Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Hát ez valóban segít rtom problémáján - valahogyan.

De ezt írtam neki én is, az elektronikát meg kell építenie meg szoftvert kell írnia hozzá és kész. Viszont gondolom annyira nem ügyes, úgyhogy a kézi kapcsolgatás szerintem jobban beválhat neki.
Bake, most már negyedszerre frissítem a Mavericket és már háromszor állítottam vissza a rendszert, mert itt elakad a dolog:
update-alternatives: using /usr/bin/smbstatus.samba3 to provide /usr/bin/smbstatus (smbstatus) in auto mode.
Innen nem megy tovább, ha meg kilövöm a dpkg-t, akkor a következő frissítéskor pár csomag (pl. az új kernel) beállítása (postinst) hibával elszáll. Ilyen még nem volt, kétszer próbáltam Rendszermentből frissíteni, egyszer kézileg adtam ki parancsot, most meg Synaptic-val próbálkozom, de hiába.
Asszem ebből is egy visszaállítás lesz és reggel próbálkozom tovább. Remélem még páran belefuttok ebbe ti is.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest