- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ngabor@lizard:~/incoming$ whois legalizalj.hu | grep org
org: org_name_eng: Microsoft Hungary Ltd.
org: org_name_hun: Microsoft Magyarorsz�g Kft.
org: org_name_eng: Magyar Telekom Nyrt. (T-Online)
org: org_name_hun: Magyar Telekom Nyrt. (T-Online) (Registrar)ja, hogy... ja
elsőre nem esett le.
-
vamzi
senior tag
tudom, h linux topic.nem is azt kérdeztem, h windóz, hanem azt h az ubi mit szolna hozzá, ha meglátná az xp-t egy pendrájvon.emiatt szerintem igazán nem kéne megkövezni.Uborkával meg azért nem jo nyomtatni mert nagyon folyós és tulnyomórészt csak zöldet szinez
a partíciós választ köszi
-
rzoli
senior tag
Van hozzá tehetségem
Sajnos a hang továbbra sem 100%ig jó.
./Configure - lefut, nem ír ki hibát
make - lefut, de hiányol egy könyvtárat ill. file-t... (most a munkahelyről vagyok, este megnézem a pontos hibaüzenetet)
sudo make install - hát az előző után...Közben újratettem a linuxot, mert első körben a 64 bites verziót tettem fel, de mint kiderült arra a macromedia flash nem megy fel. Most a kiwi-t raktam fel. Ezzel mennek az avi-k, egyéb videók (USBs hanggal természetesen) kivéve a youtube-ot, ott továbbra sincs hang...
üdv
Z -
k810
aktív tag
Szóval xp-n vannak fájljaim. Azok között turkálhatok (értsd, megnyitás, szerkesztés, áthelyezés, stb) úgy Linux alatt, hogy utána az XP látja? Ilyet hallottam, hogy ha egy fájlhoz a Linux alól hozzányúlunk, utána a vindóz nem ismeri fel vagy nem tud vele mit kezdeni. Ergo XP alatt adott fájl használhatatlan.
Mert akkor mindent átmentek most a linuxos hdd-re. -
vamzi
senior tag
ehhh. leszedtem az xorg drivert.van direct rendering.100fps-t dobott a gépen így már 1400fps és a videok is jol mennek most.kopkop.nem értem.pedig ugy emlékszem tegnap is csináltam igy de akkor nem volt jo a video.Mind1 a lényeg, h minden van most amit szeretnék
a ra2 még mindig szaggat ha az egérmutatót mozgatom, de már kezdek beletörődni, uh már nem látom annyira fontosnak
azt hiszem elkezdem testreszabni kicsit a gép kinézetét, uh ne is menjetek messzire
és mindenkinek megköszönöm a segítséget, sokat tanultam az elmúlt hétben és egyre jobban tetszik a linux és már nem is tűnik annyira bonyolultnak az egész
a konzolt is kezdem megszeretni és egyre jobban látom már mit is szeret benne az a sok linux felhasználó.Mégegyszer köszi mindenkinek!
Na most jön a Beryl
-
vamzi
senior tag
akár az alap lejátszó ami az ubuntuban van(totem média lejátszó), és akár a vlc media player(én ezt pártolom)ez pedig hogy milyen kimenetet használ, háth passz, nem is nagyon értem a kérdést, de turizok kicsit a 2 progiban és ha találok valamit megirom.most kicsit keresgélek leírásokat, h xorg nélkül hogyan is kellene futásra birnom a videot
-
vamzi
senior tag
Igen-Igen.
el is zseretnék mindenféle köteléket szakítani a windózzal.De ez az utolsó kötél a RA2
arról az egyről nem tudok lemondani.A nem tudtam rendesen lejátszani pedig az, h mikor elinditom és felveszi az ablak a film méretét akkor csak a keretei növekednek és a skin pedig az eredeti méretűvel összefolyik, mondanom sem kell a kép nem frissül csak marad az az összefolyt maszlag.Ha pedig kiteszem teljesre akkor vagy az van, h fekete képernyő vagy pedig h megint csak a kis skin összefolyik a teljesképernyővel.mintha beakadna a program, de a hang meg megy tovább mindenféle akadás nélkül.Sőt.mikor a nézeteket váltom egy képkocka mindig felvillan a filmből.Ha nem elég világos akkor majd nyomok a screen shotot, csak most nem a notiról netezek.Egyébként tényleg szépen viszi az a driver a gépet, csak sajna a film
Cedegára meg visszatérve, az már rendesen vitte a gámát, igaz másfél óra mulva kezdett szaggatni, de ezt szerintem belehet tudni annak is h már egy napja ment a gép és egész nap a driverekkel szórakoztam.sose indítottam újra a gépet mindig csak ctrl+alt+backspace
-
vamzi
senior tag
A leírás szerint megcsináltam az egészet.Elértem a tesztelő részhez.És örömmel vettem észre h direkt rendering yes glxgears nál 1300fps effekteket betudtam állítani.aztán leesett, h a legelső művelettel töröltem az fglrx drivert.Na mondom akkor videot se tik lejátszani.megnéztem és tényleg
nézem a ra2-t ugyan ugy szaggat.Gondoltam egyet hát feltettem az x.org ati binary drivert a programok hozzáadásánál.Direct rendering no viszont lehet filmet nézni és glxgears nál is maradtak az előzően mért eredmények.játék ugyan olyan élvezhetetlen.Lehet nem is a driverekkel van a gond hanem a wine-vel.megkellene próbálni esetleg cedegával azzal hogyan teljesitene, de azzal még sose nem sikerül életet lehelnem egy játékba se
mind1, guglizok kicsit cedegára.javaslatokat,ötleteket,észrevételeket szivesen várok mindenkitől
-
vamzi
senior tag
Azért piszkáltam meg mert se videót nem lehetett nézni se játszani normális tempóval wine-val.a leírást már is bogarászom, köszi.egyébként miota megbabráltam tudok rajta filmet nézni és a játékok is gyorsabban futnak, de még mindig az a bajom, h nagyon akad wine val a ra2.Igaz csak akkor ha az egérmutatót behúzom a játéktérre.amikor a játékteren van a mutató akkor az villog és szaggat, egyszóval élvezhetetlen.Pedig a vas bőven megvan hozzá.A tesztben a fogaskerekek is akadnak és csak ~410fps/5sec et mér.Na ezért piszkálgatom.Még1X kösz a leírást.
-
nem, se igy se úgy. nem elég neki.
megy az oldal mintha rendben lenne. fel sem dobja már, hogy kéne flash a megjelenitéshez. viszont a flashek helyén szürke mező van csak. illetve a felbukkanó kis megjegyzés, hogy kattintson ide az eszköz használatához. persze semmi nem történik a kattintásnál.
mégvalami megoldás esetleg?? -
bizi990
senior tag
Ránéznél?
[Xorg.0.log]
Köszi! -
bizi990
senior tag
-
sghc_toma
senior tag
áá, megvárom, míg bekerül a "rendes" livnaba.. nagy szükségem nincs rá, inkább várok még tapasztalatokra.. mondjuk energiagazdálkodásban nem hinném, hogy sokat javult, és hát nekem csak azért a gyári driver van fent, mert azzal zabál a legkevesebbet a VGA-m... azért kösz, hogy szóltál..
-
sghc_toma
senior tag
Vladi: Nameg nemrég kiadták a kódját, szóval ati fronton jelentős fejlődés várható a jövőben.
igazából az AMD a VGA-k specifikációjá(nak egy részé)t tette elérhetővé.. a jelentős fejlődés meg már elindult, a nagyrészt Novell-ék által fejlesztett RadeonHD driver formájában..Rickenstein: itt van egy leírás, hogyan lehet feltenni a 7.11-et Ubira... // na, látom ezzel elkéstem... mindegy, marad, hátha még jó lesz valakinek...
-
zoltanz
nagyúr
Igen meg az OpenOffice fájlokban is van ami már eredetileg nyiltforráskódú volt, de már nem, azért nem ártana ha megállapdnának a jövőt illetően, ne kelljen mindig rakosgati ide-oda. Szerintem elöbb utóbb lesz driver vagy felvásárolnak egy céget vagy kiadnak valami OpenGL -t támogató videókártyát.
-
zoltanz
nagyúr
Az nem szabad szoftver, azaz nem nyilt forráskódú használj Xubuntu Mint -et ahhoz letöltöd a driver -t bekapcsolod menűbe oszt jóvan.. Anélkűl sem lasabb a rendszer, én használok Windows -is egyébként egy másik vincseszteren, nem árthat ha az ember ért hozzá és figyel rá nehogy elkanászodjon
.
-
Dartimperial
tag
"szerver oldalon" maxtor NAS-ok vannak fix oprendszerrel. azokon nem tudok futtatni semmit.az lenne a leg jobb ha a maxtornak lenne egy webes felülete(amugy van de csak config) egy torrent letöltövel és akkor nem kéne külön egy gépet tartanom a letöltésekre ami hálora tölt.
-
TitiRii
senior tag
én se
söt igy csinálnám
csakhogy ne felejsd el
:az accot nem akarom kiadni, mert ksicaládom tagjai még kikotyognák
webesen meg tudnám oldani hogy beirom confg filba a ftp cime usert past
és ök nem is látyák hova mivel csatizok fel csak hogy ott vannak a dolgok
navigálni meg letölteni már tudnak
sajt acc lenne nekik szal mikor én mitn root bemegyek látom ki és mit adott hozzá a letöltsi listához
de a legszabb az egészben hoyg ezt tudják kezelni
ssh wget töl fénytkapnak ha elkezdem magyarázni + nem tudom öket kontrolálni és az acc is veszélyben
igy ha akarjk se tudják kiadni(ha ki is adják az ö acjukat amivel a webes felületre lépne fel akkor sem kerül vezsélybe az én ftp accom és a letölés akkor is az én serveremre történik ahonann max tovább lehet töltni ha hagyom(d mivel mi a serverel már lanba vagyunk ez nem lesz valoszinü hanem egyszerüen a céldirectory samba alol elérhető nekik gigabiten mint ez a torrentfluxnál is van)
keresgéltem de nem találtam még semmi ilyesmit
cak web alapu ftp klienseket
de ezeknek a legföbb bajuk hogy nincs letöltési lista csak egyböl elkezdi a letöltést de azt is ugy hogy alozásal akarja menteni az én gépemre(ha hálozaton megadom a server ath et ugy is kell hozá az én gépem mivel az enyémen keresztül ment oda)
és semilyen kontrol nincs megint a juzerek felett
szal ez nem járja
és a wget sem (bár tudom hoyg az simán müködne..) -
TitiRii
senior tag
nop
torrentfluxot ha ismered akkor nem kell nagyon magyaráznilényege(példa csak)
van melo helyemen egy server aminek nagya sávszélesége a net felé
nekem otthon kicsi, de sténként teszem azt szabad a sáv ilyenekre.
kell egy olyan server amire http be tudok logolni (user/pass)
és meg tudok neki adni ftp cimeket(user past activ passiv mod port stb) és a tartalmát webes környezetben látom
ilyen létezik is az általm emlitett 2 php alapu wer to ftp cliens
csakhogy ha ezekkel le kaarok tölteni, akkor azok a saját gépemre azaz arra akarnak lementeni amiröl én megnyitottam az oldalt, és nem arra a gépre amiröl fut a szolgáltatás aminek nagy a sávszélje
torrentflux arra ment le amiröl fut
miért jó ez? beadom neki honann mit akarok letölteni
majd kilépek lekapcsolom a gépem
holnap ha bemegyek le lesz töltbve és haza hozom egy mobil eszközön
a példa elcsépelt mert tudom ssh val belogolok stb..
de
családom többi tagja pl láma ilyesmihez
a webest meg ök is tudják kezelni
ezen felül pl van egy privát ftp hez elérésem amihez nem adnám ki az accot
de igy akár a haverjaim is talozhatnak rajta és letöltögethetnek azt amit akarnak (mint egy proxy) vagy a serverre , vagy akár a serveren keresztül a saját gépükreszal egyszó mint szát, gyakorlatilag a torrentflux szolgáltatásait akarom elérni csak nem torrentre hanem ftp talozásra
erre keresnék vagy már meglévő fejlesztést erre
vagy gurukat keresek akik éreznek elég ambiciot kihivást(LINUX JAVA PHP) és segitenek a torrentflux és a fentebb emlitett 2 phps web to ftp cliens forráskodja alapján megirni egy adaptációt a ftpkre -
HZSolti
tag
-
törölt tag
nalam ez van rc3.d-ben. gyarilag:
README
S05vbesave
S10acpid
S10sysklogd
S10xserver-xorg-input-wacom
S11klogd
S12dbus
S18portmap
S19autofs
S20cpufreqd
S20cpufrequtils
S20exim4
S20lpd
S20makedev
S20rsync
S20smartmontools
S20ssh
S20vmware-player
S20vsftpd
S21nfs-common
S89atd
S89cron
S90binfmt-support
S99acpi-support
S99rc.local
S99rmnologinubuntu 7.04 server.
-
-
-
Hát sajnos a fejecskék eltűntek, most ÍGY néz ki, ráadásként azok az Y alakú jelek villognak
Lementettem két logot is: 1 2
Remélem ezekből kiderül, mi a gond. F2-6-ig amúgy ezt csinálja, F1-gyel üres a képernyő, csak a kurzor villog, de prompt nélkül (nem enged gépelni). ITT találtam olyat, hogy a /etc/inittab felől érdeklődött valaki, hogy mi van benne (az illető ki is írta), de nekem egyántalán nincs ilyen file-om. Itt lehet a kutya elásva? -
-
-
compakt
csendes tag
Szia,
Most meg ezt kaptam:
stefibea@Otthon:~$ sudo /etc/init.d/networking restart
* Reconfiguring network interfaces... There is already a pid file /var/run/dhclient.eth0.pid with pid 6565
killed old client process, removed PID file
Internet Systems Consortium DHCP Client V3.0.5
Copyright 2004-2006 Internet Systems Consortium.
All rights reserved.
For info, please visit http://www.isc.org/sw/dhcp/Listening on LPF/eth0/00:50:8d:82:af:79
Sending on LPF/eth0/00:50:8d:82:af:79
Sending on Socket/fallback
RTNETLINK answers: No such process
There is already a pid file /var/run/dhclient.eth0.pid with pid 134519120
Internet Systems Consortium DHCP Client V3.0.5
Copyright 2004-2006 Internet Systems Consortium.
All rights reserved.
For info, please visit http://www.isc.org/sw/dhcp/Listening on LPF/eth0/00:50:8d:82:af:79
Sending on LPF/eth0/00:50:8d:82:af:79
Sending on Socket/fallback
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 5
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 10
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 11
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 5
No DHCPOFFERS received.
No working leases in persistent database - sleeping. -
GD
őstag
dd előtt érdemes a szabad helyből a partíción egy nulla.img-t csinálni, sokkal jobb lesz a tömörítési arány ha gzip is van
dd if=/dev/zero of=/dev.zero.img
#backup
dd if=/dev/hda | gzip > /valami/backup.img.gz
#restore
gzip -dc /valami/backup.img.gz | dd of=/dev/hda(x)1,2,3..próbáld ki vele és nélküle..
restore után törölhető a zero.img, másképp nem is férsz tőle a /-ben, nyílván
jah és a partíció átméretezése álmos könyv szerint nem jót jelent dd mentésekre nézve.. -
Hát ez most így nekem kínai volt, de köszi
Mi az a dd?
Mindenesetre az automount-ot már megoldottam UUID-vel, azzal tuti nem lesz gond, legfeljebb a menu.lst-t kell szerkeszteni, de azt akkor meg tudom oldani live-ként való indítással.
Más: végre sikerült rájönnöm, miért olyan nyomottak a betűk Firefox-ban XP-hez képest, így kikapcsoltam a betűk elmosását s most már nem folyik ki a szemem
-
Atti1112
aktív tag
Sajna amit adtál az nagyon jó ,szuper leírás de nem segít.A Suse megkérdezi : DHCP és ott nem talál semmit , nekem kéne beállítanom a dolgokat : 4-et kérdez : 1. IP cím - gondolom ez az én fix IP címem ugye ? a 2. Hálózati maszk - ezt nem tudom 3. alapértelmezett átjáró - nem tudom mi lehet 4. DNS kiszolgáló IP címe - ezt sem tudom.Ezeket, mivel az Xp-m jól működik ,nettel együtt nem lehet lelesni valahogy róla ? Ugyanis betelefonáltam az internetszolgáltatómhoz (Tvnetwork, kábel , fix ip cím) és Fingjuk nincs ezekre a helyekre mit is kéne beírnom.Csak XP helpet tudnak adni
Légyszi segíts, mert nem tudom ezt megoldani és ne e miatt dobjam sutba a suse-t.Köszi
-
compakt
csendes tag
erre semmit nem ír ki, vagyis azt hogy nem hajtható végre, valamit rosszul írtam be esetleg?
az ifconfigom:
eth1 Link encap:Ethernet HWaddr 00:00:E8:88
0
8
inet addr:192.168.2.100 Bcast:192.168.2.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::200:e8ff:fe88:c0d8/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:20 dropped:0 overruns:0 carrier:40
collisions:340 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:3295 (3.2 KB)
Interrupt:20 Base address:0xcf00 -
Vladi
nagyúr
Hopsz, jah hogy azt Te írtad. Gratu.
Ha már a "népművelésnél" (
) tartunk, hadd fecsegjek még egy kicsit:
Két dolgot - nem technikai jellegűt - tanítanék meg minden újonc Linuxosnak. (Talán nem is linuxosnak, hanem minden számítógép használónak)
- Tessék kommunkálni a rendszerrel. Elolvasni, lefordítani és értelmezni a hibaüzeneteket. Mert vannak és használhatóak.
"Nem csatolja ezt az izét." "Mit írt ki?" "Nem tudom, nem olvastam..." Ismerős?- Tessék elfelejteni a "windows: sz@r" mentalitást. Itt nem működik a "Linux: sz@r".
Ha valami nem működik elsőre, akkor mindenki magában és a probléma megoldási módszerében keresse a hibát. -
Cathfaern
nagyúr
A linux az olyan mint egy gép: ha állítasz rajta valami adatot, akkor annak megfelelően működik tovább. A windows pedig mint egy házikedvenc, nagyjából tudod mire mit reagál, és hogy mit / hogyan csinálj ha el akarsz valamit érni, de néha megmakacsolja magát és a saját feje után megy
Igazából a linuxxal az a probléma, hogy relatív könnyű falakba ütközni, már a legelején is. Ilyen windows esetén nem létezik, egy alapvetően használható rendszert csak next nyomkodásával az esetek 99%-ban megkapsz. És ezt nem csak debian, gentoo és egyéb egzotikus disztribekre mondom, volt egy időszak, amikor rendszeresen próbálgattam különböző linuxokat (mandrivia, slackware, suse, red hat, stb) és bizony volt, hogy a telepítő megmakacsolta magát és valamiért már az alapokat se tudtam felrakni. Aztán persze mindegyik megoldható volt, pl. más kernel kellett egyik esetben meg ilyesmik, na de aki életében először lát linuxot, ilyenkor azt mondja hogy hát kérem én ebből nem kérek. Ami tény, hogy ha akad egy probléma, linux alatt könnyebben, de inkább úgy fogalmazok biztosabban kijavítható, de csakis megfelelő tudással. Amivel vagy rendelkezik az ember, vagy megkeresi neten, ahogy írtad is...de az emberek nagy része alapvetően képtelen keresni, nem hogy mélyebben szakmai dolgokat, amit esetleg még nem is ért, nem tudja a pontos kifejezéseket...szinte reménytelen.
-
Sianis
addikt
- A Linux nem Windows - Ha már linkelgetünk.
- Érdemes elolvasni az első hozzászólást.
Beszélgessünk:
Sok kezdőt kapunk mostanában. Terjed a Linux "dolog" és egyre többen akarják kipróbálni. Legtöbben Windows-t használtak előtte vagy használják továbbra is. Ez sajnos egy megkerülhetetlen dolog, ezzel számolni kell. Hogy miért? Mert aki megszokott valamit, az hasonlítgat. Jelen esetben a Linux-ot a Windows-hoz. Ami helyesebben a GNU szoftvereket a Windows-hoz. Ezek bizony különböznek, nagyon is. Tapasztalatból tudom, hogy aki WIndows-t telepít, az telepítés után már-már rutinszerűen tudja, hogy mit hol talál, mit kell még telepíteni. Viszont! Aki először telepít GNU/Linux-ot, az nem fog könnyen boldogulni. Szokatlan lesz, de ezt is meg kell tapasztalni. Tessék próbálgatni, olvasni, kérdezni, megérteni. Jobb lesz így mindenkinek.
Kezdőknek jó tanács: Ne tároljatok kritikus adatokat a Linux-os partíción. Próbálgassatok, állítgassatok lássátok, hogy mire mit reagál a rendszer. Előbb a munka aztán a szórakozás.
Sianis
-
emitter
őstag
gparted sem engedi, qtparted elvileg megcsinálja, de a gyakorlatban nem változik semmi, a drive éppúgy tele van, mint előtte
most mivel nincs sok időm ezzel vacakolni, megcsináltam a formázást egy wines géppel, de máskor jó lenne ha tudnál az ubival is.. miért nincs a rendszerben egy Formázás parancs, mint a winben?? Ennyit igazán belerakhattak volna. -
GD
őstag
most mé, olyan cuki
, amúgy nem csak egy sima apt-get parancsot futtat, forrásokat szed le meg deb-t csinál meg mittomén.. annyi sort dobált ki a képernyőre hogy azt hittem mátrixban látok..perl script
kényelem :-) és működikha az nvidia oldalon lévő binárissal akartam telepíteni, sose jött össze mert "No precompile kernel found" persze a /usr/src-ben már csak a fülemre nem raktam symlinket linux néven..de így sem, ráadásul a 2.6.21-22 körül van vmi más nvidia bug is..
nem vagyok én annyira google túrós pajtás..
aztán debian-ra nvidia ,automatix2-vel már beszívtam..más: nuvola nevű témát használok gnome alatt és a ("start") menüben túl nagyok az ikonok. a 800-as függőleges felbontáshoz nem fér ki ha sok elem van a menüben, csúszkálni meg nem szeretek.... lehet vhogy méretezni?.
-
GD
őstag
annyi bajom volt mostanság ubuntuékkal, hogy megvontam kicsit a bizalmat, egy bugot megoldottam ,jött helyette kettő.. inkább nélkülözök pár grafikus luxust és felraktam egy debiant, meglátom mit produkál..
ui: találtam egy ilyen kis aranyos cuccot:
http://albertomilone.com/nvidia_scripts1.html -
MTbc
senior tag
sudo mount /dev/sdb1 /media/usb1
mount: meg kell határozni a fájlrendszer típusát
cat /proc/modules | grep ntfs
ntfs 107764 3 - Live 0xf8d3f000
Nem tudom melyik hogyan van de akkor az sdb az vinyó és azt nem lehet mountolni?Amúgy két partíció van az egyik ntfs a másik fat32 de a fat32-eset levágással csináltam.
[Szerkesztve] -
MTbc
senior tag
Hát ha sdb1 akkor sem csinál semmit csak ugyanazt írja cat /proc/partitions pedig látja hogy van sdb és sdb1 ézért nem értem miért nem jó.
8 0 117220824 sda
8 1 10485760 sda1
8 2 1 sda2
8 5 31457280 sda5
8 6 63742960 sda6
8 7 1048576 sda7
8 8 10484375 sda8
8 16 156290903 sdb
8 17 156289848 sdb1
Mivel van már három particó ami ntfs és olvasni tudom ezért gondolom hogy van.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest