- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
"Nem kell codec pack linuxra. Ha ismeretlen formátummal találkozik lejétszás során, felajánlja a megfelelő codec letöltését."
Tegnap és tegnapelőtt ezzel bíbelődtem. Úgy kezdtem ahogy Te is tanácsoltad. A Firefoxban megjelent egy sárga csík javaslattal, amikor megnyitottam ezt a lapot. Öt darabot sorolt fel. Az elsőn állt. megpróbáltam kijelölni mindet, de nem lehetett. Gondoltam legyen az első, aztán ha nem stimmel, majd megint lesz sárga csík és javaslat. Nem így történt! Nem lett lejátszás, csak fekete képernyő és nem lett sárga csík javaslatokkal. Nem tudtam feltelepíteni a többi kodeket. Utána két napon keresztül csak kaptam itt a tanácsokat, hogy milyen kodekeket telepítsek föl. Rendre megcsináltam az összes tanácsot. És hol tartok ma? Ugyanott. Fekete képernyő van a lejátszás Helyett. És akkor mit olvasok tőled? A fent idézett sort, hogy nem kell kodek. Ne haragudjatok, de nagyon unom már ezeket a csuklóból történő tanácsaitokat, amik aztán rendre nem működnek! Kellene már valami olyan tanács is, amit előtte ki is próbál a tulajdonosa és csak akkor ajánlja, ha az valóban működik!
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest