem a cucaimat, de attol még jo, ha van rajta tarhely. nemreg jottem haza egy videki (SW) kirandulasrol, jo par helyen nem, h 4G, abszolut semmi terero nem volt. es ez nem a vilag vegen volt. majd ha "mindenhol" lesz fullosan elerheto 4G legalabb, majd akkor raerek kisebb tarhellyel venni.
irta valaki feljebb, h agyal az 512-es verzion, en is hasonloan vagyok. kar, h a kekbol nincs akkora. na majd megnyomkodom oket eloben, aztan megalmodom, melyik legyen.
-
fcbarca
őstag
sziasztok. meglehet jelenleg vásárolni a telót ajándék okosórával Magyarországon?
-
Squirrel
őstag
Mi 2014-ben eljöttünk Angliából, de már akkor is durva csomagajánlatok voltak. Csucstelókat szinte "ingyen" adták az előfizetésekhez, amik szintén elég barátiak voltak. Emirátusokban ahova utána költöztünk már nem voltak ilyen ajánlatok, utána meg jött Svájc, itt meg lókaki csomagajánlat sincs. Kötöttem egy lebenslang előfizut(de bármikor lemondható) wingo-val, 45 chf, unlimited hívás, sms, internet Svájcban, Európában, Törökországban plussz Kanadában, USÁban. De készülék az semmi nincs hozzá.
On: én még erősen győzködöm magam, hogy megér-e 1200CHF-ot az 512-es változat a 8 Pro-ból. Egy Oneplus8T keresi az utódját, a kameraképesség a legfontosabb számomra, pár évig ki kellene szolgálnia, ezért váltanék.
-
-
Yeffy
veterán
válasz
bedibazsa #120 üzenetére
latom lett egy kis UK magyarok osszeroffenes.
hehe, a jo kis haggling. az korrekt ajanlat, nekem £16 az 50 GB netes csomi a vodanal 2 evre, EU roaminggal.
neztem tavaly EE-t, de mivel ok voltak itt az elso tetvek, akik kivezettek az EU roamingot, a legtobb birka meg ment utana, igy egyelore skippelem oket.
na de en sem offolok tovabb. -
Bati0501
őstag
válasz
tomboy0013 #106 üzenetére
Köszi szépen a tippet!
-
gulb
őstag
válasz
bedibazsa #120 üzenetére
Nekem 2 eve volt roaming included csomagom nyar ota nem mukodott a roaming Hollandiaban;( deletelnem kellett a telefon beallitasait ami a networkre vonatkozott oda lett minden wifi jelszo stb akkor met 1 hetig.. most jottem haza 2 voltam ott es megint nem mukdott semmi sms vagy hivas - net volt🙃😜 elozo 2 evben ugyan ezzel semmi gondom nem volt;( tudom , hogy pro6 nem a legjobb signal es egyeb fronton de hivni nem tudtam rola..
-
gulb
őstag
válasz
TaylorPro #103 üzenetére
Hat remelem szep lesz mert lanyom nagyon varja..es a buds pro az kulon orom. ( az iskolaba mar akkora az iphone orulet, hogy kinexik egymast ha nem iphonos...DE Pixel7pro volt Love Island be es igy talan a Google telefonnal nem lesz annyira megkulonboztetve.. - en miota az essemet tudom HTC win mobile majd Andro...es mint a tuztol ovakodtam az Appletol😂)
-
HUNgabus
senior tag
válasz
tomboy0013 #95 üzenetére
Igy van, az én Pixel 7 céges számlás, 3 év Magyarországi garival, és azonnali készülékcserével vettem Tőlük.
Eladni is konnyebb lesz igy (talán), amint kicsit jobb aron lesz náluk a 8as széria. -
korner83
tag
egy 100-al olcsóbbnak kellene lennie
-
Technoman
őstag
Egyébként érdekes ez a zöld manós áruház, mert a bejelentéskor már előrendelhető volt náluk a 8-as család, november végi szállítással. ....
...amit már le is vettek. -
tomboy0013
veterán
válasz
Bati0501 #105 üzenetére
Március-április környékére beesik az Alzánál is 400 alá ha a forint is úgy akarja. Be kell állítani náluk az e-mail-es értesítőt és egyből lecsapni ha adnak neki egy jó árat, mert folyton változik a Pixelek ára náluk. A P7 Pro-t így vettem meg 300 alatt fél éve az Alzánál, jött az értesítés, 1 db készletre került és vettem is. Azóta egyszer esett be arra az árszintre náluk pár napra, de azon kívül mindig drágább volt ahogy most is.
-
Bati0501
őstag
Köszönöm szépen az infókat!
Ha mondjuk vmikor majd itthon 400 körül lehet majd kapni a pro-t, sajna az sem lesz vmi jó deal, mert akkor az csak "magában" lesz a telefon, nem pl. az órával. Na nem mintha vágynék bármilyen okosórára, de akkor is csak van értéke.
Kár, mert erre a telefonra beruháztam volna, ha -mai viszonyok között- elfogadható keretek között elérhető lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Subaru topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest