- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz t-zotya #1997 üzenetére
Ez ugye nem kerülte el a figyelmedet?
NOTICE: Effective immediately !!
The trackers cztorrent.net & ncore.cc are banned due to the high amount of DMCA complaints related to them.
If you need to run torrents - please don't order, they won't work in our servers.[ Szerkesztve ]
-
scent
csendes tag
válasz t-zotya #1997 üzenetére
Tuvixhosting-ot tudom ajánlani. Megbízható és elég gyors és árakban is korrektek. Érdemes kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
t-zotya
csendes tag
Sziasztok.
tal0ne seed szerveresnél szeretnék bérelni szervert pár hónapra. Csak megakadályoz egy Ország megadása pont mert nincs Magyarország/ Hungary se és ellenőrzik a címet IP alapján. Mit tudok tenni vagy hogyan tudom megoldani a bérlésemet??Köszönöm a válaszokat.
-
bencsikgab
tag
válasz Varesz_86 #1994 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet, igaz,hogy a seedserver.co-nál 'vagyok'.
Olyan azonban előfordul,hogy az ext4 fájlrendszer miatt a hozzáadott torrent lefoglalja (lefoglalná) a méretének megfelelő lemezterületet a szerveren és ezért a kliens lefagy. Persze ez csak abban az esetben fordulhat elő,ha nincs elég hely a lemezen.
Nem tudom,hogy a seed.st milyen verziójú binárisokat használ, nálunk 0.9.2-es rTorrent illete 0.13.2-es libtorrent van, ruTorrent 3.6-tal.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz whiskeys #1991 üzenetére
Értem köszi
RaptureZ - Igen először egy heteset szeretnék próbálni.
Viszont nem találtam semmi konkrétumot milyen fizetésik lehetőségek vannak. PayPal biztos de azom nincs, utalással lehet?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
bencsikgab
tag
válasz erikke17 #1990 üzenetére
Hello!
Ha csak ki szeretnéd próbálni, célszerű az egy hetes csomagot választani,bár ha nem lennél velük megelégedve,akkor szerintem visszafizetik a szolgáltatás árát. A 100-as csomagoknál egyértelműen feltüntetik,hogy nincs pénzvisszafizetés,azonban ez a gigás csomagoknál már nem szerepel.
A totalseeddel kapcsolatban nekem nincs tapasztalatom, talán hátrányként lehetne felhozni a titkosított storage hiányát..
-
erikke17
őstag
Üdvözlet.
Sosem béreltem még seed szervert, de egyszer ki kell próbálni...
Mit ér meg jelenleg? 1hónap vagy 1 hét?
Mert ahogy nézem seed.st 1 hónap drágábbra jön ki mint egy hazai pl. a totalseed. Vagy minőségben elmaradt seed.st-hez képest?Ja még annyi seed.st-nél mikorra készül el?
De mondjuk seed.st-nél 7 dollár egy hétre 1gigabites ssd-s szerver ahol 30MB/s az átlag sebesség...
Azzal már lehet huncutkodni..Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
steeveenson
újonc
-
bencsikgab
tag
válasz steeveenson #1987 üzenetére
Szia!
Az oldalak a torrentfájlban található passkey alapján azonosítanak, nincs jelentősége hogy hova töltöd le magát a torrentfájlt.
-
-
Varesz_86
aktív tag
Én 30 dodért bérlem 1gbit-max csomagot, annyit szerintem megér hosszú távon is...
-
zulu_mester
tag
válasz bencsikgab #1984 üzenetére
Sajnos igen. És "kissé" csalódtam is bennük, azóta sem kaptam semmi választ tőlük és a probléma is fennáll még mindig.
"Te is fiam Bluethooth!"
-
bencsikgab
tag
válasz zulu_mester #1979 üzenetére
Ez a hátránya a nagyobb szolgáltatóknak
-
t-zotya
csendes tag
Akkor valami gubanc van. Meg kell várnod akkor az admin válaszát.
-
zulu_mester
tag
2X is restartoltam, de semmi változás
"Te is fiam Bluethooth!"
-
whiskeys
őstag
válasz zulu_mester #1979 üzenetére
Pedig szokott válaszolni. Írj újra neki
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
t-zotya
csendes tag
Elvileg van egy restart felület is amikor előfizetél akkor kaptad a hozzáférést is és ott újra tudod indítani.
-
whiskeys
őstag
válasz zulu_mester #1976 üzenetére
Írj az adminnak
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Belépve a seed. st-re a következő hibaüzenetet találtam: Torrent list not yet aviable, connection to rTorrent not established. és No connection to rTorrent. Check if it is really running. Check $scgi_port and $scgi_host settings in config.php and scgi_port in rTorrent configuration file.
A seed.st-nél valaki találkozott már hasonló problémával? És ha igen akkor mi a teendő? Előre is köszi.
"Te is fiam Bluethooth!"
-
Fercsa
senior tag
Unnepekre uj csomagok erkeztek, extra kedvezmennyel. Erdeklodjetek privatban vagy az alairasomban szereplo utolso linken.
[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
DeepCruise
újonc
Sziasztok. Tudna nekem valami belföldi Seed szerver csomagot ajánlani sms fizetési lehetőséggel?
ha van ilyen hogyan működik az eljárás?
Előre is köszönöm! -
Varesz_86
aktív tag
Akció a seed.st-n érdemes megnézni!!!
Oct 23: 1gbit-hybrid (400GB) for $15/mo and 1gbit-max (2TB) for $30/mo fall sale. While supplies/servers last!
-
Soma01
veterán
válasz bencsikgab #1965 üzenetére
Nekem így van:
30 (ezt szoktam fentebb is venni, mint ahogy nálad is van)
100
200
1
-1
-1[ Szerkesztve ]
-
bencsikgab
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával állok szemben,hogy 100 letöltődből csak 30-hoz tudok kapcsolódni. Melyik sor vonatkozik erre az értékre az rtorrent.rcben? Jelenleg így néz ki a beállítások ablakom.
Köszi!
-
Soma01
veterán
válasz bencsikgab #1962 üzenetére
Már működik rendesen a szolgáltatás.
Számlát még nem kaptam, de nem is kértem tőlük. De valami igazolást szoktak adni elektronikus formában. De tudnak számlát adni az biztos, mert van más szolgáltatásuk is. Úgy tudom szerver bérlés vagy valami honlap vagy weboldal üzemeltetésről adnak.
-
Soma01
veterán
válasz bencsikgab #1960 üzenetére
Most már engem is. De tegnap este meg ma reggel kicsit megijedtem.
-
Soma01
veterán
Tudja valaki, hogy mi van az onlinetorrent oldallal? Nekem még az e-mail is visszajön!
-
bencsikgab
tag
seedserver.co 50%-os kupon: 50SEED
"Gigabites szervereken, AES adattitkosítás mellett magas minőségű seed szerver szolgáltatást kínálunk."
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz Dongatto01 #1955 üzenetére
Szia!
Nálunk van néhány ilyen felhasználó, aki konkrétan Németországból csatlakozik. Ha FTP-vel töltesz le abból még nem hallattam, hogy bármi gond lett volna. Az erre vonatkozó német törvényeket nem ismerem, de valószínűleg ott is a visszatöltés főleg, ami illegálisnak minősül. Valószínűleg a kinti szolgáltatók a protokoll alapján szűrnek és figyelik a publikus oldalakat is, de olyanról még nem hallattam, hogy FTP kapcsolatot korlátozott volna bárki is, tehát szerintem (is) ez egy bevált, jó megoldás a kint élő magyarok számára.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Dongatto01
tag
Szép estét forumozók.
A véleményetekre lennék kiváncsi.Tudni illik,hogy kint élek Németorszogban ahol szigoruan tilos a torrentezés és már számtalan esetet olvastam,hogy akiket elkaptak ijen 800-1000 euros bírságra büntettek.
Kérdésem az lenne,hogy ha szerintetek egy seed szervert kibérelnék,és onnan majd a saját gépemre ftp kapcsolaton keresztül töltenék le,szerintetek ezt is büntetnék? Vagy ez így ebben a formában is szabálytalan vagy illegális? -
whiskeys
őstag
válasz Mr Bond 007 #1952 üzenetére
Pontosan
-
bencsikgab
tag
válasz Mr Bond 007 #1952 üzenetére
Köszi,ez így megvan. Írtam nekik, elsősorban az volt a kérdés,hogy milyen diskeket és milyen raid konfiguráció t használnak.
Elképesztő,hogy ilyen alacsony árak mellett is megéri nekik..
-
Mr Bond 007
őstag
válasz bencsikgab #1950 üzenetére
KATT
Ezek a vasak. Szerintem látszik hogy nem Pistike rakott be egy pc-t a szerver terembeÉn is őket preferálom.
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz bencsikgab #1950 üzenetére
kérdezd meg tőlük, de a legjobb szolgáltató, árban és stabilitásban is. válaszolnak mindenre.
-
whiskeys
őstag
válasz bencsikgab #1948 üzenetére
itt a rutorrent drága. seed.st veri ezeket.
-
bencsikgab
tag
válasz szlovibuki #1947 üzenetére
Most nézem,egész kellemes áraik vannak. A szolgáltatás milyen?
-
szlovibuki
tag
Totalseednél tudja valaki mi a fene van? tegnapelőtt utaltam át a következő havi pénzt, és még mindig kiegyenlítetlen a számlám, 5-én meg lejár a szerver... Küldtem már 2 mailt is nekik, csesznek válaszolni.
-
mate0120
csendes tag
Sziasztok milyen seed servert ajánlotok kb havi 3000-ért ?
-
whiskeys
őstag
Nekem Seed.st bejött, átlag 5-8 MB upload megvan. Volt ma 22MB is az upload. És ez a 6 $-os csomag csak
-
szlovibuki
tag
Hazai szolgáltatók közül melyik a legolcsóbb manapság?
-
777Sanyi
újonc
válasz szlovibuki #1939 üzenetére
Hát szerintem ez így sem sok! Főleg, hogy ezt nyújtja!
Mint írtam elég sok helyen voltam (többnyire magyar) és hasonló árban voltak azok is, de örültem, ha néha napján elkapta 5-8MB/s-el a fonalat! -
777Sanyi
újonc
Nálam csak a powerofseed.hu a nyerő. Sok helyen voltam már, 3óra alatt kész lett az account.
Este már lőttem is egy szép képet [link]
Meggyőztek, jó az 500Gb-os csomagjuk!
FTP-ről is maxon hasít lefelé hozzám a cucc![ Szerkesztve ]
-
dzsenfy
csendes tag
válasz szlovibuki #1934 üzenetére
Én már sok seedszerver szolgáltatónál megfordultam, és többségében csalódtam is.
Jelenleg a rushseed-nél vagyok, meg vagyok velük elégedve. Átlag feltöltésem 17MB/s, de volt már 30 is.
Én már buktam be pénzem külföldi szerveren. :S Maradok inkább a hazai pályán. -
whiskeys
őstag
válasz szlovibuki #1934 üzenetére
Átlag. Van hogy 5-6.....
-
szlovibuki
tag
Seed.st-n mennyire biztonságos bankkártyával fizetni? A credit card number-nél a kártyámon lévő számot kell beírni? Mennyi idő, mire aktiválódik a rendelés, ha bankkártyával fizetek?
A 100mbit-mini-nél a feltöltési sebesség maximum 2 MB/s szokott leni? Csak mert 100 mbit az nem 2 MB/s...
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
seed.st-nél bankkártya fizetésnél, mindig megujul mint paypal fizetésnél? vagy az hol mondható le, egy hónap után?
-
Soma01
veterán
válasz szlovibuki #1925 üzenetére
Magyarországi kell, vagy külföldi is jó? Ha külföldi is jó, melyik ország jöhet szóba?
-
szlovibuki
tag
Hy!
Hol lehet bérelni a jelenleg elérhető legnagyobb sebességű seedszervert? Dedikált érdekelne.
-
Soma01
veterán
12.5 $-ért amúgy van 730 GB-os. 1 hétre 4 $-ért kipróbálható. Több kliensből választhatsz. (rutorrent is van) Max 6 MB/s up. Lefelé 100Mbps. Nincs torrent és forgalom korlát sem.
Forgalomkorlátos csomagok is szóba jöhetnek? Ha igen: Mennyi feltöltés elég neked havonta (TB)?
Mert akkor ezek szóba jöhetnek: https://www.gbox.me/services/slots/[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
-
_JD
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég regisztráltam seed.st-re, alapvetően tetszik a szolgáltatás (csomag: $3/Week).
Viszont ha már havi kb 10 dollár értékben előfizetnék körülnéznék van-e más is ebben az árkategóriában. Ami fontos lenne:
100-200GB tárhely, de minimum 50GB
Kényelmes kezelőfelület (ez az egyedüli amely nem tetszik jelenleg, a seed.st lassú)
Korlátlan számú torrent futhasson, vagy legalábbis sokA le és feltöltési sebesség nem olyan fontos, inkább arról lenne szó hogy amit letöltök ne itthonról kelljen seedelnem.
Vélemény? Valaki tud kényelmes szolgáltatót ami a fenti kritériumoknak megfelel?
-
Soma01
veterán
válasz whiskeys #1822 üzenetére
Tapasztalom én is.
Most adok épp egy esélyt a totalseed-nek, de amit ígértek, a közelében sem járok eddig.
1 hónapot fizettem ki, de így nem nagyon fogom folytatni náluk. De még próbálkozok kicsikarni valami jó sebességet a szerverből.
Alapvetően nem olyan nagy a gáz, de nem ezt ígérték. 30 helyett 10-el megy fel. 2000-el olcsóbb a külföldi szolgáltatóm és ott nem ritka a 40-60 MB/s sem. De láttam már 90-et is.
Amikor érdeklődtem pár percen belül válaszoltak, most meg már 1 napja semmi. De lehet a hétvége miatt van. Hétfő estig ha semmi válasz nem jön, akkor meglesz a véleményem! -
Soma01
veterán
válasz Mr Bond 007 #1912 üzenetére
Nincs probléma. Én a letöltésre kérdeztem, mert a táblázatban csak a "Average Upload" van feltüntetve. De ezek szerint a letöltésre is ez vonatkozik itt. De sok szolgáltató a letöltést szerintem nem korlátozza annyira mint a feltöltési sebességet.
-
Norby01
csendes tag
válasz szlovibuki #1882 üzenetére
Szia.
A www.totalseed.hu jo lehet neked.
www.HostingBazis.hu - Domain, Webtárhely, Webszerkesztés, SSL, VPS, TeamSpeak
-
Soma01
veterán
válasz Mr Bond 007 #1909 üzenetére
Lefelé is 16 volt a max?? Csaak?
Nekem az a tapasztalatom úgy általában a szolgáltatóknál, hogy a lefelé irány sokkal nagyobb.Nekem pl. most is átlagban a lefelé irány gyorsabb. Báár volt már nagyon jó feltöltési sebességem is, gondolom mert én voltam a szerveren egyedül aki nagyon töltött felfelé. (közel 800 Mbps up)
-
Soma01
veterán
válasz Mr Bond 007 #1907 üzenetére
És lefelé milyenek szoktak lenni?
Akkor én elégedett vagyok a szolgáltatómmal. Nekem is megvan a 16 simán.
-
Soma01
veterán
válasz szlovibuki #1880 üzenetére
Ha még nem vettél vagy nem döntöttél akkor én tudok ajánlani neked 50GB-os csomagot kb. 1300Ft-ért/hó.
A sebességet nem tudom, de 1Gb-es a kapcsolat. (rákérdezek ha érdekel) Külföldi szolgáltató. De a seed.st legkisebb csomagja is kb. ennyi pénz, 100GB tárhellyel. De szerintem ott elég gyalázatos a sebesség ennyi pénzért (2MB/s).A paypal fizetés nem gáz, én mindig így fizetek. Az is igaz, hogy azon a számlán csak annyi pénz van mindig, amennyit épp költeni karok. Nekem úgy van, hogy egy külön alszámla van és ahhoz kapcsolódik egy virtuális netes bankkártya. Az SMS-fizetésnél meg az a baj, hogy az összeg aránytalanul nagy részét levonják tranzakcióra és nem sok landol a (seed)szolgáltatónál.
-
winben
aktív tag
Üdv srácok!
Vannak itt seed szerver üzemeltetők? ...vagy olyanok, akik seed szerverezésbe kezdenének? ....vagyok olyan üzemeltetők, akik vevők az új dologra?
Nos, a helyzet az, hogy linux-transmission alapokon gondolkozok egy torrent seed szerver szoftvercsomagot készíteni. Lényegében a teljes koncepció megvan, sőt egy része már el is lett készítve.
Lényege volna, hogy a felhasználók hozzáadása, törlése, menedzselése, statisztikázása egy összesített admin felületről lenne elérhető. Tehát lenne a szervernek egy védett webes admin felülete ahol néhány kattintással lehetne a rendszerbe új felhasználókat regisztrálni, beállított számlázási ciklusban nyilvántartani, beállításait módosítani, stb. A felhasználónak elérhető volna a transmission webes felülete és transmission remote gui-val még annál is több.
Tudom, a transmission-t sokan szidják, de szerintem egy fokkal sem instabilabb, mint a híres uTorrent. Sőt a linuxos szerver használata még jobb is, mert az alaprendszer (Windows-al ellentétben) sokkal kevesebb erőforrást eszik meg alapból.Tehát ha lennének érdeklődők akkor azt mondanám, hogy van értelme a bele fektetett munkának és továbbfejleszteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest