- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10941 üzenetére
Bocs lyútyúb tiltva van munkahelyen
Brienne akkor eléggé rosszul végzi a munkályát, ennyi erővel Stannis is csak "halott", mert jött a jó vágómunkás. (az a baj, hogy ezekben a dolgokban még mindíg a könyvből indulok ki, ott meg ha jól emlékszem tényleg meghalt, mert a sisakját Maró vette el, de ha rosszul emlékszem szóljatok).
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10938 üzenetére
És ki élesztette volna fel? Myri Thoros, aki nem igazán kedveli?
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10932 üzenetére
Kinek?
mert igy ujraUmbernek vanStark elen, aki kiszamithato es korrekt, O meg a legerosebb szovetsegese lesz, Boltonok meg Karstarkok mennek a levesbe, lehet novelni a teruletet, befojast,Winterfell meg ha minden sikerul akkor visszaveheti Winterfell-t, kiuzi a Boltonokat es a Karstarkokat es van egy eros szovetsegese, a Starkok meg mindig erosek, csak kell valaki aki osszegyujti a szovetsegeseket egy zaszlo ala.Rickon -
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10932 üzenetére
Mert így egyszerre tudnák kiiktatni (vagy megbénítani) a Boltonokat és a Karstarkokat.
-
attisx
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10930 üzenetére
Ami szerint Rickon és az emberkedő Umber összedolgoznak... -
customer114
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10909 üzenetére
Az komoly. Nem látta a készítő az első részt, ahol leszúrták, csak a másodikat, ahol arról beszélgettek, hogy megmérgezték? Kicsit el lett rontva.
(vagy az egy global jel lesz mindenki feje mellett aki meghal?
)
-
k-adi
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10923 üzenetére
FERI a topic hangulat felelőse
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10872 üzenetére
Bassus reggel néztem az epizódot, mikor megláttam a manyust egyből ez a hsz.-od jutott eszembe!
Tényleg olyan mint Zeus!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10912 üzenetére
Biztos perkálnak neki valamilyen szinten ezért...
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #10911 üzenetére
Upsz, bocsi: én halálozási listára gondoltam..., de akkor is, mi lesz a következőkben, ha ilyen arányban fogynak, mint az "előszezonban"?!
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #10909 üzenetére
Ezek harmada esélyes a "díjra" - csak akkor ki és mit játszik a következőkben?!
-
Gretel
tag
válasz
LendvaiFeri1 #10905 üzenetére
Jelenleg nem látom annak az esélyét, hogy a háborúskodó felek közül bárki komolyan venné az ő és kompániájának "jön, lát, győz" lehetőségét. xD Márpedig valahogy össze kéne szedni a népet, mert máskülönben már késő lesz. Mondjuk még az sem lepne meg.
Ha már tényleg csak két évadot akarnak ezen kívül, nagyon bele kéne húzni. Most meg megint mindjárt félidőnéj járunk.(#10906) Kotomicuki
Tywin és Roose már elhaláloztak. Mehet utánuk szépen az öreg Frey is.
Azt nem is firtatom, hogy nem egy családcentrikus ember. Ennek adta nem is egy jelét. A "megint Lannister szövetség" dolgot meg azért dobtam fel lehetőség gyanánt, mert az a Sansa-Ramsay frigy nem volt épp "erősítő" hatással Királyvár és a Bolton banda kapcsolatára.
Aztán meg hogy a nő közben lelépett, már teljesen mindegy. -
whitezo88
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10899 üzenetére
A sorozatból kihagyták őket mint annak a rendje. A Nász után ostrom alá vették Zúgót Emmon Frey vezetésével. Rokona, Ryman pedig azzal akarta megadásra kényszeríteni őket, hogy Edmure-t kiállította minden nap a vár elé kötéllel a nyakában. Jaime is elment segíteni az ostromot amúgy. Később kénytelenek voltak feladni a várat, a Fekete Hal pedig elmenekült. Bővebben: [link] -
Kotomicuki
senior tag
válasz
Frey papát nagyon nem érdekli a lánya és az unokája sorsa, inkább csak az, hogy ő még "mézet" nyalogathasson egy ideig. Ha felvonja a szemöldökét az is csak azért lesz, mert kissé meginogni látszik az öregek által köttetett kényszerszövetség Roose halálával... -
Gretel
tag
válasz
Szerintem időszerű a pusztulásuk.
Mondjuk ha az öreg megtudná, mi lett az unokájával, tuti erősen megneheztelne Ramsayre. Látuk, abból is mi lett, mikor Robb khm... "idegesítette fel". Azt mégsem hiszem, hogy csak emiatt nekimenne Északnak. Maximum köt valami Bolton ellenes szövetséget. Azt is legfeljebb megint a Lannisterekkel, mert a Vörös Nász után ki az, aki önként kér belőlük?
Két tűz között vannak, valószínűleg nem is keverednek ki onnan többé.
Ideje elővenni Fekete Halat és kinyiratni vele Walder bácsit.
(Megérdemelné)
Bár ugye a promóban Jaime is erősen a Folyóvidéken mászkál.
-
Gretel
tag
válasz
LendvaiFeri1 #10895 üzenetére
Mormont? Manderly? Egy Manderly meghalt a Vörös Nászon, szóval ők biztosan nem fogadják ujjongva a Bolton bandát Észak élén.
A promóban Brinenne mellett egyszer Tully címert látni a falon. Gondolom nem magától keveredik oda, hanem új főnöknéni küldi. -
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10890 üzenetére
Mindenre van ellenszer
Amugy a 4-ik resz elozeteseben
emliti, hogyBaelish kelleni fog a segitseg, na most ha tenyleg viszik aSansanak a lovagokat, akkor az eleg komoly fegyverteny. Kivalloan kepzett, erintetlen sereg, a korabban belinkelt esetleges csata leirasanak meg is felelhetnek majd az esemenyek, kiderul.Volgybol -
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10893 üzenetére
Lehet csatlakoznak Jon-hoz még északon többen, azért maradtak még Starkokhoz hű emberek bőven. Vagy ha nem is Jon miatt akkor Sansa miatt.
Mert előbb-utóbb tuti találkozik Jon és Sansa
-
maximilian4
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10890 üzenetére
Páncél nélkül is lehet erősebbek. Láttuk harcolni a mások ellen őket mikor Havas átment értük és nem voltak gyengék. Igaz menekülniük kellett, de harcoltak. Valamint az elején a sorozatnak láttuk, mikor átjöttek portyázni és "szegény" olly családját és a falut felfalták. Remélem levágják Boltonékat.
-
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10878 üzenetére
Én értem,hogy sugalhatta ezt a jelenet.
De tegyük fel manipulálja...magyarul azért manpulálná,mert változtatni akar, de hogyan lehet ezt kordában tartani? hogy csak adott dolog változzon..?
Szerintem sehogy, ebbe nagyon bele lehetne gabalyodni szerintem.Pl ebben az esetben, úgy manipulálná,hogy nem engedi fel Nedet a toronyba...vagy elülteti a fülébe,hogy mondja el Robertnek az igazat,mit talált ott. Had ne ecseteljem melyik hány ezer féle további bonyodalmat, és minden mást szűlne. Én ezt nagyon nem támogatom, nekem az tetszene,hogy Bran vissza tud menni a múltba, és felhasználva azokat az ismereteket, tudna hatni a jelen eseményeire, és így a jövő alakulására. -
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10866 üzenetére
Hat, egy picit
akkor ki tudja mennyire valtozik meg amodositasz , inkabb ne.tortenelem folyasa Mas, ahogy az a Smalljon Umber beszel az valami kolosszalis, I'm not kissing your f*@king hand!", vagy "The colder it gets, the farther south those goatf*%kers will roam" Ez a csoka nagyon nagy arc, kar hogy csak most kerult elo -
S1M0N
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #10852 üzenetére
Lol, még a végén bejön a Daarios elmélet! -
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10855 üzenetére
Hát... Ez gáz
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10853 üzenetére
WTF ez most komoly? Forrás?
Egyébként esküszöm spoileres az aláírásod!
-
Gretel
tag
válasz
LendvaiFeri1 #10850 üzenetére
Igen, pont ezért gondolkdotatott el, hogy miért most kellett a srácot előszedni. Kell még egy kegyetlen kivégzés a családba? xDDD Ramsay mellett nem sok esély van az életben maradására. Bár ha Sansa visszaszerzéséről letesz, belőle csinálhat egy Reek 2.0-át. Azt már prezentálta Ramsay, hogy remekül megy neki az idomítás.
-
Gretel
tag
válasz
LendvaiFeri1 #10847 üzenetére
Csóri gyerek = esetleg újfajta pedigré? Vagy majd küld szép, szívhez szóló üzenetet a fekete várba - ha már úgyis tudja, hova megy Sansa -, hogy "asszony, gyere haza, vagy felzabáltatom az öcséd a kutyákkal" aztán meg csak azért is alapon mégis megtenné. Nem tudom amúgy, hogy miért így/pont most kellett előkerülnie. Kell egy ok, hogy Jon tuti menjen felszecskázni + Szellemmel megetetni Ramsayt? Szerintem az enélkül is napirenden lehetne. -
DaveNo1
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10847 üzenetére
Szerintem kb. mindenki erre a mondatra várt, nagyon epic volt -
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10795 üzenetére
Beteszed Spoiler tag ala es ennyi, nem akkora fajdalom
Amugy jo paran vannak akik tobb reszt egybe varnak, bar nem tudom hogy lehet ugy elni, mert akkor se tv, se net, se semmi
Na mind1, ne ezen muljon
Nekunk csak 2 kattintassal tobb, az nem a vilag vege
Kijelol + spoiler gombra klikkel = job done
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10793 üzenetére
A lenyeg a lenyeg, amugy spoilerezzetek be amit irtatok, mert sokan nem neztek meg a reszt am.Nem tehetett mast, ha elspoilerezi akkor kiherelik, nem csak a HBO hanem a rajongo tabor egy resze is. Na meg a szerzodese szerint ha nem mondhatja el akkor nem mondja el, ennyi Meg 2 nap a kov reszig, azon gondolkodom ha alszok 48 orat az segit?
Elkezdem a konyveket
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10791 üzenetére
Nem is hazudott, tényleg meghalt!
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10787 üzenetére
Ez fent van a DVD-ken, meg sok mas okossag
-
k-adi
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10775 üzenetére
Feri... ne...
-
k-adi
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10771 üzenetére
neked most nincs érettségi? ennyire ráérsz
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10771 üzenetére
Torolve...
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #10767 üzenetére
Akkor számíthatunk Ramsay-nél Szellem közreműködésére?!
-
attisx
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10760 üzenetére
Aaaaaaahhhhhh....
-
Viper26
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10754 üzenetére
Főleg, ha betömték vele a száját...
-
attisx
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10741 üzenetére
Vajon hányszor vették újra a jelenetet, mire Carice-nek sikerült hibátlanul végig mondani a mondókát?
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10735 üzenetére
Pont azzal foggal lett kevesebb
adosag letudva...
-
válasz
LendvaiFeri1 #10730 üzenetére
Más filmeknél a 20 évnyi fiatalítás vagy idősbítés nem szokott gondot jelenteni a sminkeseknek...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10735 üzenetére
Kirohadt biztos
Amúgy bírom ezt a(z egyetlen) kiskutya nézést
Lehet, hogy csak ilyen feje van
-
whitezo88
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10730 üzenetére
ja, kicsit fura lenne 20 évvel korábbi önmagát alakítania. -
válasz
LendvaiFeri1 #10722 üzenetére
Ehhez a jelenethez kapcsolódva: én hiányolom Sean Bean nevét a 6/3 cast list-ból. -
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10724 üzenetére
Amúgy remélem nem csak a csetepaté lesz benne,hanem
konkrétan a Promise me,Ned...párbeszéd is...közben meg rázoomolnak a csecsemőre, fekete fürtökkel... aztán snitt,és Jon lobogó haja a falon
-
gyuromoj
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10722 üzenetére
Ez fontos jelenet lesz?
-
zolka95
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10720 üzenetére
De a könyvben valamit mondott erről és az nem lozitív volt, annyit tudok.
Jonnak nem lesz semmi baja, nem azért írtam. Az istenek miatt. A könyvek alcíme is az, hogy Tűz és jég világa 1, 2, 3...
Jó és gonosz. A két isten.
Meg emlegetnek proféciákat is erről. Az öreg Targaryen is aki a Falon van azt mondta Samnek, hogy mindenki azt hitte, hogy Rhaegar lesz az akiről a prófécia szól. De tévedett, mert Daenerysről. (Legalábbis ekkor már így gondolta az öreg)És mikor Stannis megmutatta a lángoló kardját, az öreg Targaryen faggatta Samet, hogy mégis hogy világított a kard stb, mert ugye vak volt. Valamiéft fontosnak tartotta ezt a dolgot. Az olvasó/néző ugye tudja, hogy ez csak trükk csak az öreg nem, ezért akarta tudni Quarth-ban, amikor a boszorkány palotájában volt Daenerys látta a múltat. Egy nő fogta a csecsemőjét Rhaegar énekelt neki és azt mondta ő lesz az akiről a prófécia szól.
Amikor pedig Barristan mesélt Daenerysnek Rhaegarról, akkor azt mondta, hogy gyerekkorában nem érdekelte a harc csak a könyvek és a tanulás, mígnem olvasott valamit, amitöl teljesen megváltozozz és elkezdett vívni tanulni. -
zolka95
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10717 üzenetére
Lehet a vadak is hallottak Azor Ahairól. Valószínű, hogy Jon az, már ha tényleg igaz, hogy eljön Azor Ahai, aki lángoló karddal harcol a Mások ellen. Az 5. könyvben is azt álmodta, hogy egyedül áll a Falon égő karddal, miközben jönnek a Mások. Az álmoknak pedig fontosak ebben a könyvben. Lehet a három szemű holló akarta, hogy ezt álmodja, mert Bran álmában mondta neki, hogy menjen északra. Viszont a barlangban azt mondta Brannek a három szemű hogy ne féljen a sötétségtől, az a barátja stb... Melisandre pedig gonoszként gondolt erre a "faistenre" meg "álmok urára". Ő pedig ugye pont a sötétséget tartja gonosznak. Csak engem érdekelnek ennyire az istenek? (nem vagyok vallásos )
Nem tudom eldönteni melyik a jó és gonosz. A tűzpapok tudják feltámasztani a halottakat. Ez jó. Nem tűnik gonosznak. Csak azért mégsem pontosan ugyanaz az ember tér vissza, ugye. Ez már egy kis sunyiság. A három szemű holló eddig nem tűnt gonosznak. Szerintem fináléban fontos szerepük lesz ezeknek az isteneknek. Főleg mert Bran lesz az utódja a három szeműnek. A tűzpapok szerint két isten van, amelyiknek ők imádkoznak és a gonosz, a sötétség ura. Na az a Mások vezére vagy istene lehet, akit Éjkirálynak hívnak. Csak a háromszeműt nem tudom hova rakni. -
customer114
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10717 üzenetére
Nem feliratosan nézem, érted.
-
customer114
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10708 üzenetére
Ezt honnan veszed? De most komolyan.
-
Gretel
tag
válasz
LendvaiFeri1 #10708 üzenetére
Én mostantól fogva azért szurkolok, hogy
Jon minimum Szellemmel tépesse szét. Egye csak meg a saját főztjét -
brownus
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10704 üzenetére
??
őt nem láttuk már nagyon régóta, nem? vagy rosszul emlékszem? róla hitték azt, hogy theon kinyírta a tesójával együtt... aztán mégsem, mert a paraszt kölyköket ölette meg hmm, úgy érzem,
a következő részekben sokan fognak belefutni nyitott szájjal a faszerdőbe -
brownus
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10652 üzenetére
0:14-nél, kit hozhattak? sansát?? vagy valamelyik stark gyereket?? amúgy a 2. rész annyira nem adta nekem, de voltak fergetegesen szuper jó pillanatai
-
customer114
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10698 üzenetére
Miért lenne buta?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10671 üzenetére
"Next time I have an idea like that, slap me in the face"
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #10659 üzenetére
Természetesen minimum elzárni, de inkább már "rövidre zárni" kéne az Alliser Thorne-féle, szemellenzős felfogást, ami mindenkinek csak rosszat jelentene (az összefogás idején is makacsul a széthúzást, a belharcot terjeszti), ha tovább hagynák lézengeni. Tulajdonképp a főnöke ellen lázadt fel, ezt meg fejvétellel "honorálták" idáig (pl. Robb Stark is). Jelen feltételek mellett minden összetűzést kerülni kéne a Másokkal, hiszen alig van lehetőség ellenük a sikerre - ennek azért tudatában kéne lenniük a Fal környékén lévőknek - , viszont minden áldozat (és eléggé egyoldalú a harc az eddig látottak alapján) a sötét erők táborát gyarapítja és ez végzetes lesz az élők számára, ha vmilyen más megoldást nem tudnak, záros határidőn belül találni a WW-ek ellen.
Nincs mit tenni: a taktikai visszavonulás és a sorok rendezése az ideiglenes megoldás erre a helyzetre... - a jelen lehetőségek mellett. Ha nem gyorsul fel az élőholtak előrenyomulása, akkor azért még hosszú hónapokig elégnek kéne lennie a NW-nak adományozott, gyéren lakott, ezért könnyebben kiüríthető földek feladásából származó, ideiglenes haladéknak.
De, mivel Jon-ék nem tudnak a kürtről és túlságosan bíznak a Falban, ezért ott maradnak, vagy hagynak erőket, ami mid egy szálig el fog veszni... -
gyuromoj
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10652 üzenetére
Amúgy az a harci jelenet
annak a folytatás amit a srác látott Deresben? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10642 üzenetére
Szerintem nem tudná megölni őket. Szerintem a falon túlra száműzi azokat akik konkrétan belé döfték a kést. A többi pedig magától áll Jon szolgálatába szerintem, mivel feltámasztották. Bár mivel meghalt, ezért már nem áll eskü alatt, szóval most konkrétan abban a helyzetben vagyunk, hogy bármi előfordulhat. Csak kétezerszer használtam a szerintem szót -
Tom5
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10638 üzenetére
kb így vagyok vele én is!
-
dokee78
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #10627 üzenetére
Szerintem Ollyt nem fogja bántani!
Bár megétdemelné a csúnya halált! -
whitezo88
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10622 üzenetére
aki azt hitte nem így lesz, az valami mást nézett
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10624 üzenetére
19 eve volt az erettsegim, magyarbol verselemzes-re keszultem, az mindig volt (Petofi vers volt aminek emlekeztem a tortenetere es a sajatossagaira is)
Huztam egy 3-ast, nyelvtanbol mar nem emlekszem, szobelire keszultem irodalombol, es a szobeli reggelen tudtam meg hogy van nyelvtanbol is szobeli
Vegul atmentem, mert egy 1-es belefert, igaz akkor nem volt GoT, Warcraft 2-t tolltuk ezerrel
Tyrion mekkora mar, besetal 2 ismeretlen drakihoz, le a kalappal elotte, vagy nagyon bator, vagy sok volt a bor -
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10622 üzenetére
En mar 3x lattam ezt a reszt reggel ota, kicsit racuppantam a sorozatra
Majd valamikor felmegyek Skociaba, van ott 1-2 jo kardkovacs es megcsinaltatom veluk az Ice-t
Vagy a Longclaw-t ha mar ugyis az lett a Starkok fegyvere.
Nezd meg a 3-ik resz elozeteset, "They think you some kind of God" -
bok92
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10590 üzenetére
Ez eléggé pr szagú kepecske. A tv- ben leadott epizódnak nem volt most rekord magas nézettsége. Ebben ugye benne van az online felület nézőszáma is.
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10598 üzenetére
Hagyd a fenebe, lesz meg szobeli, ott javithatsz majd!
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10593 üzenetére
Hetente nem tudnam a Baratok kozt vegett....
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10590 üzenetére
Hat ja, elso evad kicsit sovanykas, en pl. csak a masodik evad utan keztem el nezni
irigylem azokat, akik most kezdik el, es zsinorban lenezik a 5 evadot
ha lehetne torolni memoriat, akkor minden havonta torolnem ...
-
k-adi
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10586 üzenetére
ezen én is jót röhögtem
dehát honnan tudhatnák, ugyebár....
mondjuk az is lehet, hogy
mire odaérnek már tényleg várja őket -
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10586 üzenetére
Itt én is néztem, hogy wtf lesz ebből... Amúgy spoiler szerintem
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10584 üzenetére
Gondolom nem akartak elore elsutni a poent, had idegeskedjenek az emberek
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #10581 üzenetére
Mármint miben? A hulláját is el kell játszania - "élete" fő művét!
-
gerii
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10578 üzenetére
Úgyse látja
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10569 üzenetére
Mar a vegen jarok a GoT "maratonnak", 5 evad 3-ik resznel jarok, elegge ramfert felfrissiteni az esemenyeket, az egyik legjobb jelenet Sansa-hoz kapcsolodik (pedig az allando hisztijevel elegge a bogyomben van) Amikor a Volgyben havazik kimegy az udvarraes azt a boldogsagot latni az arcan
Eleg jo jelenet., van meg persze tobb is, Tyrion a masik kedvenc, amikor leoltja Geoffry-t parszor peldaul
Jo kis sorozat ez am, ha vegeztek vele, kiolvasom a konyveket is mint alternativ valosagot
-
TSanya
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #10556 üzenetére
Viserion picit megváltozott
-
k-adi
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10557 üzenetére
mivan feri, íjcsata fétised van?
-
gyuromoj
veterán
válasz
Ez nagyon EPIC lenne.
-
törölt tag
válasz
Amen Aztan Kisujjat fel lehetne koncolni ugy szepen
-
batai15
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #10554 üzenetére
na és azok akik meg kupakolták?
-
attisx
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10552 üzenetére
Megszállta Myranda szelleme...
( #10539) troland26: Weekend at Jon's
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10549 üzenetére
látom bevállalos vagy!
Bátor.
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10545 üzenetére
Melyik is Feri?
-
batai15
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #10542 üzenetére
Viccelsz? Z ÖREGEBB
most képzeld a szottyatt mazsola testet magad elé miután fürdik, hogymeg szivja magát vízzel, sexy mi?
Jó hogy a veres boszi menő. -
D5
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #10536 üzenetére
Hát ez valami hatalmas
-
troland26
őstag
válasz
Hóbortos hétvége ?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
-
gerii
addikt
válasz
Valaki nagyon ráér
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10526 üzenetére
Nekem valahogy elsőre feltűnt.
-
TSanya
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #10517 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a 6. évadban újra megjelenik Thoros of Myr, ha valaki, ő képes lenne éleszteni "
Ezzel a lehetőséggel én már régóta "barátkozom" -
Tom5
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10499 üzenetére
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10482 üzenetére
Izgi lesz az biztos, az elso resz elegge altatasnak tunik, a masodik ugy nez ki porgosebb lesz. -
S1M0N
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #10476 üzenetére
Ezeket tudom, bár a Dany + Jorah meg Daario nekem új, de várható volt/lesz. Davosék menekülése sem volt kérdéses számomra, főleg a korábbi hetek, hónapok hírszivárgásai, képei alapján, ahogy Deres ostroma sem. "Kérdés, hogy Jonival mi lesz. Nem kellene "zombiként" visszatérnie?" - Igen, ez bennem is felmerült, hogy mennyi idő, amíg magától "felkel", de valószínű, hogy Melisandre gyorsabb lesz a Másoknál. Davos meg egyértelműen Jon felélesztésére utal szerintem, vagy más "trükkökre", amikor mondja, hogy ő látta, mire képes a vöröske. Igazából szinte mindent tudunk a teóriákból és képekből, már csak az a kérdés, hogy ezekből mi fog megvalósulni, illetve, hogy hogyan. Mondjuk a dorne-i szál meglepett, de arról meg nem is nagyon voltak elméletek. -
TBone
tag
válasz
LendvaiFeri1 #10468 üzenetére
valóban, köszi
mit tesz 1 év kihagyás
-
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10462 üzenetére
igen,arra is gyanúsan ráközelítettek...nah meglátjuk,remélem nem hagyják túl sokáig a levegőben lógni. kovsol:
Az lenne a csavar, ha nem is Melisandre lenne már, hanem valami másik boszi lépett volna sunyiban a helyébe aki a másokkal van. Nah az kemény lenne, de szerintem a mások ennél tisztább módszerekkel játszanak Elég kemények ilyen húzások nélkül is.
-
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10458 üzenetére
Nem biztos, csak fura hogy a nyakláncot levette és bumm.
És most ahogy visszaemlékszem, az a nyakék rajta volt mikor Stannis alágyújtottSzerk.: mikor fürdőtt a kádban akkor nem volt rajta,elméletem cáfolva Mágia miatt lehett, így viszont még érdekesebb...de lehet csak egy alakvàltó kókler. -
kovsol
titán
válasz
LendvaiFeri1 #10453 üzenetére
Makeup level magic. Egyébként gondolom valami több száz éves boszi akit a mágia tart egyben. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
-
maximilian4
addikt
válasz
Jó kis bula. Nekem begyün. Amúgy fogalmam nincs. De befejezésnek jó.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10451 üzenetére
Hát ez is eljött!
-
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10445 üzenetére
És akkor ez hajnal háromkor elérhető is földi halandóknak, felirattal??
Mert akkor kelés van -
maximilian4
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10445 üzenetére
Igaz, nem figyeltem. Remélem így is lesz, mert ha megszívatnak beperelem őket.
-
TSanya
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #10435 üzenetére
Azt hiszem, holnap ilyenkorra "forró" lesz a topic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest