Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Az egész ott kezdődött, hogy vettem egy notit részletre (régi álom) megkíméltem stb, de tesóm egyre többet rájár lassan ott tartunk, hogy én kérem el tőle a saját gépem. Ami a kisebbik gond (mondjuk nem neki vettem) de ráadásul dohányzik folyton tiszta hamu. Szóval szeretném lekoptatni róla.
MA reggel egy cikben olvastam az Ubunturól és kitaláltam, hogy új rendszer lesz rajta amin nem fog futni az MSN-en (gondolom lehet futattni, de Ő ezt nem tudja) Így gondoltam majd kipróbálom, és most hogy minnél több infót olvasok róla annál jobban tetszik.
De gondolom vannak hátulütői is a dolognak. -
qpakcovboy
őstag
válasz
nyúlon_túl
üzenetére
Ezt az Ultimate változatot ismered? Gondolom kiírom egy DVD-re és arról bootolok telepítéskor. a többi meg majd adja magát. Már alig várom hogy kipróbálja

-
qpakcovboy
őstag
Na jó, most látom ubuntu.hu .....
Legközelebb használom a google-t.
Van olyan változata hogy ultimate 1.5 DVD. Ez egy programokkal kiszinesített változat? Olyasmi mint egy XP, amibe bele van már integrálva az office és társai?
Ezt utólag gondolom nem lehet Magyar nyelvűre varázsolni. Vagy létezik ennek ilyen változata is, esetleg lehet nyelvet változtani? -
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék áttérni Ubuntura. De nem tudom, hogy milyen a driver támogatottsága? Nagyrészt netezésre használom a gépet, file megosztásra, MSN, Skype és társai.
A Másik kérdésem, az lenne, hogy van e magyar verziója is?
Aktív témák
- Óra topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony Vegas
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest