- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabz
tag
remek tipp thx
amúgy én is gondolkodtam vmi hasonlóban mert van pár db plusz vinyom 1tb, 2tb, 400 mb
mind 7200 asok, és azon töprengtem h 1 dokkolot v rackot teszek a 6.ik esta csatira pont a torrentezéshez mint ahogy javasoltad,
játszani meg ha évente max 3szor használom a pc ét azt is csak nosztalgiából S:
van xbox is itthon de azt sekapcsolom be havonta 1-2 alkalomnál többször
köszönöm azu építő jellegű hozzászólást
-
törölt tag
Szerintem ha memóriahiba lenne, akkor instabil lenne a gép, max pár naponta resizne.
Viszont az Eseménynaplóban mindenképp megnézném, hogy vannak-e merevlemez-hibára utaló bejegyzések. Nekem olyan szokott néha előfordulni, hogy egy-egy mappa törölhetetlenné válik, de egy chkdsk megoldja. Mondanám, hogy ha pl. badsector, vagy más gond, akkor szólna a windows, de még ez sem biztos. Egyszer leesett egy hdd-m működés közben (szőnyegre, fél méterről), le tudtam róla szinte mindent menteni, itt-ott belassult az olvasás, de pl. sok jpg-képnél, és mp3-nál azt vettem észre, hogy hiányos (szürke lett a jpg, ugrált az mp3). És a hdd, vagy a win nem jelezte, hogy valami gond lenne. -
Kantorpe
tag
Ne vergodj vele, nem fogja megerteni.
Varom mar mikor fogja beirogatni a mindenki genyo, etc... postjait amikor atdobjak mint szart a palankon.
Tele a net hasonlo kepessegu titanokkal, es kezdem megerteni azokat akik kihasznaljak oket.
Nem csalok ok, hanem joszandeku tanitobacsik/nenik, akik felkeszitik a nagytudasuakat a valo vilagra. -
Ayg0
senior tag
tisztasor. az ftp-t amúgy nem azért írtam, hanem mert valamiféle korlátozást sejtettem, hogy annyira fixen 15xxKB/s körül mozgott a letöltés, holott a netem többet is tudna... mindegy, tanultam belőle.
tehát mind marketing rizsa amit elszórt, nem több. végülis nem ér meglepetésként azok után amit tapasztaltam...
'Én már annak is örülnék a helyedben, hogy a feltöltésed 6-7MB/s körül mozgott.'
ahogy a 15MB/s le, úgy ez is peak value, ami tart minden 24 órában kb 5-7 másodpercig, átlagosan meg 1-2MB/s vagy azalatt...
-
PowerOfSeed
csendes tag
utorrent 2.0.4 hozzá webui 0.380. vagy rtwi. bár utóbbit sokan még nem ismerik sajnos! pedig nagyon jó... talán a legjobb!
persze, ez választható... lehet kérni downgrade-t ha úgy döntenek.
hogy miért erre? sokan windózzal csinálnak seedszervert, ami nem éppen a legjobb választás. ismerve azt a rendszert...
alapban nagyon jó a debian, biztonságos, stabil könnyen alakítható, ha jól össze van hozva a kliensel akkor csodákra képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Cyberpunk 2077
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- weiss: Pant* rant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest