Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Nem mert szerzői jog védi, mert ez egy oktató videó.
Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, de leírom, hogy mi történt.
Interneten keresztül kaptam tananyagot ami pdf és wmv formátumba van.
Én "hülye" azt hittem, hogy a pdf és a wmv között az a különbség, hogy wmv-ben van hangos magyarázat, de nincs. (azonos nevük miatt következtettem erre) A kettő közt csupán annyi a különbség, hogy a wmv-ben fél percenként van dia váltás. Na erre nagyon nagy szükségem van, mivel pont begyulladt a lapozó ujjam.
/facepalmElnézést kérek mindenkitől aki idő és energiát nem spórolva segített.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/facepalm