Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ismeritek a "blueproximity" programot (az alap tárolóban bennevan)? Bluetooth a modult használva belehet állítani hozzá egy eszközt (pl. a telefont, ha aktív rajta a bluetooth), hogy figyelje, és ha az adott eszköt túl távolra megy, zárjon le a kijelző. Az eszköz újboli közelkerülésével pedig magától felold a kijelző...
Nekem nagyon tetszik feltelepítettem, pillanatok alatt beállítottam, hogy figyelje a telefonom, most ha a telefont elviszem kicsit messzebb ami a jelenlegi beállításokkal az esetemben olyan 5-6 méter, vagy komolyabb takarás (fal), a képernyő lezár.. a telefon visszatértekor meg újra felold autómatikusan
..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
Mindenesetre ez a program szerintem marha hasznos
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...A program mellett természetesen továbbra is működik minden más bluetooth funkció is.. pl. a fájlküldés-fogadás, a távirányítás, a mikrofon és fejhallgató (bár az valamiért csak monóban, és a mikrofon is csak akkor megy, ha már akkor be volt kapcsolva a fejhallgató mikor a rendszer feláll.. de ez ilyen volt mindig a Karmic-ban), a 9.10előtt mondjuk semennyire se ment a mikrofon meg a fejhallgató... mivel a bluetooth fülest a telefonomhoz használom, így nem zavar ez utóbbi (azt is, hogy kezeli-e csak kipróbáltam, hogy hátha).. mondjuk a bluetooth az sokat feljődött a 9.04esben lévőhöz képest.. kicsit eltértem, de a lényeg, hogy a program nekem tetszik
ha valaki hasonló funkciót szeretne, és van bluetooth-a az próbálja ki (az érzékenység, a késleltetések időtartama, mind-mind állítható).Gondoltam megosztom az élményem a programmal
...CHIPman: a delugeból érdemes felrakni a legújabb verziót, ami alapból az ubuntuban van, az egy kicsit bugos (úgy tapasztaltam) http://deluge-torrent.org/
Aktív témák
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...