- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTomi1
csendes tag
válasz
#32682496 #1620 üzenetére
Ha tudnam,hogy hogyan kell berakni egy gepet egy szerverterembe,mar megcsinaltam volna. De sajnos gozom sincs.
Esetleg ha tudnal segiteni azt megkoszonnem!
Ha nem lesz senki,aki igy kiadna szervert (1-2het probaido) akkor sem esek ketsegbe. Mindenhol jo aranyom van.
Headhunter:
a seedeleknel ugyanaz a problemam volt,mint a boxernel a vegen.Sebesseg -egy-ket kb!+winchester gondok..-.
A sebesseg nekem nem "e-peniszre" kell.Nem kocka vagyok,aki ejjel-nappal a gepet bassza. Szimplan feltoltesnek. A boxernel elso idoben ennyi volt az atlag. Csakhat aztan az utobbi idoben nagyon gaz lett.Es ezt nem csak en mondom...
Az 5szamjegy nekem masodlagos dolog -pedig nem vagyok teljesen tele loveval.Vannak tolem gazdagabbak-,nekem a legfontosabb a megbizhatosag lenne,de ugy latom ez a mai vilagban sehol nincs. Mki Csak a penzre megy..a hirnev senkit nem erdekel.Esetleg hallottatok mar a rapidpeer.com-rol? Mennyire megbizhato?
-
lobo67
tag
válasz
#32682496 #1485 üzenetére
"Az, hogy az MLC típusú SSD-k cellái kb 10.000 írási ciklust bírnak ki, ami szerverben szerintem elég gyorsan megvan."
Egy általános szerverben ez igaz, itt viszont egy blokkot átlag több nap után írnak felül, így még a 10ezer is jó lenne, de szerencsére van az 100ezer is.
A Soma tapasztalata viszont tény: az írás és olvasás közötti átváltás sok időbe kerül, pedig egy márkás darab volt. Szerintem az lehet az oka, hogy a kontrollere teljesen más üzemmódban működik íráskor, mint olvasáskor (olvasásnál inkább RAM-ra hasonlít, írásnál meg EPROM-égetőre), és nincs több kontrollere, vagy nem többmagos.
Az elérési idő valóban jó, bármilyen töredezett a fájlrendszer, ugyanúgy olvas, meg ír is, csak külön-külön. Az tény, - és ezt minden szolgáltatónak jótanácsként mondom - hogy erre nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest