- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Igen! fent a seedboxed kat majd lent VIEW PLANS én jelenleg ezt használom, mind kettő remekül teszi a dolgát(eddig) nekem jelenleg a 4 Tb van 6000 fájl, a 2 tb közel 3850 darab! birja ! Igaz nem 10Gb/s de elég gyors ahhoz képest
-
allein
addikt
Nekem volt 2 Gbps feltöltési sebességem feralhostingnal, SSD csomag esetében
Én egyébként teljesen meg vagyok elégedve a feralhostinggal, nem olcsó. De mindig segítenek ha gond van, majdnem azonnal kapok mindig választ a nyitott ticket levelekre. Persze előny ha az ember elboldogul valamennyire angolul.
Kicsit most már visszavettem, otthoni NAS-ról azt akartam, hogy 10.000 torrent fusson, de egyelőre 8.200 torrent körül stagnálok stagnálok
-
-
-
-
Imi1981
veterán
-
Soma01
veterán
Juj de cselesek! Ha jól értelmezem a 2 TB-os csomagnál a következő képpen alakul a tárhely. Radid5 tömb a redundancia miatt így a tárhelyed negyede elmegy a paritásra, tehát már csak 1.5 TB amivel gazdálkodhatsz. De mivel a 2 TB a vinyó gyártók módszerével van számolva (decimálisan), így nem 2 TiB (ugye ez a bináris mértékegység) "csak" 2 TB. Tehát 1820 TiB-ot kapsz, amiből 1360-at használhatsz fel saját adat tárolásra.
Mondjuk kb 20 éve 1 kB nem 1024 B, hanem csak 1000 B. 1 KiB az 1024 B. -
Imi1981
veterán
Hát nekem bestboxnál először (250 megabit mini) 15 tera másodjára (1 gigabites) 9 tera. Speedbox.li-vel nem tudom de kb az is 8-10 tera körül. Ha legalább 10 tera lenne az adatkeret akkor már jó lenne de 6 az kevés szerintem. Melyik ez a pulsed media? Mert ott van jobb is de egyiken sincs hely.
-
Imi1981
veterán
Azt csak eleinte használtam és addig 100 MB/s volt a legtöbb fel sebesség. A gond még vele, hogy sokszor nem jön be a rutorrent böngészővel és bár transdroidal működött rendesen azért idegesítő mikor gépen nem tudod használni . Szerintem a deluge gyorsabb stabilabb itt is mint a feral-nál.
-
Imi1981
veterán
Ja arra gondolsz. Az még a régi feral szervernél volt és már nincs is meg az a üzenet amiben küldték azokat a linkeket . Meg már nem is emlékszem hogy is kellett azzal próbálni. Mindegy annyira nem érdekel mert 16-án lejár úgyis és ami kell azt ultraseedbox-ra töltöm le és onnan gyorsan jön ftp-vel. A feral-nál nincs ilyen webes letöltés? Ruttorrentben megoldható ( whiskeys-től tudom) de deluge-val nem tudtam, de jobb lenne rendes webes letöltési lehetőség mint ami a legtöbb szolgáltatónál van és az lehet gyorsabb lenne.
-
Imi1981
veterán
Nekem is gyengélkedik a feral úgyhogy most más van vele . Az ultrával első lettem a feral-al 6-ik .Az ultra már 70-80 MB/s-el ment felfelé a feral 30-al . És tegnap óta gyengélkedik a feral nekem pont mikor az ultrával is a deluge-t kezdtem használni . így nem az igazi az összehasonlítás na de van még idő . A legnagyobb feltöltési sebességet 142 MB/s a feral tartja eddig csak átlagban jobb az ultra eddig .
-
Imi1981
veterán
Nem adta vissza csak nem volt jelentősen gyorsabb mint a infibox(mert lehet túlzsúfolt szerverre tették) .
De már lassan lejár neki és a bestboxot akarja kipróbálni ahol most minden szerveren van szabad hely. Kíváncsi vagyok neki jól megy e majd.(#3397) whiskeys Téged nem idegesített, hogy sokszor elérhetetlen volt a myseedbox? Olcsó meg minden de emiatt már nem szívesen mennék vissza. Ha vissza mennék kipróbálnám transmissional hátha jobb.
-
Soma01
veterán
Mondjuk most nekem sem megy 10 fölé. Most nem olyan gyors tényleg. Pedig van mit seedelni.
Jaaa, most vettem észre, hogy a restart miatt a beállításaim vissza álltak lapra. ...most vissza állítottam, a sajátomra. Na, majd most már menni fog rendesen.
szerk.
És megy is, mindjárt dupla lett a sebesség az előzőhöz képest. -
den89
tag
Így van. Ezért hangoztatom mindig, hogy ár-érték arányt nézzünk. Nyilván sok gyorsabb szolgáltató és szerver van ennél. De 5 eurós áron nem nagyon találni ilyen megbízható, ekkora tárhelyet adó és sebességben korrekt szolgáltatót. Oké, hogy a myseedbox seedelt néha nagyobb sebességgel, de hosszútávon jóval többet tölt fel a speedbox.
Seed.st 10 dolláros csomagjánál is simán jobb tárhelyben és átlagsebességben is. Igaz, csak 1 hétig használtam a seed.st-t (azalatt kb 3 TB ment fel), de ott 13-15 mb/s fölé szinte sosem ment a feltöltés. Átlagos torrenteknél is némileg lassabb volt, mint a speedbox. De legalább ott sem voltak olyan problémák, mint a myseed-nél.
-
Imi1981
veterán
-
enginev3.0
félisten
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
A prociterhelés eddig még az 50 %-ot se érte el sose. 5-35 között láttam eddig.
Felkapottabb torrentel nem tudom kipróbálni mert nem találok vagy már későn szedtem le. Egy régebbi torrentel seedelt már 34 MiB/s-el úgyhogy egy jó felkapott torrentel biztos még lehet gyorsabb is . Eddig úgy érzem jó lesz ez nekem. -
Imi1981
veterán
Hát őszintén pont 1 perce újra kellett indítani a rutorrentet mert nem jött be és még a transdroid is kapcsolati hibát dobott. Ez már a második eset ma, hogy nem akar bejönni a rutorrent de először csak nagyon lassan jött be de betöltött. De érdekes mert a proci csak 35 %-on volt. Jó most ez még nem jelent bajt még mert eddig minden szerveren egyszer kétszer újra kellett indítani a rutorrentet.
-
den89
tag
Mostanában sok szabad hely van az 5 eurós csomagra, emiatt talán még kevésbé leterhelt a szerver, mint korábban volt. Lehet ezért produkál neked jobb sebességeket. Mindenesetre abban a bő 2 hétben, amíg én annál a csomagnál voltam, nekem ez a 30-35 mb/s volt a max feltöltési sebesség. Nem emlékszem, hogy efölé ment volna.
Amúgy Novaboxra felesleges áttérni, jelzem továbbra is. Nincs értelme 2x ennyit kiadni érte. Esetleg még a 8 eurós csomagot érdemes kipróbálni, akinek nem elég a 345 GB tárhely. De sebességben nem hiszem, hogy különösebben jobb lenne, mint az 5 eurós.
Imi: szerintem a Bestbox sebességei jobbak, mint az infiboxé. Én egy esélyt azért adok neki, ha lejár a speedbox.li előfizetésem, mivel még nem próbáltam. De ez az infibox hosszútávon, ár-érték arányban elég korrektnek tűnik.
-
den89
tag
Neked ilyen sebességeket sikerült kihozni az 5 eurós csomagból? Nekem ott a feltöltés 30-35 mb/s-nél nem ment feljebb. De az is ritkán, inkább 25-30 mb/s között volt a nagyon jó torrenteknél. Letöltés pedig 40-50 mb/s környéke.
A novabox sem sokkal gyorsabb. Minimális a különbség, vagy csak bezsúfoltak engem, az amúgy telelévő szerverek valamelyikére. Itt a letöltés 60 mb/s, feltöltés 40-45 mb/s környékén volt max.
Imi: akkor azt mondod bestbox 200 mbit-es csomagja azért sebességben egy fokkal jobb, mint itt az infibox? Csak gondolom a bestbox kicsit túlterheltebb, igaz? Kettő közül hosszútávon inkább a speedbox felé hajlanál?
-
Imi1981
veterán
Hát a letöltést teszteltem mert nagy része amit a szerverre töltök meg is nézném. De ez a fxp dolog nagyon érdekes és igen átköltözni is akarok. Akkor ezzel az ftp-vel az szerverek gyors netével tudnám átmásolni a fájlokat(még csak félig olvastam el) ? Ez nagyon jó dolog. Na olvasom tovább.
-
Imi1981
veterán
Az fxp és a fillazilla-val is lassú a letöltés. 50 megabites netem van de csak 10-12 megabittel tölt le. Bár nekem telenor Home L hipernet van otthon és eddig kettő seedszervernél volt ilyen lassú az ftp letöltés a speedworldon és ezen a speedbox.li-n. Viszont a speedworldnél tapasztaltam még, hogy itthon a telenor Home L hiperneten lassú volt de cégnél gyorsabb volt pedig ott lassabb a net (20/20 megabit) de az ott max 20 megabittel töltött le. Holnap kipróbálom hogy cégnél a Speedbox.li-n milyen gyors a ftp letöltés.
(#3207) whiskeys A flashxp-t jobban szeretem de a fillazilla is fent van. Igazából ugyan olyan mindkettőn a letöltés.
-
Imi1981
veterán
Ja az emailt vártam azt kiderült, hogy már rég jött csak a spam mappába raktam. Most az ftp-vel bajlódok (flashxp) de nem akar működni de most letöltöm a fillazilla mert ahoz is van beállításfájl vagy mi.
Így sem jó. Hányas porton megy az ftp mert azt nem írja és valószínű hogy a 21 nem jó? -
enginev3.0
félisten
Nem szoktam leállítani soha egyet sem, mindig pörög mind
1-5 letöltő szokott lenni, de ez a képen látható
Ha van valami kapós film arra rögtön rámászok, de néha akkor sem megy 15MB/s fölé ha 200 feltöltő és 500 letöltő van a torrenten, pedig akkor van kinek seedelniMondjuk már most az is meglepő, hogy most régóta 12MB/s-mal megy, általában nem szokott, főleg napközben, csak hétvégén inkább, de akkor 40torrent is aktív sokszor egyszerre
-
enginev3.0
félisten
Speedtest szerint megvan a sebesség
Torrent sem lassú, de a seedet nem érzem elégnek, 140torrent fut, ebből átlagban 20-30aktívan csatlakozva
Fullhd filmek, 40-50-60GB-os sorozat packok
Most pl egy oldalra tettem fel 4 évad sorozatot, mindet töltik csak tőlem, egyedüli seeder vagyok, digikábeles emberek töltenek tőlem, mégsem megy maxon a seed, csak 14MB/s körülCPU 5-10%-on
Ram 5GB van, fele sem foglalt
Router is bírja
aktív kapcsolat -
Soma01
veterán
Úgy látom, beállítottak egy pár új szervert speedbox.li-nél! Van egy csomó hely a 8 Eurós MiniBox-ból és a legkisebb 5 Eurós InfiBox-ból is. Mondjuk az Infi-ből volt szabad eddig is. Most Miniből 5 db, Infi-ből 14 db szabad van.
A Mini-hez 740 GB tárhely jár és 300 Mbps sebességű feltöltést kínálnak. -
Kekmen
senior tag
Nem fogyott el, ez a nagyobbik 250 GB SSD. Amszterdamban van. Kipróbáltam 3-at is, de egy lubuntu maradt, gui-val, mivel nem vagyok egy nagy Linux guru és parancssorból bajosabb lett volna. Így elég volt terminalból felrakni egy qbittorrentet, guiban elindítani, webUI-t beállítani és azóta föl sem léptem. Ja és csináltam még egy FTP szervert is (ProFTPD)
-
Imi1981
veterán
Nem tudom mennyien lehetnek az my seedboxon általában de szerintem már kevés embertől is belassúl . Gondoljunk bele mikor megosztottam itt még jó volt majd rá pár napra vagy 1 hétre már mindig belassúlt este meg nappal se ment úgy mint előtte . Szerintem aki itt látta és utána regisztrált rá max 10 ember (ebbe azokat is beleszámolom aki csak olvassa a fórumot de nem ír ide ) és már attól belassúlt ! biztos külföldiek is használják de elég volt ez a pár ember hozzá innen a fórumról ,hogy majdnem használhatatlan lett (nekem legalábbis) . Szóval én se tudom ajánlani mert akkor tuti megint használhatatlan lenne .
(#3164) den89 Veled is egyet értek!Mert az oké ,hogy olcsó de sokszor használhatatlan .Nekem konkrétan sokszor még letölteni sem akart nem ám seedelni ! Azt viszont elhiszem whiskeys-nek ,hogy most jó mégpedig azért mert kevesen vannak rajta . Addig nekem is nem kicsit volt jó de ugye nem sokáig .
-
DrojDtroll
veterán
akkor hogy senki nem menjen miattam erre a seed szerverre leírom nekem miért van
a kolis hálózaton tiltva van a torrent. Ennek megkerülésére használom. Nekem az, hogy seedel mint az állat az otthoni 1Mbit-es feltöltéshez képest csak bónusz. Mivel csak megkerülés a cél, nem a jó seedelés ezért van ilyen olcsó csomagom.
-
den89
tag
Én is ezt tapasztalom, szolgáltatótól függetlenül. Néha én is leállítom a többi torrentet, ha letöltök valamit. Meg pl. nem töltök 4-5 dolgot egyszerre, hanem 1-et max 2-t. Nem feltétlen csinál jót az ember ha telerakja 40-50 torrenttel a boxot, sőt én a tárhelyen is próbálok mindig hagyni egy 20-30 gb szabad kapacitást.
Speedbox.li azért továbbra is elég korrekt. Az esti órákban is simán seedel 8-10 mb/s-kel, ha jó torrentek vannak bent. Letöltéssel sincs különösebb gond. Itt sokkal ritkábban kell leállítanom a letöltés miatt a torrenteket. Myseedbox-hoz képest azért felüdülés. Csak annyi, hogy ezzel nem nagyon mész 15-20 mb/s fölé. Ott meg azért ment néha 30-40 mb/s-kel (ritkán többel is). Meg azért a 3 eurós árával nem vetekedhet semmi.
De hosszútávon inkább ez a kettő közül, a tárhely miatt is. Bestbox-ot várom már, hogy kipróbáljam. De meg akarom várni a jelenlegivel az utolsó pár napot, aztán akkor előfizetni rá.
-
Imi1981
veterán
Azt kell mondjam nagyon sokat számít! Most volt 2 új torrent és a többit leállítottam(mind) és simán seedel 40 - el! Értem én, hogy a vinyó olvasófejnek nem kell ilyenkor annyifele ugrálnia, csak azt nem értem a régi csomagomnál miért nem számított(sosem állítottam le a többit) ? Na mindegy a lényeg hogy így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest