- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
Lehet ezt a beállítást nem szereti a lapod valamiért. Nekem is van olyan, hogy más beállítással de alacsonyabb órajelen nem idnul a gép, magasabb órajellel viszont igen. Érdekes jószágok ezek a p43-as lapok. Egyébként lehet, hogy a procid nem egy nagyon tuningbarát jószág. Nekem a e2160-os ment 3,2-n, de a fölé nem nagyon tudtam húzni. A max az 3,3 volt de oda már nagyon magas fesz kellett neki, inkább hagytam. Egyébként a 3Ghz sem rossz, játékokhoz elég, ha nem a legnagyobb felbonásban játszol, de a vga-dhoz szerintem elég.
Esetleg megint megpróbálhatnád ezt a 11x266-ot ha megy akkor csak az előző beállíást nem szerti a lap. -
Zefír
őstag
Tejóég
sok segícség
túlsok infó
Életemben nem olvastam ennyit
Felét nem h nem értem csak nem tudtam felfogni12óra óta B*szom a rezet a gépelőt t,próbálok okosodni de ma nem megy:/
Ez az utóbbi hozzászólás télleg sokat segített
(köszi)
Viszont nekem angol az a kis füzetecske amit kaptam az alaplaphoz ez tré mert konkrétan semit netom angolból(most megyek és iszok egy kávét)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest