Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Aktív témák
-
floatr
veterán
Mondjuk én ezt nem vágom, megmondom őszintén. Persze papíron mindenképpen jól fest az, hogy támogatott a frissítés, de miért nem újratelepítés. Nekem külön partíción van a rendszer, a home, meg még pár egyéb. Egyszerűen csak le kell túrni az előbbit, és telepíteni az újat. Hamár az ember erre adja a fejét. A frissítésből én már sokszor jöttem ki rosszul, mert a frissítést végző procedúra egyszerűen nem készülhet fel mindenre.
A legbiztosabb módszer számomra az volt, hogy a home alatti könyvtárat is átneveztem, mint egyfajta backup, és onnét túrtam vissza a beállításaimat.
Az oneiric-ről meg egyelőre nincsen jó véleményem. Ott kezdődik számomra a röhej, ami a gnome shellnél ütött szíven, miszerint a gnome3 egyelőre nélkülöz olyan alapvető dolgokat, mint a betűtípusok beállításai, és egy tweak tool-t kell hozzá telepíteni. Amellett, hogy a unity/compiz megint tele van hibákkal, amit remélhetőleg most nem külsős szabadúszók fognak javítani -- nemhogy elsőre, de egyáltalán -- a gnome3 is elköveti ugyanazokat a hibákat, amit a kde4.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest