- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
krazi
csendes tag
válasz
#25954560 #3806 üzenetére
Igen megy a speedstep.
A powertop az i915-öt listázta ki első helyre (fő energiafogyasztó). Nem tudom, ezzel lehet-e valamit kezdeni? a 3d-s effektek nincsenek engedélyezve.
Egyébként nem kritikus hogy az ubi kevesebb ideig bírja (nem is sokkal, kb 30 perc) csak meglepő. Eddig linuxot csak asztalin használtam, ezért nem érdekelt ez a téma.
-
krazi
csendes tag
válasz
#25954560 #3804 üzenetére
a wifi megy mindkét esetben, egyébként ezt már átnéztem - a vas beállításai megegyeznek. És nem futtatok semmi komoly alkalmazást csak firefoxot. (sőt a win alatt vírusírtó+tűzfal is figyel)
Illetve feltettem a powerTOP-ot - most ezzel figyelem, hogy mi a helyzet. Eszerint az i915 43 %-on megy. Talán ezzel kéne valamit kezdeni?
Egyébként a proci rendben - a frekvenciafigyelő szerint nincs leterhelve.
A win pedig vista és nem használok alatta semmit - a laptophoz kaptam, feltelepítettem a vírusírtót+tűzfalat és annyi.
-
krazi
csendes tag
A laptopomon az ubuntunak kevesebb az üzemideje, mint a windowsnak (a fényerő egyformára állítva). Nem tudtok valami megoldást, amivel javíthatnám az ubuntu energiakezelését?
-
krazi
csendes tag
Ma telepítettem ubuntut, az a kérdésem hogy mit tudok kezdeni a youtube videokkal hogy normálissan menjenek? Akadoznak, leterhelik a procit.
-
krazi
csendes tag
Ha valaki még nem látta, egy kis ubuntu vita az indexen: [link]
-
krazi
csendes tag
Ez érdekes, az opera érezhetően gyorsabb a firefoxnál ubuntu alatt...
Tudja valaki, hogy ez hogy lehet?Amióta a vlc-t feltettem nekem lejátszik mindent bár wmv-t még nem próbáltam...
-
krazi
csendes tag
válasz
Rickenstein #2274 üzenetére
Köszi a segítséget, kipróbáltam müxik.
Most kezdtem a linuxozást, egyelőre próbálgatom.. ha van valami majd még kérdezek...
-
krazi
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem egy gépre a 7.10-es ubuntut és érezhetően lassabb a rendszer az xp-nél (először használok linuxot)
Az lehet hogy a vas gyenge hozzá? (512 ram, ati 9550 vga) Illetve a grafikus effektek sem működnek...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest