- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
ehhh. leszedtem az xorg drivert.van direct rendering.100fps-t dobott a gépen így már 1400fps és a videok is jol mennek most.kopkop.nem értem.pedig ugy emlékszem tegnap is csináltam igy de akkor nem volt jo a video.Mind1 a lényeg, h minden van most amit szeretnék
a ra2 még mindig szaggat ha az egérmutatót mozgatom, de már kezdek beletörődni, uh már nem látom annyira fontosnak
azt hiszem elkezdem testreszabni kicsit a gép kinézetét, uh ne is menjetek messzire
és mindenkinek megköszönöm a segítséget, sokat tanultam az elmúlt hétben és egyre jobban tetszik a linux és már nem is tűnik annyira bonyolultnak az egész
a konzolt is kezdem megszeretni és egyre jobban látom már mit is szeret benne az a sok linux felhasználó.Mégegyszer köszi mindenkinek!

Na most jön a Beryl
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Netfone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wuthering Waves
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a ra2 még mindig szaggat ha az egérmutatót mozgatom, de már kezdek beletörődni, uh már nem látom annyira fontosnak
azt hiszem elkezdem testreszabni kicsit a gép kinézetét, uh ne is menjetek messzire
és mindenkinek megköszönöm a segítséget, sokat tanultam az elmúlt hétben és egyre jobban tetszik a linux és már nem is tűnik annyira bonyolultnak az egész