- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dajkusz
tag
hajas16: a kérdés nekem szólt , amúgy a mega csomaghoz 400ft-ot írtál nem 4000-ret mind2szer
Soma01: Felraktam a progit elindítottam bármelyik futtatható file-t benne mind elindította a cmd-t de lefutott és bezáródott. kb ennyi volt a próbálkozásom idáig vele de majd még rászánom magam és megcsinálom, ha tudom.
A szerver az már nagyon nagyon régóta megy restart nélkül kicsit be van lassulva, de nincs kedvem újra belépegetni a fiókokba egyenként, mert az legalább 5 perc.. xD -
Dajkusz
tag
A távoli asztallal semmi gond mind 7ünknek megy egyszerre is akár.
Azzal a patch-el kezdtem a szervert csinálását...[ Szerkesztve ]
-
Dajkusz
tag
-
Dajkusz
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, olyan problémám van, hogy :
A baráti körömnek csináltam egy privát seedszervert, ami igazából web és ftp szerver is. windows 7 alat futt mindez. 7-en vagyunk, külön külön mindenkinek saját fiókja, távoli asztali elérése + webui van.
7 példányban van külön mappában az utorrent,ami idáig nem is baj, viszont a problémám, ha a feladat ütemezőben beállítom minden fiókhoz, hogy rendszerindításkor indítsa el minden emberkének a hozzátartozó utorrentet, akkor szépen el is indul egytől egyig, és megy az összes webui. Viszont, ha távoli asztalival is akarja használni akkor beloggolás után is el kell neki indítani az utorrentet, mert nem látja azt, ami már éppen fut, és ezért ha mégegyszer elindítja akkor az teljesen új kliens, és ha előtte rakott be webui-ba letöltést az ebbe nem látszódik, és felkiáltó jellel kiírja, hogy ezen a porton már fut egy másik is ezért változtasson portot.Szóval sok felesleges rizsa után az a lényeg, hogy van-e rá mód, hogy beloggolás után lássa a már futó klienst.
Azt viszont kifelejtettem, hogy mind a 7 utorrent elinduljon indulásnál az csak úgy jött össze, amikor feladatkezelőben megadom, hogy mit indítson akkor így írtam be:
"C:\utorrent2\uTorrent\uTorrent2.exe" /RECOVER
a felhasználóknak feladat kezelőben sem mutatja, hogy fut.Mindenképp ragaszkodom a windows beépített távasztalához.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest