- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Semmi hibát nem ír ki egyik sem?
Próbálj meg a cdrecord parancssoros íróval írni(a legtöbb grafikus progi ezzel a backend -el íratja a lemezt), hátha kiír valami szokatlant. Pl. így: cdrecord -scanbus Ezzel megkeresheted az írót, amit a teljes cdrecord sorba beírsz a dev -hez, pl.:
cdrecord -v speed=24 dev=0,1,0 driveropts=burnfree valami.iso
A -v teszi szövegelőssé az írási folyamatot. -
steveetm
őstag
Hmm, tényleg találtam iet, ez tök jó
(gmplayer egyébként is egy szar, lehet végre ezt meg tudom csinálni ahogy kell nekem
)
viszont 0.31 verzió ''picit'' bugos, wma val még sok gondja van, 0.33 assal próbálkozz, és másold ide hogy mit ir ki hiábnak, metr különben nem tud senkise segíteni.
http://thegraveyard.org/files/xmmplayer-0.3.3.tar.bz2
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Le lehet, mplayer.
www.mplayerhq.hu, és ne csak a lejátszót szedd le hanem a win32 codeceket is.
Ezt be kell másolni még forgatás _elött_ egy megfelelő helyre(le van írva hogy hova, talán /usr/share/codecs, de beállítható), majd forgatni és használni.
Az xmms hez mplayer plugint meg nemértem, xmms zenelejátszó mplayer videónéző, minek szeretnéd keresztezni a kettőt?
steveetm
őstag
Kell kernelbe usb és usb mass storage support, meg scsi emuláció és scsi disk support.
Ha ez megvan, rádugod a kamerát, és ki fog írni vmit, sd?? el kapcsolatban(ált sda1).
ekkor mount -t vfat /dev/sda1 /ahova akarod és lemásolod róla a képeket mint egy vinyóról.
Torry
addikt
Ez teljesen úgy néz ki mint az MSN, csak nincsen mikrofon, meg kamera:
Bővebben: link -
proximus
senior tag
Az a helyzet, hogy a stage1, stage2 mindig szokott kelleni, csakhogy variálható hogy ezeket honnan használja föl a grub betöltődéskor.
1. Lehet olyan, hogy pl. egy floppy csak a grub-bal ''megfertőzött'' mbr -t tartalmazza, és lehet
2. a stage -ket is tartalmazó, és használó floppy.
Az első pofon egyszerű, mert a grub progi-ban...:
root (hd0,2) Ha a 3. part. -on van a boot könyvtár. (azért 3, mert 0! az elő számjegy)
setup (fd0)
...meg a második is:
root (fd0) Itt már legyen a floppy -n a stage1,-2.
setup (fd0)
Ennyi -
escie
őstag
nézd meg itt Bővebben: link
az 1.1-ről szóló hírt, találsz egy másik helyet, ahonnan töltheted.
hátha az beválik... -
Cathfaern
nagyúr
A két .iso-t
Btw. fel akartam én is lépni az ftp.uhulinux.hu-ra, de a következőt írta ki: ''42175 users (the maximum) is logged in, sorry''Btw. aki letöltötte/felrakta, az írjon hogy milyen lett? Tényleg elrontották az rc5 óta? (mert valahol ezt hallottam, s nagyon remélem, hogy csak rosszindulatú pletyka, s nem igaz)
-
Cathfaern
nagyúr
Ha nincs helyed: 3GB
egyébként 5 GB
Ha meg nem számít a hely, akkor meg mehet 7-10 GB is.
Ja, csinálni kell egy külön swap partíciót is, ha legalább van 512 MB ram-od, akkor ennek nem kell túl nagynak lennie, a linux sose fog hozzányúlni (ha van helyed akkor legyen 1 GB. Nekem 512 Mb ram-om van, a swap-om ~300Mb, de sose nyúlt hozzá semelyik linux) -
Cathfaern
nagyúr
Nos ha az a partíció ext2 etx3 vagy vmilyen olyan formátumú, amire hajlandó linux települni, akkor nem
Ha FAT32 v. NTFS (szvsz ez valószínűbb
) akkor baj, mert ilyenre nem hajlandó települni (NTFS-re nem is tud írni. Illetve tud, csak nem 100%-osan, így még nincs alapból engedélyezve)
-
Polesz
addikt
Nem gond, de ha egyedül vágsz neki akkor kérdezz sokat és a fontos adataidat mindenesetre mentsd el, nehogy később bármilyen oknál fogva nagy bosszúságod legyen. Nem elriasztani akarlak, de minden oprendszer felrakás előtt javasolt egy kis biztonsági intézkedés. Inkább előbb mint utóbb.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dell notebook topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Escape from Tarkov
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Medence topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest