Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
ehhh. leszedtem az xorg drivert.van direct rendering.100fps-t dobott a gépen így már 1400fps és a videok is jol mennek most.kopkop.nem értem.pedig ugy emlékszem tegnap is csináltam igy de akkor nem volt jo a video.Mind1 a lényeg, h minden van most amit szeretnék
a ra2 még mindig szaggat ha az egérmutatót mozgatom, de már kezdek beletörődni, uh már nem látom annyira fontosnak
azt hiszem elkezdem testreszabni kicsit a gép kinézetét, uh ne is menjetek messzire
és mindenkinek megköszönöm a segítséget, sokat tanultam az elmúlt hétben és egyre jobban tetszik a linux és már nem is tűnik annyira bonyolultnak az egész
a konzolt is kezdem megszeretni és egyre jobban látom már mit is szeret benne az a sok linux felhasználó.Mégegyszer köszi mindenkinek!

Na most jön a Beryl
Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Hyundai, Kia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a ra2 még mindig szaggat ha az egérmutatót mozgatom, de már kezdek beletörődni, uh már nem látom annyira fontosnak
azt hiszem elkezdem testreszabni kicsit a gép kinézetét, uh ne is menjetek messzire
és mindenkinek megköszönöm a segítséget, sokat tanultam az elmúlt hétben és egyre jobban tetszik a linux és már nem is tűnik annyira bonyolultnak az egész