- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz
hajas16 #1520 üzenetére
Nem mostanában voltam errefelé, de néhány mondatban reagálnék erre (ezekre) a hozzászólásokra, csak jótanácsképpen.
1. Sehol, semmilyen formában ne add meg a neved, ha ezzel szeretnél foglalkozni. Én pl. 1 perc alatt megtaláltalak iwiw-en. ( A rózsaszín nyakkendős képed nagyon vadító, csak a jólneveltségemen múlt, hogy nem linkeltem)
2. Ha már belefogtál, csináld tisztességesen. Mi az, hogy max. 5 ember van 100Mbit-re leosztva? És ha 5 ember kér "Mikró" csomagot? 5X1500=7500Ft, még a havidíjnak a fele sincs meg nagyjából?! Hülyeséget ne irkálj, inkább akkor ne írj semmit.
3. Szakmai felkészültség? Számtech alapok általánosban vagy valami hasonló szak szakközépben?! Linux esetleg vagy a terminálkiszolgálókat bűvölöd (persze ezt sem hivatalosan)?
4. Sok kezdőt "leosztottam" már, (lásd a honlapunkon, hogy miért), te korrektnek tűntél, csak nem jól fogtál hozzá. Tanulj meg helyesen írni.
5. Ha a nagy haszon reményében csinálod, akkor azt javaslom, hogy most hagyd abba, mert ez így nem fog működni. Ha nem, akkor akár még segítek is pár dologban. (persze csak ha jókedvem lesz)
Egyelőre ennyi tőlem, mint "régi motoros".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest