- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ismeritek a "blueproximity" programot (az alap tárolóban bennevan)? Bluetooth a modult használva belehet állítani hozzá egy eszközt (pl. a telefont, ha aktív rajta a bluetooth), hogy figyelje, és ha az adott eszköt túl távolra megy, zárjon le a kijelző. Az eszköz újboli közelkerülésével pedig magától felold a kijelző...
Nekem nagyon tetszik feltelepítettem, pillanatok alatt beállítottam, hogy figyelje a telefonom, most ha a telefont elviszem kicsit messzebb ami a jelenlegi beállításokkal az esetemben olyan 5-6 méter, vagy komolyabb takarás (fal), a képernyő lezár.. a telefon visszatértekor meg újra felold autómatikusan
..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
Mindenesetre ez a program szerintem marha hasznos
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...A program mellett természetesen továbbra is működik minden más bluetooth funkció is.. pl. a fájlküldés-fogadás, a távirányítás, a mikrofon és fejhallgató (bár az valamiért csak monóban, és a mikrofon is csak akkor megy, ha már akkor be volt kapcsolva a fejhallgató mikor a rendszer feláll.. de ez ilyen volt mindig a Karmic-ban), a 9.10előtt mondjuk semennyire se ment a mikrofon meg a fejhallgató... mivel a bluetooth fülest a telefonomhoz használom, így nem zavar ez utóbbi (azt is, hogy kezeli-e csak kipróbáltam, hogy hátha).. mondjuk a bluetooth az sokat feljődött a 9.04esben lévőhöz képest.. kicsit eltértem, de a lényeg, hogy a program nekem tetszik
ha valaki hasonló funkciót szeretne, és van bluetooth-a az próbálja ki (az érzékenység, a késleltetések időtartama, mind-mind állítható).Gondoltam megosztom az élményem a programmal
...CHIPman: a delugeból érdemes felrakni a legújabb verziót, ami alapból az ubuntuban van, az egy kicsit bugos (úgy tapasztaltam) http://deluge-torrent.org/
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Napelem
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...