- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
A hét százát nem semmi dolgokat belehet állítani a compiz configba pl effekteknél animációk alatt mindent randomra tettem és át szerkesztettem és szépen meglepődtem és ledöbbentem ,hogy ilyen is van.
Annyi minden van még amiről nem tudok semmit ,de nem bánom ,hogy ott hagytam a Windowst egyáltalán nem játszottam amúgy sem max telepítéskor,letöltéskor pasziánszt.
biztosan maradok ubuntunál nagyon tetszik azt kell mondjam 3-4 hét alatt.
Egyetlen dolog ,hogy sokat kell utána olvasgatni az adott probléma megoldására ,de nagyon segítő készek vagytok és ahogy látom ubuntu.hun is ki is emelném Kendeket.Hát úgy érzem most leragadok itt és compiz után fogok olvasgatni illetve a beállítás kezelőjét tanulmányozni.

(#39593) Kendek Igen igazad van teljes mértében én is így cselekednék, windowson is így tettem csak az a gond még nagyon gyerek cipőben járok és a hibáimból tanulok ha elcseszem a rendszert és mindig visszaállítok renszermentből sose jövök/sajátítom el mit hogyan lehet megoldani.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
biztosan maradok ubuntunál nagyon tetszik azt kell mondjam 3-4 hét alatt.