- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
proScout #444 üzenetére
mar ne haragudj meg a kerdesert, de honnan a feszkes fenebol kellett volna tudnom, hogy miert szar a grafikon?
lattam, hogy nem stimmel (fel is hivtam ra a figyelmed, masodikra fel is fogtad), csak nem tudtam eldonteni, hogy kamu, vagy csak szimplan sejtesed nincs az egeszrol (hamar kiderult, hogy ez utobbirol van szo)mint pl most is, mikor a tartomannyal akarsz nagyot mondani
a 172 micsoda?
pl a 172.16/12 tartomany privat celra van fenntartva, azt megneznem, azon hogyan uzemeltetsz seed szervert -
VladimirR
nagyúr
válasz
proScout #427 üzenetére
a honlap aljara nem ir ki semmit, legfeljebb egyes bongeszokben a titlebar-ra (megpedig azert, mert a hatalmas inkognitoban valaki beirta az ip-t a forraskodba)
a forgalmnak meg annyira jartam utana, ami kepet feltettel, de ez eleg is, mert vagy valoban leechserver, vagy azok ott kamu kepek (egy seedserver megkozelitoleg sem olyan forgalmat produkal, mint ami kepeket te tettel fel a honlapon a kapcsolat menupontba) -
sasa311
veterán
válasz
proScout #419 üzenetére
Jesszus...
Namert ha le akarnak kapcsolni akkor nem a domainodat fogják lenyomozni, hanem jelentkeznek hozzátok, mint bérlő, megadod nekik a bankadatotokat ahova utalhatja az ellenértéket és este már kopogtatnak a rendőrök...Nemmellesleg a TRY szervere is logol, rendőrségi kérésre kiadják a weblap feltöltőjének IP címét és ugyan ott vagytok.
Vagy kibérlik tőletek az egyik csomagot, megkapják a user / passt, belépnek a serverre és máris tudják, hogy hol a server.
stb, stb, kb 100 jobb módja is van annak, hogy megtaláljanak titeket, minthogy a domain nevet kezdjék el nyomozgatni...
Úgyhogy ezt te gondold át szerintem
Egyébként seedelni torrentoldalon nem illegális. Az az illegális, ha olyan tartalmat seedelsz ami jogvédelmet sért
És ha a szolgáltató (te) nem ellenőriz(heti) a user által feltöltött tartalmat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged