Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Sajna amit adtál az nagyon jó ,szuper leírás de nem segít.A Suse megkérdezi : DHCP és ott nem talál semmit , nekem kéne beállítanom a dolgokat : 4-et kérdez : 1. IP cím - gondolom ez az én fix IP címem ugye ? a 2. Hálózati maszk - ezt nem tudom 3. alapértelmezett átjáró - nem tudom mi lehet 4. DNS kiszolgáló IP címe - ezt sem tudom.Ezeket, mivel az Xp-m jól működik ,nettel együtt nem lehet lelesni valahogy róla ? Ugyanis betelefonáltam az internetszolgáltatómhoz (Tvnetwork, kábel , fix ip cím) és Fingjuk nincs ezekre a helyekre mit is kéne beírnom.Csak XP helpet tudnak adni
Légyszi segíts, mert nem tudom ezt megoldani és ne e miatt dobjam sutba a suse-t.Köszi
Aktív témák
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Légyszi segíts, mert nem tudom ezt megoldani és ne e miatt dobjam sutba a suse-t.Köszi