- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikk
tag
válasz
Lazarus911 #6820 üzenetére
ez az összes bajod hogy nem 7500-at olvas hanem csak 6500-at? sztem azt is "hagyd a picsbe" mert olyan nagy jelentőséggel nem bír..
-
Dikk
tag
asszem a proci 1,45v-on van meg a fsb meg az mch kap +0,1-et.. ram vissza osztva hogy 840-en menjen.. elég jól megy már így 2,8-on is.. azt viszont nem értem hogy a 3d mark 06 meg orthos meg 1-2 progi mért 3,2-nek látja.. úgy látja mint ha 8x400 lenne.. pedig csak 7x400.. hmm mind1.. gta 4 tökéletesen fut high-high 15-20-20-20-3-on benchmark 34fps.. 3dmark 06-ba meg 10887pont.. az nem tudom mennyire jó.. tavalyi 88GT topic-ba ha jól emélkszem ez egy átlag eredmény volt..
-
Dikk
tag
7*400-ba megy 2,8-at ramokat vissza osztva 1:1-es arányba.. 1,45V-ra dobva a proci így még jó. orthossal 100%-os terhelés alatt 5 perc alatt nem hibázott everest stress résszével se hibázott 2 perc alat.. tovább nem volt türelmem várni.. gta 4-be úgyis kék halál lesz ha hiba van
az eléggé terheli a procit.. meg is nézem..
-
Dikk
tag
jó hogy P35-ös chipset van a lapon.. amúgy nem jó sehogy.. 2,66 fölött nem indul már el se.. azaz elindul de a bootnál vége van mindennek.. akár mit akár hogy állítok.. de nem értem.. hát 3-as p4-et is 3,6-on 24/7 vitte.. 3,75-ön is ment 1-1 test erejéig.. de 2 óra után kifagyott az is.. de ennél még egy órát se megy akár 2,8-on..
-
Dikk
tag
cmos resettel jó lett.. viszont 2,66 fölé nem tudom húzni.. mindig kék halál lesz.. van mikor win betöltésnél.. adtam neki annyi feszt hogy 1,4-en a proci meg +1-et fsb-re.. 2,8-on már nem jó.. játéknál kifagy kb fél perc után.. úgy hogy a ramokat is leosztottam hogy 800-hoz közel legyen.. peresze + -al.. azaz 840 körül mentek.. meg az időzítést is raktam az alapra hogy 5-5-5-18.. de lehet az a cink.. vagy nem tudom.. egy kis help jól jönne
thx
-
Dikk
tag
mint mondtam tök mind1 mire állítom.. a biosba átírva van ahol kiírja adatokat semmit se ír ki.. ill alapon csak.. meg winbe is néztem ott is alapot ír.. cpu-zvel is meg everestel is meg 3d mark-al is meg stb stb.. valaki azt mondta hogy a bios chipet szedjem le alaplapról aztán dobjam vissza.. hát véleményem szerint ez nem csak olyan egyszerű hogy kiszedem meg vissza rakom.. de kisebb mozgatásra csak lejön ha lejövös.. xD kivéve ha nem töröm le egyből..
-
Dikk
tag
és mégis hogy??.. normálisan F10-el mentek.. az meg menti ahogy kell.. biosba ahol állítom normálisan írja hogy mittom én 3,4-en megy.. viszont ahol írja hogy mi van a gépekbe.. ott meg eredeti orajelet ír.. egyedül amit megjegyez normálisan az a ram vissza osztás.. mivel azt tesztbe látom hogy a 800-as ram 640-en megy.. szóval valami nem okés.. lapra tippelek.. de hogy mi vagy hogy nem értem ?!..
-
Dikk
tag
hello everybody.. újjabb fejlesztés újabb "hiba"?!.. E6400 2,6-ra felhúzva.. működik.. mondom húzok még rajta.. mostmár akár mennyire húzom bekapcsnál csak alap órajelet ír.. everestbe alap órajel.. játékba bárhol alap óra jel van.. érezhető játékba is.. WTF?? valakinek valami tipp? bios-t is frissítettem.. de azzal se lett semmi.. F14c van már fenn.. nem értem mi a bánat van.. ha már 2,6-on menne újra már nem volna egy uccsó szempont.. de így 2,1-en elég tréé..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest