- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
nbl2,Lacpac: Köszönöm a segítségeteket, eddig úgy néz ki, hogy stabil 3.2GHz-en 458-as FSB mellett. Mindent lefikszáltam, semmit nem hagytam auto, a ramot manuálisan beállítottam 5-5-5-18-ra és így tudtam húzni az FSB-t igen rendesen. Ramok 913-on futnak. Ha esetleg valaki ugyan ilyen helyzetbe kerülne, mint én, írjon és elküldöm a BIOS beállításokat. Mégegyszer hálás köszönet!
-
Shaba
tag
Sziasztok!
Lécci segísetek. E2160 procim volt, de mivel nem igazán ment vele a GTA4, vettem egy E5200 - at (csak az asszony meg ne tudja). Tuningban kezdő vagyok; hogyan tuningolhatnám fel új procimat 3 Ghz vagy feletti értékre?
-
Lacpac
őstag
Azért a B2 stepping tud ám fűteni! Akkora fesszel reális.
PH-User
Próbáld ki, hogy a szorzót leveszed 6×-ra, és úgy próbálsz 360 fölé menni.
Én így kezdem a tuningot:
Memóriáknak rögtön adok 2V-ot, és az összes többi feszt manuálra rakom, semmit nem hagyok auton a tuning elején figyelek arra, hogy a memóriafreki, ha lehet ne menjen 800 fölé, ha elérem visszábbveszem az osztót.
PCI-e frekit fixálni 100MHz-ra
Elsőnek indítok 300-ról, (találkoztam már olyan lappal, hogy ha rögtön 350-re raktam az fsb-t akkor nem sikerült a boot, de ha apránként emeltem az fsb-t, még 450-en is stabil volt.)
15-ös lépcsőkben haladok, minden lépcső után indítom a gépet. Ha fölállt a rendszer, már indítom is újra, és +15MHz-t adok neki. Ha észreveszem, hogy lassab lesz a boot, vagy kifagy közben, akkor az utolsó jó FSB-n már futtatok egy 30 perces Orthost.
Utánna már lehet + feszt adni a procinak, és mehet a további lépegetés.
965 chipsetnél az MHC szereti 350 fölött a + feszt! -
nbl2
senior tag
Azért látják annyinak mert nem veszik figyelembe az aktuális szorzó beállítást, hanem a proci eredeti azaz a tiédnél a 8-as szorzót és ehez olvassák ki a 400-as fsb-t tehát így lesz 8x400=3,3Ghz-es a procid. Ha megnézed cpu-z vel ott a reális értékeket fogod megtalálni.
Egyébként nem megy 8x400-on? -
Dikk
tag
asszem a proci 1,45v-on van meg a fsb meg az mch kap +0,1-et.. ram vissza osztva hogy 840-en menjen.. elég jól megy már így 2,8-on is.. azt viszont nem értem hogy a 3d mark 06 meg orthos meg 1-2 progi mért 3,2-nek látja.. úgy látja mint ha 8x400 lenne.. pedig csak 7x400.. hmm mind1.. gta 4 tökéletesen fut high-high 15-20-20-20-3-on benchmark 34fps.. 3dmark 06-ba meg 10887pont.. az nem tudom mennyire jó.. tavalyi 88GT topic-ba ha jól emélkszem ez egy átlag eredmény volt..
-
nbl2
senior tag
válasz
turbocfh #6787 üzenetére
Ezeknél a lapoknál még összefügg, pontosan nem tudom miért, ezt majd valami guru megmondja. Ha lehet akkor szépen lassan vedd lejebb annyira amennyire lehet, mondjuk 107-re. Azt mondják, hogy tönkreteheti a vga-t ha magas órajelen megy, de ezt eddig soha senki nem erősítette meg.
Azért ha lehet vedd lejebb. Én 107-en használtam és semmi gondom nem volt vele.
Egyébként nincs mit.
-
PH-User
addikt
Na akkor itt van pár kép:
JumpFree
CPU Config
CPU-Z
Everest CPU Queen
További ötletek? -
turbocfh
csendes tag
Hello!
Ezer hála
ez volt a baja ennek a SZ*nak. Egy hetet szívtam vele. Mi köze a PCI frekinek a procihoz? Nem vagyok valami expert ebben a témában. Most felvettem a PCI-E frekit 115 re és most szépen megy 3,4Ghz-n. Tényleg a PCI-E órajelét meddig szabad emelni?
Mégegyszer köszi.
-
Dikk
tag
7*400-ba megy 2,8-at ramokat vissza osztva 1:1-es arányba.. 1,45V-ra dobva a proci így még jó. orthossal 100%-os terhelés alatt 5 perc alatt nem hibázott everest stress résszével se hibázott 2 perc alat.. tovább nem volt türelmem várni.. gta 4-be úgyis kék halál lesz ha hiba van
az eléggé terheli a procit.. meg is nézem..
-
-
turbocfh
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék tanácsot kérni.
Egy Asus barbone pc-m van Intel D805ös procival/2,66Ghz/. Alaplap: P5LD2-mq /matx/. A biosban elkezdtem húzni, a freki alapból 133x20. ezt simán fel tudom vinni 151x20-ra /3Ghz/ és minden hiba nélkül fut. Ám amint a biosban fentebb veszem 152-re ami kb. /3,02Ghz lenne/rögtön overcloking failure hibaüzenetet ad ki bootoláskor.Ezt a procit 3,5-3,8Ghz-ig simán lehet húzni.. Semmi ötletem sincs. Már a tápot is lecseréltem egy 420Wosra 300W-osról, szóval az nem lehet a probléma.
Előre is köszönöm segítségét!
-
PH-User
addikt
Overclocking failed!
Most már kezdek megijedni, hogy nem lesz meg a 3.2GHz.
Még valami ötlet
-
Dikk
tag
jó hogy P35-ös chipset van a lapon.. amúgy nem jó sehogy.. 2,66 fölött nem indul már el se.. azaz elindul de a bootnál vége van mindennek.. akár mit akár hogy állítok.. de nem értem.. hát 3-as p4-et is 3,6-on 24/7 vitte.. 3,75-ön is ment 1-1 test erejéig.. de 2 óra után kifagyott az is.. de ennél még egy órát se megy akár 2,8-on..
-
Dikk
tag
cmos resettel jó lett.. viszont 2,66 fölé nem tudom húzni.. mindig kék halál lesz.. van mikor win betöltésnél.. adtam neki annyi feszt hogy 1,4-en a proci meg +1-et fsb-re.. 2,8-on már nem jó.. játéknál kifagy kb fél perc után.. úgy hogy a ramokat is leosztottam hogy 800-hoz közel legyen.. peresze + -al.. azaz 840 körül mentek.. meg az időzítést is raktam az alapra hogy 5-5-5-18.. de lehet az a cink.. vagy nem tudom.. egy kis help jól jönne
thx
-
nbl2
senior tag
válasz
PH-User #6766 üzenetére
Azért van még egy két alkatrész aminek kellene + feszültésg.
Állítsd be így a lapodat ahogy itt van, és utána mond meg mennyit megy.Bios
►Advanced
►JumperFree Configuration
AI Tuning Manual
CPU Frequency 400
DRAM Frequency DDR2-800MHz
PCI Express Frequency 100
PCI Clock Synchronization 33.33
Spread Spectrum Disabled
*Memory Voltage 2.0V
*CPU Vcore Voltage 1.3825V
FSB Termination Voltage 1.400V
NB Vcore 1.45V
SB Vcore ( Sata;PCIE ) 1.5V
ICH Chipset Voltage 1.057V*= ►Tipustól, márkától, adódóan eltérő lehet.
-
dE4f
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem: szükségem lenne egy olyan programra, ami elemzi a gépem teljesítményét (3dmark?), és részletes infót ad prociról, videokariról. Illetve szerintetek mitől lehet az, hogy az everest nem ismeri fel sem az alaplapom, sem a processzorom? A gép tegnap lett összerakva, alaplapi driverekkel volt egy kis gond, holnap lesz időm bios frissítésre. -
nbl2
senior tag
-
PH-User
addikt
ASUS P5B Premium alaplapom van, legfrissebb BIOS-sal. Egy Intel Xeon 3040, E6300 magos proci csücsül benne. A problémám az, hogy 365-ös FSB-től az istenért sem tudok többet elérni. Ilyenkor a proci 2,6GHz-en fut, a memóriák pedig 740MHz-en. (800-as kingmaxok, de 900-on betonstabilak). Azt mondták, hogy simán el fogom tudni érni azt a számomra bűvös határt jelentő 3.2GHz-et. Sajnos ez valahogyan nem jön össze... Nos, mit tehetnék
Üdv.
-
sto1911
veterán
Sziasztok!
Tuningban kezdo vagyok, de szeretnem huzni elobb a procit, aztan a vga-t is. Hol kezdjek hozza? Konfig az adatlapomon.
-
nbl2
senior tag
válasz
bentley123 #6757 üzenetére
SZia,
Nekem is ilyen volt. én 8*375=3Ghz-en járattam, és a mfeszültséget is megemeltem kicsit.
-
bentley123
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen procit : CPU típusa DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200)
Hány meddig lenne érdemes huzni? Hogy biztos ne legyen semmi baja..
És hogy?Részletes leírásnak örülnék! Elöre is köszi!
-
Dikk
tag
mint mondtam tök mind1 mire állítom.. a biosba átírva van ahol kiírja adatokat semmit se ír ki.. ill alapon csak.. meg winbe is néztem ott is alapot ír.. cpu-zvel is meg everestel is meg 3d mark-al is meg stb stb.. valaki azt mondta hogy a bios chipet szedjem le alaplapról aztán dobjam vissza.. hát véleményem szerint ez nem csak olyan egyszerű hogy kiszedem meg vissza rakom.. de kisebb mozgatásra csak lejön ha lejövös.. xD kivéve ha nem töröm le egyből..
-
PiE137
senior tag
Üdv.
Én a régi Athlon XP-met anno úgy húztam, hogy a BIOS--t hagytam teljesen auto-n, és az alaplap FSB jumperével "kényszerítettem" a BIOS-t fesz emelésre (feljebbi jumper állásba tettem, mint amennyi a tényleges proci FSB volt)! Teljesen jó volt, és stabilan működött minden...
Szerintetek ezt a mostani procikkal is meg lehet játszani? (E4500-ám van) -
PH-User
addikt
Nem megy a tuningolás.
Kérem szépen aki tud segíteni, vegyen fel MSN-re és segítsen! MSN: tuningpc@windowslive.com Nagyon fontos, mert ha nem sikerül 3.2GHz-ig eljutnom, akkor felesleges volt gépet cserélnem. Szóval előre is köszi!
-
Dikk
tag
és mégis hogy??.. normálisan F10-el mentek.. az meg menti ahogy kell.. biosba ahol állítom normálisan írja hogy mittom én 3,4-en megy.. viszont ahol írja hogy mi van a gépekbe.. ott meg eredeti orajelet ír.. egyedül amit megjegyez normálisan az a ram vissza osztás.. mivel azt tesztbe látom hogy a 800-as ram 640-en megy.. szóval valami nem okés.. lapra tippelek.. de hogy mi vagy hogy nem értem ?!..
-
Stirbi
addikt
válasz
prime_adam #6745 üzenetére
,,- ha tuniongolok búcsút mondhatok-e a garinak?,,-igen bucsut mondhatsz
,,- tuning esetén az érintett alkatrész élettartama csökken-e?,,-nem megfelelö hütéssel -
prime_adam
aktív tag
Hali!
Jó, hogy létezik ilyen fórum topik
1 szó magamról, még sosem tuningoltam.
Kezdésnek lenne 3 dolog amire kíváncsi lennék:
- tuning esetén az érintett alkatrész élettartama csökken-e?
- ha tuniongolok búcsút mondhatok-e a garinak?
- a core i7-eseket mennyire lehet tunongolni, mert azt olvastam, hogy csak az extremen van engedélyezve. És ha lehet akkor a turbomód tuningja hozzáadódik-e vagy mivel már alapból mondjuk úgy megy mintha turbozva lenne ezért nem adódik össze?Egyelőre ennyi, de van egy sejtésem, hogy még sokszor fogok ide benézi
-
Dikk
tag
hello everybody.. újjabb fejlesztés újabb "hiba"?!.. E6400 2,6-ra felhúzva.. működik.. mondom húzok még rajta.. mostmár akár mennyire húzom bekapcsnál csak alap órajelet ír.. everestbe alap órajel.. játékba bárhol alap óra jel van.. érezhető játékba is.. WTF?? valakinek valami tipp? bios-t is frissítettem.. de azzal se lett semmi.. F14c van már fenn.. nem értem mi a bánat van.. ha már 2,6-on menne újra már nem volna egy uccsó szempont.. de így 2,1-en elég tréé..
-
Shaba
tag
Sziasztok!
Szeretném a procimat felhúzni, mondjuk úgy 2,4 -re. Hogy tegyem?
(a konfigom alul van) -
Cyno
tag
Unukabratyómnak rakok össze egy 5200-re épülő konfigot, egy egyszerű asus lap[link] lesz alatta. Egyszerűen nem találok a biosban az FSB állítására lehetőséget. Akinek Asus lapja van, vagy legalább ismeri elmondaná, hogy hol is van.
-
kts88
aktív tag
Szerintem nyugodtan próbálhatod a tuningot, de előtte olvasd el a fórum 1.hsz-ét. Nekem hasonlóan gagyi deszkában alapfeszen betonstabil 2,8G-n a 4000+ X2.
A memóriát vedd vissza 667-re.
A ht pedig 800Mhz vagy 4-es szorzóra (alaplap válogatja, hogy mi a beállítás neve).
Az "fsb"-t (valmi ht clock néven fog szerepelni) kezd el felfele tolni.
Pár megahercenként haladj, és ha már nem tölt be az oprendszer akor vegyél vissza.
Ha pedig be sem kapcsol a gép akkor pedig cmos clear.
Mivel nem tudom, milyen procid van, fogalmam sincs hol lehet a vége.
De szerintem jobban jársz ha a magát vidkarit húzod csak, mert az a szűk keresztmetszet. Ajánlom a RivaTuner progit hozzá. Bővebb info itt. -
Ant@
senior tag
Üdvözlet!
A TDP értéke befolyásolja a tuningpotenciált?
-
nepszter1
addikt
baj van
pl : cod2.exe müködése leált
az összes játéknál ezt csinálja . Mitől lehet ? -
jazz16
csendes tag
Csátok!
Konfigom: MSI K9N Neo-f V2 Alaplap
Vidikari galaxy 8500 gt 512 ddr 2
amd x2 4200+ dual
Segítsetek ár pls hogy ezen hogy tok tuningolni!! LÉcci mert én nem tom mit kéne állítanom:S és hoyg menyit bir el..Kösz a segítéget!
-
atenza
senior tag
Adott egy Gigabyte P31, E2160, 2Gb Kingmax ram, 9600Gt....
Következő történt: elkezdtem tuningolni a procit, sikerült is stabil 3,3Ghz-re felvinni, kikapcsolva az EIST-et és C1E-t. Azonban van egy TM2 nevezetű funkció (Thermal monitoring) ami azt jelenti, hogy ha túl magas lenne a proci hőmérséklete, akkor leveszi a szorzót... Mondván, hogy ez nekem nem kell, kikapcsoltam, és 9×370-en, azaz 3,33ghz-en futott a procim.
Megnéztem 3dmark06-ot, és nem kaptam megfelelő pontot a processzorra, kb a felét, mint amennyit kellene. Furcsa volt az egész, lassúnak tűnt a gép...Sokat szenvedtem, mire rájöttem, hogy ha visszakapcsolom ezt a TM2-őt, akkor sokkal gyorsabbá válik a gép..
Valaki el tudná magyarázni h ez miért van?
Mert ha kikapcsolom, akkor 9×370-en megy =3,33ghz, és 3dmarkban csak 5000pöttyig hajtja ki a vga-t
ha bekapcsolom, akkor leveszi a szorzót és 6×370 = 2,22ghz-n megy, így 9000pöttyöt kap.
Ez a szorzócsökkentés csak ideiglenes, azaz terhelés alatt felviszi 9esre? Mert everest és cpu-z 6×370et ír csak..:S -
nbl2
senior tag
-
Gyufaaa
veterán
valaki meg tudja nekem mondani mi az a felső határ amiben terhelés alatt mehet egy 6400X2 BE??
-
dokee78
félisten
Tökön szúrom magam,hogy nem tudom 3.9Ghz-en alacsony fesszel stabil működésre bírni az E8200-at!
1.4v fesszel is járathatom?Mire vigyázzak a CPU hőfoknál?
Mennyi fok alatt maradjon a CPU és a magok? -
dokee78
félisten
Az normális ha a 3.968Ghz-en a fesz nem fix,hanem 1.360-1.376v között mozog?
Ha ez baj,akkor mit lehet ellene tenni? -
pasa21
csendes tag
A gépem biosa
Robust Graphics Booster: auto
CPU Clock Ratio: 8x
CPU Frequency: 3.40GHz(425x8)
CPU Host Clock Control :Enabled
CPU Host Frequency: 425
PCI Express Frequency :100
C.I.A.2: disabled
Performance Enhance standard
System Memory Multiplier(SPD): 2.5
Memory Frequency: 800 1063
DRAM Timing Selectable (SPD) Manual
5 {5}
5 {6}
5 {6}
18 {18}
System Voltage Control: Manual
DDR2 Overvoltage Control: {+0.1V}
PCI-E Overvoltage Control Normal
FSB Overvoltage Control: Normal
(G)MCH Overvoltage Control: Normal
CPU Voltage Control: Normal
Normal CPU Vcore:1.35000V
2 óra Orthos prioritas 10 alatt, hiba nélkül ,de egy kicsit mintha lassult volna a reakciója Orthos közben,ez a beállítás így jó vagy még lehet valamit állítani?a gépem az adatlapon,a memória az jó vagy mehet még feljebb?
Everest:
Alaplap:41C fok
CPU:40C
CPU1 1.mag 48C
CPU1 2.mag 48C
a CPU VID: 1.1625V
a DIMM:1.89V
előre is köszönöm a válaszokat -
dokee78
félisten
3.968Mhz-n járatom a procit,nem gáz,hogy DVD képfájl létrehozás,kémprogramkeresés és DVD-zés közben a magok 52-52 fokosak a CPU meg 36 fok?
-
Lapod topicjában keress rá, hogy mien típusú memóriával mien eredményeket értek el, illetve melyek a kerülendő RAM-ok. Mindenképpen 1066-ost vegyél, azzal szinkronban 533MHz-es FSB-ig biztosan nem lesz gondod, de nyilván megy majd 1100MHz fölött is, ami már 550MHz-es FSB-t jelent 1:1-ben.
-
-
-
Hirons
csendes tag
sziasztok, lehet láma kérdés, de a processzort lehet húzni anélkül, hogy a memóriát is húzná magával?
Abit IP35, e8200 + 2x1giga 800-as Kingstone.
A procit 3,4GHz-re sikerült húzni (ha jól tudom ennél még jóval fekjebb is lehet)
a memória ekkor volt 840-en. Viszont ha feljebb próbálkoztam már nem indult el.
Haverom szerint a memória nem bírja a 840-et. (?)Szóval a kérdés adott: tudom még ezt feljebb tornázni, vagy lap+memóriacsere?
thx
-
FoRTReSS
csendes tag
Köszi a segítséget^^
-
lipi67
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6694 üzenetére
Ezt nem vettem észre
(nem olvastam)
Értem,h mire célzol,jogos lehet,lapja válogatja.Nálam..Semmi gáz,teszi a dolgát,nem kell átmenet a takarékos(min)és a valós(max)Vid között.Alulfeszelésnél jött jól,meg amikor olyan tuningtáblázatot próbáltam kitölteni,aminél problémát jelentett egy -két megadott opcióhoz tartozó fesz BIOS-ból történő beállítása.(1-es opciók 1,1V-os prájmolása pl.hisz 1,225V-ös VID-nél egy IP 35-ben prájmolni 1,1V-on nem igazán lehet..(1,168V-ra drooppol)Ilyenkor lehet jó.
Amit inkább észrevettemézd párszáz MHz miatt nem nagyon tuningolok.(Nem mert ha nézed a vga-t(86GT)alapon is kihajtja a proci,wow-ozni a fiamnak meg nem kell nagyobb vga,státusszimbólumnak meg minek.)Ha a proci prime stabil pontját vagy a végét keresem,akkor meg kap feszt rendesen.Pl a 2180-as 1,76V-on ment 4GHz felett(léggel)a farkasom is léggel ment 1,705V-on 5GHz felett,s prájmoltam 1,565V-on.Na..Ilyenkor az az első,hogy utána megnézem,hogy alapon tudja-e hozni a régi szintet(1,168V-on 3,8GHz)és nem-e melegedik jobban esetleg(kéárosodott-e)Ilyenkor Biosból lépcsőzetesen veszem vissza a feszt,mert 1,7V-ról 1,225V-ra drasztikus é s nem szereti.(fagy)Ilyen volt eddig minden procim,kivéve a 6750-est,az alapon 3,4GHz s a vége is csak 3,744volt,mind1,h 1,4 vagy 1,6v-ot kapott.
Szóval nálam itt jön elő.Most egy 4300-sal harcolok,[link]
[link]egy majdnem alaplapban(msi neo 3-másodgép,s olcsó volt)több-kevesebb sikerrel..
Kíváncsi lennék,hogy mit menne az Abitomban,de az sajna 500Km-re van most tőlem..Hali
-
lipi67
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6692 üzenetére
Szia!
"Nem értetted meg a lényeget, nem softtuningról besztéltem, hanem dinamikus tuningról, ha azt megoldod BIOS-ból akkor egészségedre."-nem figyeltem,ok 1:0RMclock:Mi nem érthető?Én egész jól értettem.Használtam párszor kíváncsiságból,h mit tud.Nekem semmit.
A Vdroop nem gáz,s nem is baj ha van.(huhh,ez többnapos téma lehet,belemerüljünk?
kérlek,neee..Napokig vitáztunk ezen itt a ph-n,s őszintén szólva,nem jutottunk 1-ről a 2-re.)
Abit: Példa volt.
Szorzót nem veszek vissza ha brutálisabb tuning készül(amúgy se).Feszt meg nyomhatok 1000-rel,energiakütyüket nem befolyásolja.Magyarul,egy 9x500-as tuning a farkasommal az ok,s ha netezek,szépen visszaáll 6x500-ra,feszt is visszavesz,hiba 1 szál se.
(Super PI-nél nem annyira,van sajna h késik és 3GHz-ről indul,így nehezebb 10 alá menni)
Kben meg:Tom,hogy Te nem iktatsz be felesleges progikat,s nem laikusként teszed azt amit.Lehet,h valahol elbeszéltünk 1más mellett,nemtom.A lényeg az volt(lehet h nem is nNeked szólt),hogy ha vki tuningolni akar,először ismerje már meg a deszkáját,vegye a fáradságot és lapozgassa a manualt,vagy legalább(ha gigás)nézzen be Jómunkás barátom oldalaira és tanulmányozza,s ne rogtön szoftveresen akarjon szarból várat.
Remélem nincs harag!
Hali! -
ltoth
csendes tag
Guruk, ehhez szóljatok hozzá...
Nem vagyok abszolu láma, de ez most kifog rajtam:
Gigabyte GA-8IPE 1000-G alaplap.
kb. 2 hétig be sem volt kapcsolva, (előtte évekig ment), de most semmi a monitoron, még füttyök sem, csak atáp és proci venti megy.
A táján nincs meg a -5V, na jó, átrakom a másikból, (ott meg van a -5V) meg se nyikkan ugyanaz.
Proci kivételével mindent cseréltem, cmos Clear, elem kivéve, ugyanaz,
Még aprocit is át kell raknom, hátha, errer varrjatok gombot!
Igaz, 5k körül lehet másikat találni, ha van valakinek eladó? -
nbl2
senior tag
-
valakiiii
tag
Amúgy ha sikerüne a 8x400Mhz azaz 3.2Ghz menne a procim , Gyári hűtés elegendő vagy ez nem számít még nagy tuningnak?
Most amúgy 2.66-on van és egyik magom igaz nem terhelés alatt 28 a másik 31 fokos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Chrome
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest