- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
A leírás szerint megcsináltam az egészet.Elértem a tesztelő részhez.És örömmel vettem észre h direkt rendering yes glxgears nál 1300fps effekteket betudtam állítani.aztán leesett, h a legelső művelettel töröltem az fglrx drivert.Na mondom akkor videot se tik lejátszani.megnéztem és tényleg
nézem a ra2-t ugyan ugy szaggat.Gondoltam egyet hát feltettem az x.org ati binary drivert a programok hozzáadásánál.Direct rendering no viszont lehet filmet nézni és glxgears nál is maradtak az előzően mért eredmények.játék ugyan olyan élvezhetetlen.Lehet nem is a driverekkel van a gond hanem a wine-vel.megkellene próbálni esetleg cedegával azzal hogyan teljesitene, de azzal még sose nem sikerül életet lehelnem egy játékba se
mind1, guglizok kicsit cedegára.javaslatokat,ötleteket,észrevételeket szivesen várok mindenkitől 
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bloodborne (PS4)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nézem a ra2-t ugyan ugy szaggat.Gondoltam egyet hát feltettem az x.org ati binary drivert a programok hozzáadásánál.Direct rendering no viszont lehet filmet nézni és glxgears nál is maradtak az előzően mért eredmények.játék ugyan olyan élvezhetetlen.Lehet nem is a driverekkel van a gond hanem a wine-vel.megkellene próbálni esetleg cedegával azzal hogyan teljesitene, de azzal még sose nem sikerül életet lehelnem egy játékba se
mind1, guglizok kicsit cedegára.javaslatokat,ötleteket,észrevételeket szivesen várok mindenkitől