- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
"Nem kell codec pack linuxra. Ha ismeretlen formátummal találkozik lejétszás során, felajánlja a megfelelő codec letöltését."
Tegnap és tegnapelőtt ezzel bíbelődtem. Úgy kezdtem ahogy Te is tanácsoltad. A Firefoxban megjelent egy sárga csík javaslattal, amikor megnyitottam ezt a lapot. Öt darabot sorolt fel. Az elsőn állt. megpróbáltam kijelölni mindet, de nem lehetett. Gondoltam legyen az első, aztán ha nem stimmel, majd megint lesz sárga csík és javaslat. Nem így történt! Nem lett lejátszás, csak fekete képernyő és nem lett sárga csík javaslatokkal. Nem tudtam feltelepíteni a többi kodeket. Utána két napon keresztül csak kaptam itt a tanácsokat, hogy milyen kodekeket telepítsek föl. Rendre megcsináltam az összes tanácsot. És hol tartok ma? Ugyanott. Fekete képernyő van a lejátszás Helyett. És akkor mit olvasok tőled? A fent idézett sort, hogy nem kell kodek. Ne haragudjatok, de nagyon unom már ezeket a csuklóból történő tanácsaitokat, amik aztán rendre nem működnek! Kellene már valami olyan tanács is, amit előtte ki is próbál a tulajdonosa és csak akkor ajánlja, ha az valóban működik!
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest