- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerOfSeed
csendes tag
ha, eleged van a mostani "szolgáltatódból" akkor válassz minket!
nincsenek fix csomagok... csak Te választod ki, hogy mit szeretnél!
nincsen 2-3naponta restart mivel debian és nem windózjó support, mi nem verjük át az embereket!
web: powerofseed.comoj.com
msn, mail: powerofseed@gmail.comMay the seed be with you.
-
Helló
Tudtok valami megbízható helyet ahol lehetne bérelni, leginkább a slotok száma lenne a fontos. Vagy esetleg beszállnék fix helyre baráti társaságba, természetesen pénzért
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz IvoryBrown #1596 üzenetére
Szerintem még mindig nem érted (ha tévedek sorry ), mint mond Kekmen barátunk
"nem fog neked kiadni senki 6-8000Ft-ért 100Mbit + -t mikor maga a vonal 14k-nál kezdődik."
Nem az számít, hogy hány Gb helyet kapsz, mert az filléres dolog. (1,5Tb vinyó 15ezer)
Az, hogy 1user/hdd már alapból egy kiváltság, ami úgy kezdődik, hogy 8-10ezer / hó. (ez még érthető igény mondjuk)Neked nem elég a 18Mb/sec, ami alapból több mint 100Mbit ami max 12,5Mb/sec dedikált 100Mbit esetén stabilan bármikor... Nézzünk 1-2 árat, most mindegy melyi kszolgáltató csak példa:
Ez neked már alapból nem elég!
- 100 Mbit garantált sávszélesség (full duplex)
- Határozatlan idejű szerződéssel - Havi díjfizetéssel: 12.900 Ft + áfa / hó
Valószínűleg ilyen kapcsolat van a szerókon, amikkel nem vagy elégedett!
- 1 Gbit kapcsolat, 300Mbit (37,5Mb/sex max) garantált sávszélesség (full duplex)
- Határozatlan idejű szerződéssel - Havi díjfizetéssel: 24.900 Ft + áfa / hó
Ami neked kellene az ez lenne!!!
- Dedikált sávszélesség (100% garantált, full duplex) havi előfizetési díja:
- 1 Gbit/s-től 60.000 Ft + áfa /Gbit (1Gbit garantáltan max 125Mb/sec stabilan)Tehát amit Te szeretnél, annak csak az internet kapcsolat díja havi ~75ezer
Az a baj, hogy ha a gépen már 8-12user van ahogy írtad is, és tegyük fel a hardvertől nem függ a dolog, akkor a 125Mb/sec-et ha elosztod 8 user-re akkor 15,6Mb / sec / user!!!!!!!!!!Tehát amit Te szeretnél nagylelkűen 14ezerért, annak a szolgáltatásnak a költsége is ~75ezer (persze a valóságban több) és, ha csak 3user van gépen, akkor is arányosan ~45Mb/sec jut 1 főre, de a bevétel még mindig csak 3*14ezer=42ezer.
Szóval újra ott vagyunk, amit idéztem Kekmen barátunktól. Nem elég, hogy nincs haszna az üzemeltetőnek, de még a havi költségeket sem fedezi a bevétel, ezért nem fogsz találni ilyen seed szervert.
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz IvoryBrown #1594 üzenetére
Ha dedikált sávval szeretnél bérelni, akkor az sokkal zsebbenyúlósabb lesz, nem fog neked kiadni senki 6-8000Ft-ért 100Mbit + -t mikor maga a vonal 14k-nál kezdődik.
Ha pedig osztott sávszélességet veszel, ott nincs garantált sebesség lehet megy egyszer 25MB/s-el is, de lehet, hogy egy idő után 2-vel sem."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
IvoryBrown
csendes tag
Dicsértesék
Keresek egy serot ami min 80gb saját vinyo, mert a jelenlegi 10mb gyorsabban nem megy pedig már elmondtam egy imát is
Tehát a lényeg gyors legyen
Jelenlegi
1,
80gb dedikált
8slot
12user/gép
6000ft
max sebesség 18mb/s
2,
250gb dedikált
korlátlan
8user/gép
8000ft
max sebbeség 10mb/sVárom a válaszokat
-
sfu420
csendes tag
100Mbit-es szerverre keresek 3 embert, aki hosszabb távra gondolná.
100GB tárhely, korlátlan slot, torrent készítési lehetőség. 3500Ft/hó
Akit érdekel, az írjon nekem privát üzenetet! -
akyyy
senior tag
üdv van nekem is seed szerver a boxxernél, nem is rossz, kivéve az, hogy ha ftp-ről töltök le onnan dolgokat, 1500 kb/s-el jön, ami szvsz elég lassúcska. speedtestel van vagy 30mb/s a letöltésis sebesség..
torrent feltöltése azért nagy szokott lenni ha van elég leecher. -
adamboy19
csendes tag
na a szerver elindult akit érdekel hogy megy keressen fel pm be új gép indulására keresünk embereket akit érdekel pm
-
szijartg
őstag
-
adamboy19
csendes tag
ja és azt elfelejtetem írni privát szerver fix emberekkel ezért komoly jelentkezőket várok aki beszállna a szerverbe
-
adamboy19
csendes tag
helosztok
akit érdekel egy most induló seed szerver 1gb/s dedikált szlávszéllel 4db 500gb hdd vel 1user/dhh csak komoly érdeklődőket várok táv asztal vagy webui val kérés szerint akit érdekelne keresen fel msn az adam.cs18@hotmail.com címen és ha megvan a megfelelő légyszám indítani fogjuk a szervert és ez így marad nem bővül és akkor lesz egy ilyen csoportos megbeszélés a suport és velem köszönöm
gép:
4GB DDR3 Memória
Core2 Duo Processzor
SSD Rendszerlemez
4x 500GB SATA2 Merevlemez0-24 órás felügyelet
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Tud valaki segíteni hogy normálisan bekonfigoljam a uTorrentet, mert az szolgáltatónál képtelenek rá a rendszergazdák. 1-2 napig tűrhetően megy (inkább 1 mint 2), aztán teljesen lehal (lassulás, fagyások).
És mindezért elkértek havi 12K-t
https://tinyurl.com/phnas
-
skyn3ts
csendes tag
Sziasztok.
A skynetszerveren újra van üres hely.
Mail: skyn3ts@gmail.comFéláras akció emailen lehet érdeklődni.
Seed szerver -=Skynetszerver=- http://skynetszerver.hu skyn3ts@gmail.com
-
realmadrid92
tag
sziasztok,
Tudtok olyan seed szervert ahova sms-sel kell előfizetni, megbízhatóak és gyorsak?
köszi
És esetleg egy ingyenes seed szervert? Nemhinném hogy létezik ilyen, de hátha tud valaki. -
honda23
aktív tag
Tudja valaki, hogy mi a fene van a torrentszerver.com-mal?
Napok óta nem megy, eddig semmi gondom nem volt, nincs ftp és távoli asztal sem...
Megaseed.net-et ismeri valaki?
Tapasztalat?nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Kekmen
senior tag
Szia!
Egy jó szerverrel ez néhány óra alatt megvan, de ha növekszik a S/L arány, akkor ezzel arányosan csökken a sebesség is. Átlagban azt lehet mondani, hogy napi 100-150GB-ot fel tudsz tölteni egy általad említett csomaggal (persze extrém használat esetén többet is).
Hogy hol tudsz bérelni? Én csak magamat ajánlhatom. Bár ilyen csomagot jelenleg nem tudok neked adni, nézz körül nyugodtan a honlapunkon: KRS-Servers
Plusz ott van még a seed-szerver adatbázis is: [link]"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
törölt tag
válasz #19617792 #1574 üzenetére
Jelentem, hogy előfizettem rá, legkisebb csomagot választottam, a szolgáltatás remekül működik, egy szavam sem lehet rá. Valamelyik nap éjjel gondoltam egyet és előfizetek rá, msn-en keresztül minden simán és gyorsan el lett intézve. Abszolút jó, megbízható a szerver, szolgáltatás és a tulajdonos.
-
janeska65
csendes tag
válasz whiskeys #1577 üzenetére
Sziasztok !
G1 20GB TÁRHELY 2SLOT FTP Utorrent Webui 1000FT
G2 100GB TÁRHELY 5SLOT Utorrent Webui 2500FT
G3 150GB TÁRHELY 10 SLOT FTP Utorrent Webui 4500FT
G4 250GB TÁRHELY korlátlan slot Távoli asztal 6500FT
G5 500GB egyedi HDD korlátlan slot Távoli asztal 9500 FT(garantált nemzetközi sávszélesség 50%)
-
Brawn1
csendes tag
Sziasztok!
Seed szerver témában még nem vagyok járatos, ezért érdeklődni szeretnék pl azután, hogy mondjuk egy sok leecheres free torrent esetén 100GB up-ot mennyi idő alatt lehet véghez vinni egy 100 Mbit-es seed szerver csomaggal? És mely seed szerver csapatnál tudják ezt a sebességet folyamatosan, megbízhatóan, jó áron garantálni?
Köszi előre is a válaszokat.
-
janeska65
csendes tag
Seed-szerver 1Gbit dedikált sávszélesség Kiemelkedően alacsony árak,akár személyre szabva is .Akit érdekel írjon nekem !
-
Giggles
tag
hi
valaki esetleg próbálta már a [totalseed]-t? a dedikált hdd+korlátlan torrent csomagok jó árban vannak, csak a sebességre lennék kiváncsi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki ismeri a hyena.hu-t? Nézelődök seed szerverek után, lehetőleg olcsókat keresek, amik azért megbízhatóak, ez elég csábítónak tűnik.
-
thoo2
csendes tag
helló van seed server amin a regisztráció sms ben is lehetséges? a torrent web en kívül?
AMD Phenom II X4 (3.200MHz) Gygabite GA-MA790FXT-UD5P Ati Radeon saphire 4890 OC(Gpu 901MHz ram 1000MHz) Gb kingmax DDR3 (1600 MHz)
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
kaptam egy szervert ingyé, de mivel nem használom, eladnám. Van köztetek valaki, akik jártas az árakban? Semmi extra a gép, csak feleslegesen áll itt, és ha el lehetne adni...:
4 Gb SD Ram
2 Intel Xeon CPU 2.80 Ghz
Hitachi SCSI 10.000 rpm 73 Gb (ebből van benne 3)
Hp vinyó 36.4 GbA ház HP ProLiant ML 150, az alaplapot nem tudom, szerintem az, ami gyárilag ebben a házban volt (HP matrica van rajta, de egyéb jelzés, hogy milyen lap, nem nagyon). Olyan 2005-ös kiadás lehet, a vinyók is akkoriak benne.
Vagy az is jó, ha elirányítotok valami megfelelő topikba, én nem találtam ilyesmit. A beárazós topikban nem válaszoltak, gondolom szerverre nem nagyon tudnak árat ők sem.
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz headhunter #1566 üzenetére
na, a sebesség kriminális. ftp-n 2 szál van engedve, a 2 szálon max. 300 kiloval jön csak a cucc, ez mitől lehet? letöltésnél a feltöltés szinte leáll... 21 vinyón 1 gigás sebességgel 85 user van.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
zoli03
őstag
válasz headhunter #1566 üzenetére
Nem is hiszem, hogy eddig láttam ennyire olcsót. Jó lenne tudni, tényleg azt adják-e amit írnak, mert akkor nagyon megérné.
-
whiskeys
őstag
http://megaseed.net/index.html
ismeri valaki?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
fibonacci1
csendes tag
Befizettem az összeget amit kértek a24 óra letelt de ők 48-at csináltak belőle ez nagyon érdekes mert ha én tettem volna ugyanezt már nem lennék itt. De nem baj ilyen közösségbe nem is akarok tartozni töröljétek a szerverem legyetek boldogok a lóvéval!!!!!
-
scent
csendes tag
Hali!
Elkészült a weboldalunk, mely seed szerverek csomagjait, árait, és minden fontos információt tartalmaz, hogy kiválaszthasd magadnak a legolcsóbb, és legjobb szervert!
www.mediaseed.atw.hu
Akit érdekel a seed szerver az vegyen fel.
MSN: mediaseed@hotmail.com
E-mail: mediaseed@hotmail.com -
Entryy
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék seedelésre egy szervert alkalmazni( nem otthon, hanem vmi erre alkalmas helyen - "Szerverhotel"ben) Egy fontos szempontom lenne, hogy Kecskeméten legyen és be lehessen menni személyesen és onnan, vmi portálról feltölteni.
Létezik ilyen alternatíva?
THX
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
PoganyPtR
tag
Üdv,
valakinek nincs infó a a warpseedről? Szó nélkül eltűnt, e-mailre sem válaszolnak.
-
Recon666
Közösségépítő
Valaki tud vmit a my****szerver.com-ról?
[ Szerkesztve ]
-
dav1dkaah
tag
ajánlom mindenkinek a seedworld.hu-t nagyon korrektek és minőségi szervert szolgáltatnak
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz infectedmann #1552 üzenetére
Hát igen... az előfizetők is így járnak a legjobban.
Egyébként valaki összefoglalhatná, hogy mit várnak ezek a razziázók, mert én a céljaikat nem látom át.
Tudják, hogy:
- ha az ingyenes torrentet mondjuk teljesen ki is tudnák gyomlálni, akkor mindenki a fizetős FTP-re menne, ez nekik még bosszantóbb ugye, mert pénzért töltesz.
- ha lekapcsolnak 1 szerót, kis idő és helyette nem 1 hanem kettő fog elindulni.
- a P2P sosem fog így leállni
- 1db-al sem fog több zene cd, film, vagy szoftver elkelni a boltokban...Mit akarnak elérni
-
infectedmann
őstag
SeedElek:
Tisztelt Elöfizetönk!
Sajnos az utobbi napok razziai miatt ugy dontottem, nem eri meg a kockazatot a szerver tovabbi fenntartasa. Ennek folytan a gep valoszinuleg a jovo het folyaman kikerul a szerverterembol.
Az esetleges jovairasrol bovebbet jovo heten tudok mondani.A szerver osszes merevlemezenek tartalmat megsemmisitem, a felhasznaloi adatokkal egyutt.
A torlesbol felmerulo problemakert elnezest kerek.
Nincs kizarva, hogy a szerver kesobb meg ujraindul, de 1-2 honapon belul ez nem varhato.
Udv: SeedElek
-
Giggles
tag
hali, van valakinek tapasztalata a seedboxal? megbízható-e, milyen sebességeket lehet elérni megfelelő s/l arány esetén?
-
beteg
őstag
én is futok most velük egy "próba" hónapot. Eddig egész normális. Ha elkapja, megy napokig 500-al, de ha nem, akkor is 3-400 al.
Nem úgy, mint a seedszerver.info. Ott jó, ha 70 kB/s -al megy. De jellemzően inkább 1-2,4-el. írtam nekik, hogy ez így nem túl jó, de csak a sablon szöveg jött vissza a seeder/leacher arányról. Aztán mondjuk jófejek voltak, mert megírták, hogy utána néztek és megduplázták a feltöltésemet, de továbbra is 1-2 k a felmenet Szóval őket nem ajánlom senkinek.Csak futni kell!
-
törölt tag
Sziasztok!
Felszabadult néhány hely a Seedelek-nél
Csomagok -
KAMELOT
titán
hello!
nem tudom jó helyre e írok!?
Olyan kérdésem lenne hogy ha szerver gépet veszek arra lehet e telepíteni VISTA-t vagy WIN7-et???Köszönöm előre is a válaszokat!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ad_seed_serv
csendes tag
Sziasztok
Ha valaki netán otthoni "barkács" seed szerverre pályázik:
http://hardverapro.hu/apro/p2_256mb_ram_30gb_2_5_hdd_seed_szerver/hsz_1-50.html
Nekem kb 2 hónap alatt 1T-t töltött vissza
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
Szabadult föl egy helyünk, keressetek bizalommal: KRS-Servers
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
hordani96
csendes tag
válasz gyuromoj #1542 üzenetére
Hello!
Én őket tudom ajánlani: http://seedweb.ws
Én 2 hónapja vagyok náluk és gondom nem volt még a szerverrel. Ha elakadtam az admin segített.
Szerintem jó áraik vannak és a sebességbe is azt adják amit igérnek.
SMS-el is lehet fizetni ami jó dolog, ha azonnal kell egy seed szerver.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Valaki tudna ajánlani egy olcsó és megbizható seedszerverrel foglalkokozó honlapot?!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
rt06
veterán
tovabbra is erdekelne *.torrent.hu admin eleretoseg
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Ádám18
csendes tag
válasz headhunter #1536 üzenetére
szerintem ár érték arányhoz nagyon jó ez a 4 szerverem és ár értékhez nagyon jó sebeséget adnak nemtom én 3000ft csomagom volt már sokszor és sehol se értem el a 60-70 mb/s et
-
Ádám18
csendes tag
helosztok szeretnék ajánlani egy jó szervert náluk vagyok 2 hete és eddig nagyon megvagyok elégedve nagyon korrekt csapat teszt időt rögtön adtak és most itt a honlapjuk nézelődjetek szerintem megéri és egy saját képem amit pár perce csináltam
Honlap: http://seedspeed.c8.hu/ Kép: http://kepfeltoltes.hu/100404/Szerver3_www.kepfeltoltes.hu_.png (szerintem elég jó és volt ennél gyorsabb is) -
Kekmen
senior tag
válasz hajas16 #1520 üzenetére
Nem mostanában voltam errefelé, de néhány mondatban reagálnék erre (ezekre) a hozzászólásokra, csak jótanácsképpen.
1. Sehol, semmilyen formában ne add meg a neved, ha ezzel szeretnél foglalkozni. Én pl. 1 perc alatt megtaláltalak iwiw-en. ( A rózsaszín nyakkendős képed nagyon vadító, csak a jólneveltségemen múlt, hogy nem linkeltem )
2. Ha már belefogtál, csináld tisztességesen. Mi az, hogy max. 5 ember van 100Mbit-re leosztva? És ha 5 ember kér "Mikró" csomagot? 5X1500=7500Ft, még a havidíjnak a fele sincs meg nagyjából?! Hülyeséget ne irkálj, inkább akkor ne írj semmit.
3. Szakmai felkészültség? Számtech alapok általánosban vagy valami hasonló szak szakközépben?! Linux esetleg vagy a terminálkiszolgálókat bűvölöd (persze ezt sem hivatalosan)?
4. Sok kezdőt "leosztottam" már, (lásd a honlapunkon, hogy miért), te korrektnek tűntél, csak nem jól fogtál hozzá. Tanulj meg helyesen írni.
5. Ha a nagy haszon reményében csinálod, akkor azt javaslom, hogy most hagyd abba, mert ez így nem fog működni. Ha nem, akkor akár még segítek is pár dologban. (persze csak ha jókedvem lesz )Egyelőre ennyi tőlem, mint "régi motoros".
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
törölt tag
Felszabadult néhány Normál, és Pro csomag.
www.seedelek.com -
zoli03
őstag
Kipróbáltam a SeedWeb.ws W10 csomagját. A feltöltés elvileg 1000 kB/s, de 2 slot van és egy slot maximum 500 kB/s-ra van korlátozva, ezt a sebességet, ha van letöltő, mindig hozza. A letöltés elvileg korlátlan, ha seedelnek rendesen akkor körülbelül 4000 kB/s-mal tölt le, néha kicsit többel. PayPal-os fizetéssel a megrendelés után egy órával már használhattam is a szervert.
-
tomcsika12
csendes tag
Sok seed szervert kipróbáltam. Egy van amit mindenki kerüljön el, az a seedzona.
Ezen kívül voltam még a myseedszerver-en, az nagyon korrekt mind árban és szolgáltatásban is, és amit külön tudok ajánlani az a seedbox. -
hajas16
csendes tag
helosztok akkor akit érdekel a seed szerver vegyen fel msn re a mega csomag elírtam bocsánat mindenkitől 4000ft/hó uzsidoboz14@freemail.hu
-
Dajkusz
tag
hajas16: a kérdés nekem szólt , amúgy a mega csomaghoz 400ft-ot írtál nem 4000-ret mind2szer
Soma01: Felraktam a progit elindítottam bármelyik futtatható file-t benne mind elindította a cmd-t de lefutott és bezáródott. kb ennyi volt a próbálkozásom idáig vele de majd még rászánom magam és megcsinálom, ha tudom.
A szerver az már nagyon nagyon régóta megy restart nélkül kicsit be van lassulva, de nincs kedvem újra belépegetni a fiókokba egyenként, mert az legalább 5 perc.. xD -
hajas16
csendes tag
helosztok akit érdekel seed szerver az olcsón az érdeklődhet email-ba a csecsiadam91@gmail.com
Csomagok
Mikró:
* Dedikált 100megabit fel/le
* 20gb tárhely
* 5db torrent futtatható
* 1db Ftp elérés
* Távoli Asztal és WebUI elérs
* 1500ft/hóMédium:
* 60gb tárhely
* 10db torrent futtatható
* 2db Ftp elérés
* WebUI elérs
* 3000ft/hóMega
* 120gb tárhely
* 15db torrent futtatható
* 2db Ftp elérés
* 400ft/hóGiga
* 200gb tárhely
* 20db torrent futtatható
* 2db Ftp elérés
* 5000ft/hó -
hajas16
csendes tag
Helosztok akit érdekel olcsó seed szerver az érdeklődjön nálam email-ba csecsiadam91@gmail.com
csomagok:
Mikró:
* 20gb tárhely
* 5db torrent futtatható
* 1db Ftp elérés
* 1500ft/hóMédium:
* 60gb tárhely
* 10db torrent futtatható
* 2db Ftp elérés
* WebUI elérs
* 3000ft/hóMega
* 120gb tárhely
* 15db torrent futtatható
* 2db Ftp elérés
* 400ft/hóGiga
* 200gb tárhely
* 20db torrent futtatható
* 2db Ftp elérés
* 5000ft/hó -
Soma01
veterán
Nem tudom, hogy ez segít e és megy e win7 alatt: [logon.exe link]
-
Dajkusz
tag
A távoli asztallal semmi gond mind 7ünknek megy egyszerre is akár.
Azzal a patch-el kezdtem a szervert csinálását...[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz Dajkusz #1508 üzenetére
Nem tudom, hogy a feladatütemezőben lehet e ilyet csinálni, mert nincs win7-em. De szerintem egyszerre 7 fióknak be kell jelentkezni, hogy menjen, ha távoli asztalt akartok. Erre van patch, mert elvileg ezt nem tudja a win7, csak a szerver változat. itt a link: [link]
Szóval ha ez engedélyezve van, akkor még be is kell lépniük, de ezt talán meg lehet oldani autómatikusan. Legalább is egy felhasználónál meg lehet tutira.SZERINTEM!
-
Dajkusz
tag
-
Soma01
veterán
válasz Dajkusz #1506 üzenetére
Nem vagyok profi, de nekem ez gyanús.
Azt hogy is oldottad meg, pontosan, hogy elinduljanak a torrenk kliensek?
A fiókok autómatikusan bejelentkeznek? Ha nem, akkor ezért nem látja. Egy fiókból kár indítani 7 klienst, külön könyvtárból.
Szerintem a gép bekapcsolásakor minden fiókot be kell jelentkeztetni onnan elindítani a klienseket, így nem lesz gond. És ezért sincs a feladatkezelőben a listában az utorrent. -
Dajkusz
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, olyan problémám van, hogy :
A baráti körömnek csináltam egy privát seedszervert, ami igazából web és ftp szerver is. windows 7 alat futt mindez. 7-en vagyunk, külön külön mindenkinek saját fiókja, távoli asztali elérése + webui van.
7 példányban van külön mappában az utorrent,ami idáig nem is baj, viszont a problémám, ha a feladat ütemezőben beállítom minden fiókhoz, hogy rendszerindításkor indítsa el minden emberkének a hozzátartozó utorrentet, akkor szépen el is indul egytől egyig, és megy az összes webui. Viszont, ha távoli asztalival is akarja használni akkor beloggolás után is el kell neki indítani az utorrentet, mert nem látja azt, ami már éppen fut, és ezért ha mégegyszer elindítja akkor az teljesen új kliens, és ha előtte rakott be webui-ba letöltést az ebbe nem látszódik, és felkiáltó jellel kiírja, hogy ezen a porton már fut egy másik is ezért változtasson portot.Szóval sok felesleges rizsa után az a lényeg, hogy van-e rá mód, hogy beloggolás után lássa a már futó klienst.
Azt viszont kifelejtettem, hogy mind a 7 utorrent elinduljon indulásnál az csak úgy jött össze, amikor feladatkezelőben megadom, hogy mit indítson akkor így írtam be:
"C:\utorrent2\uTorrent\uTorrent2.exe" /RECOVER
a felhasználóknak feladat kezelőben sem mutatja, hogy fut.Mindenképp ragaszkodom a windows beépített távasztalához.
-
proScout
tag
-
rt06
veterán
meg tudna dobni valaki egy *.torrent.hu admin elerhetoseggel?
elore is koszonomPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
cbrfireblade
aktív tag
Hello!
Tud ajánlani vki árban és minőségben is elfogadható szervert?
Csak belföldi használatra kellene és ha már a 4MB/s-t tudja nekem az bőven megfelelő, nem kell hogy 15/20MB-tal menjen....
Jöhet privben is az ajánlás...
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest