- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Közben rájöttem, nem is tudom, miért nem jutott eszembe korábban, köszi.
Amúgy a Kubuntu igencsak bugos, pl. F2-re elő kéne jönnie az adott helyről a Terminálnak, de szarik rá. Ráadásul az Eszközök>Terminál indítás se működik. Ezenkívül a "Krusader indítása rendszergazda módban" SEM. És még pár hibát felfedeztem, ami ezenkívül most nem jut eszembe. De azért ezek feltűnőek, és gázosak.
Persze lehet, hogy azért, mert én alapból ugye Gnome-ot használok, ez meg KDE-s, de lehet, hogy semmi köze, nem tudom.Egy igen fontos kérdés fájlkezelőkkel kapcsolatban: hogy a fenébe' lehetne rávenni az Ubuntut, hogy megjelenítse nekem a .htaccess fájlokat? Hiába nyomok Ctrl+H-t a fájlkezelőkben, vagy jelenítem meg más módon a rejtett fájlokat, egyszerűen semmi módon nem látszik. Honlapszerkesztésnél meg igen fontos lenne elérnem ezt a fájlt, de nem mutatja. Rendszergazda módban kilistázva (dir) Terminálban az elérhető fájlokat SZINTÉN nem mutatja. Pedig tudom, hogy ott van, Windows alatt, Total Commanderben látszik.
"ha meg valamit elrontasz terminálban nyomd meg a felfelé nyilat és újra kiírja neked az utolsó bejegyzést és már csak módosítani kell rajta"
Ja, ezt még DOS-os emlékeimből vágom.
Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amúgy a Kubuntu igencsak bugos, pl. F2-re elő kéne jönnie az adott helyről a Terminálnak, de szarik rá. Ráadásul az Eszközök>Terminál indítás se működik. Ezenkívül a "Krusader indítása rendszergazda módban" SEM. És még pár hibát felfedeztem, ami ezenkívül most nem jut eszembe. De azért ezek feltűnőek, és gázosak.