Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
A leírás szerint megcsináltam az egészet.Elértem a tesztelő részhez.És örömmel vettem észre h direkt rendering yes glxgears nál 1300fps effekteket betudtam állítani.aztán leesett, h a legelső művelettel töröltem az fglrx drivert.Na mondom akkor videot se tik lejátszani.megnéztem és tényleg
nézem a ra2-t ugyan ugy szaggat.Gondoltam egyet hát feltettem az x.org ati binary drivert a programok hozzáadásánál.Direct rendering no viszont lehet filmet nézni és glxgears nál is maradtak az előzően mért eredmények.játék ugyan olyan élvezhetetlen.Lehet nem is a driverekkel van a gond hanem a wine-vel.megkellene próbálni esetleg cedegával azzal hogyan teljesitene, de azzal még sose nem sikerül életet lehelnem egy játékba se
mind1, guglizok kicsit cedegára.javaslatokat,ötleteket,észrevételeket szivesen várok mindenkitől
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sorozatok
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest