- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Szerintem a lezárást nem ők találták ki, Martin fejében már tuti megvan a történet, szóval valószínűleg a főbb pontokat elmondta nekik.
Nekem magával történettel nincs semmi bajom, teljesen jó, mindenki éli a kis világát, eddig is voltak benne teljesen kiakasztó részek, szóval szerintem ez rendben van. A tálalás viszont nagyon nem tetszik, sokkal-sokkal jobbak azok a részek, ahol még könyvek is voltak.
-
raider21
aktív tag
A HBO már '17 -ben kijelentette, hogy ezekkel a karakterekkel és színészekkel nem terveznek tovább. Szóval..., persze van az a pénz, hogy legyen folytatása, de nagyon nem valószínű.
Spin-off szériák lesznek, egy már forog, ezenkívül még lehet 1-2 ami megvalósul a tervezett, de időközben már ritkított 5 tervből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest