- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sempronius89
tag
válasz
raider21 #21163 üzenetére
Nem akarom védeni a védhetetlen évadot, de Királyvár Dani általi felégetése szerintem biztos, hogy benne van a könyv jelenlegi vázlatában is. Brannak volt is látomása róla mikor a Sárkány árnyéka befedte a várost.
Csak hát ugye a lényeg, mindig azon van, hogy hogyan jut el ide na ezzel van itt a baj. Hasonló példa SW-ben mikor Anakin 10 perc alatt lett jóságos Jediből 5 éves Padavanokat gyilkoló Dart Vader.A Leak-ek is csodálatosak főleg a Bran-os. Csak a 4. részben mondta el, hogy ő már a 3 szemű holló és nem érdeklik a feudális címek...
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
raider21 #21174 üzenetére
Azért, ha az utcáról rángatunk be embereket, akkor még ők is tudtak volna hihetőbb véget faragni a karaktereknek!
Egyáltalán: miért is kell mindenkinek meghalnia? Hova ez a nagy "versenyfutás"? Miért kell 1-2 rész "szünetet" beiktatni, hogy aztán "történjen" is valami, miért nem lehetett folyamatosabb, kidolgozottabb az egész?
Attól, hogy fantasy, attól még a fizika és logika alapvető szabályait be kéne tartani, hogy hiteles maradhasson az alkotás és nem könnyelműen eldobni a 5-6-7 évada folyamatosan felépített, fontos részeket!Miért nem mondhatta volna Dani akár, hogy köszöni szépen, de ez neki nem kell, erre nincs szüksége, mert most már látja, hogy egy mások által ráerőltetett álomvilágban vergődik, amiben csak elpusztulnak azok, akik fontosak számára és ha sokáig marad, akkor nagy esélyjel ő is, mer' ez egy "ilyen" vidék - és húz vissza oda, ahonnan kihajózott és csessze meg "Havas" a vastrónját, ha nem megy vele, ahogy az már ebben a családban (is) szokás.
Sansa Kisújjá(-Cersei-jé) válása nekem túl gyors volt, lehetett volna még némi "tartalmat", fordulatot belecsempészni ebbe a szálba is - de ő is mondhatta volna, hogy bár "megtanították" rá, de mégsem akarja azt művelni, mert annál a szintnél többre tartja magát.
Varys és Tyrion olyan mértékben beszürkültek és háttérbe szorultak, hogy az utóbbinak már megváltás volt a halál...Vhogy azt érezni, hogy iszonyatos teherré lett a sorozat és égetően hamar szükségessé vált megszabadulni tőle, bármi áron - de ennél még a Rome, meg A Borgiák is különb "befejezést" kapott... - , pedig akár még 4 évadot is elvitt volna a hátán, HA úgy állnak hozzá.
Aztán, hogy ebben kinek, mennyi a sara - Martin papa esetleges túlzott megkötései, stb. - , azt a készítők meccseljék le egymás között és lehetne bennük annyi, hogy - NEM dicsőségként, ahogy ez már ebben a deviáns világban szokás - elrebegik, pár bocsánatkérés és díj visszaadás közben, hogy kik is voltak azok a nagyeszűek, akik ezt a közkedvelt és sikeres sorozatot ilyen galád módon megfojtották!
De ne legyünk naivak: a D&D páros - már csak pozíciójuknál fogva - ezen gaztettben is vastagon benne volt! -
jonnyjoker01
veterán
válasz
raider21 #21165 üzenetére
Imádom Lindseyt, ezt a mashupot is nagyon jól megcsinálta
Csak hogy hozzászóljak a korábbi témákhoz,
1. a petíció szerintem hülyeség és teljesen felesleges, gyerekes.
2. Személyeskedést kerülni kéne mindkét oldalról. Különbözőek vagyunk, van akinek a látvány, az akció és egyebek a fontosabbak, van akinek pedig az hogy kohézív értelmes történet legyen megírva logikai bukfencek nélkül. El kéne fogadni mindkét oldalt egymásnakÉn azon húzom fel magam amit például Stephen King mondott, hogy sokan azért vannak kiakadva, mert nem akarnak semmilyen lezárást a sorozatnak (=azt akarják hogy ne legyen vége). Kommentek nagy része az volt amit én is gondoltam erről az egészről, nem nem azért balhézunk mert vége a sorozatnak, hanem azért mert rosszul van megírva, logikai bukfencekkel és sokszor értelmetlenül, ami nem megszokott trónok harca minőség. Fogadni mernék ha D&D valaha nyilatkozik ők is hasonlót fognak mondani (pl. mindenkit nem lehet kielégíteni).
-
updog
őstag
válasz
raider21 #21151 üzenetére
Persze ha menne mellé kb. 10-50-100-500-1000 USD alapon pénzgyűjtési kampány is, akkor az egyből más szituáció, és jóval komolyabban vehető kezdeményezés lenne!
Felejtsük már ezt el. Nulla, sőt mínuszban van a komolyan vehetősége. Még annyi hatása sem lesz hogy a két jómadár reputációja lejjebb menjen. Vihar a biliben. Attention whore az összes aki ebben részt vesz. Józan ész szerint sem lenne semmi értelme, nem hogy Hollywood szabályai szerint. Minden megy tovább ahogy eddig.
Amúgy meg ja, gyűjtsenek csak amennyit akarnak az elégedetlenek, aztán a végén ajánlják fel jótékony célra, talán ennek az egynek volna értelme.
Nem az a baj, hogy sokan problémáznak a dolgokon. Az előző résszel én is elengedtem az egészet, nekem se tetszik (pedig még csak nem is volt egy prekoncepcióm a dolgokról, amivel ütközött a megvalósítás, csak sodródtam és vártam hogy mit hoz). Már csak kötelességből nézem meg az sorozatzárót.
A baj az, hogy az egymillió aláírónak a jelentős százaléka komolyan gondolja, hogy bármi történhet majd emiatt. Állítólag részenként 10-15 millió dollár a büdzsé a 8. évadban (nincs hivatalos infó). Egy-egy főbb szereplőnek részenként(!) egymilliót (dollárt!) fizetnek. Nem beszélve arról, hogy konkrétan az életüket az elmúlt 8 évben meghatározó sorozatot zártak le most. Nem hogy egymillió ember jelentős része, de akár egy ember is hogy képes azt hinni hogy majd nekiállnak bármit újraforgatni? A Föld meg lapos?
Elnézést a kifakadásért, csak az emberi hülyeség fel tud *****ni
Teljesen megértem, amiről konkrétan itt a topicban szó van, nem is láttam ezt leírva hogy itt bárki újraforgatást követelne. Értelmesen leírt érvekkel teljesen elfogadható, hogy nem tetszik valakinek - itt ez történik
(többnyire. Nem ez a gondom, hanem a világméretű hülyeségek.)
-
laceszgamer
addikt
válasz
raider21 #21151 üzenetére
Igazából változtatni már nem fog semmin, max annyit nyernek el vele, hogy a két díszmadár talán nem kap meg más olyan sorozatot / filmet amit szeretnének, hogy jó legyen. Persze éhenhalni nem fognak így sem, csak lehet nekik is leesik a tantusz, hogy azért nem kellett volna így.
-
törölt tag
válasz
raider21 #21117 üzenetére
Én még mindig nem emlékszem rá, hogy olyanokat ölt vagy ölettetett volna meg, akik ártatlanok voltak.
Ezt most kezdte el itt.A linkben szereplő összes eseménynél olyanokkal végzett, akik rászolgáltak vagy ellenszegültek.
Még westerosban is felajánlotta, hogy akik térdet hajtanak előtte, azoknak elnézi, hogy ellene harcoltak.
Nem a katonák és ellenségei megölése a zavaró dolog, hanem a civileké. Ezt nem tudják megmagyarázni.
-
_drk
addikt
válasz
raider21 #21105 üzenetére
Én se írtam alá mert tudom hogy semmi értelme.
Nekem már az bőven elég, hogy látom az egész internetet elönti a negatív kritika, tehát nem egyedül vagyok a véleményemmel, nem bennem van a hiba hogy ez szerintem el van b*szv*.
Több ismerősöm is akiknek tök mindegy mit mutatnak nekik, már azok is húzzák a szájukat. Persze nem Tyrion és Varys lebutítása miatt, hanem ugyan úgy NK-t senki nem érti, Bran-en a nagy mindent látón mindenki nagy röhög. A csatában, kogy nem halt ott meg senki?
Még csak nem is a Madqueen, hanem hol voltak itt egyenlő esélyek? Cersei hogy halhatott meg így?
A sárkány hogy halt meg az előző részben ha most rá se tudtak nézni?
A válaszok helyett csak hülye kérdéseket kaptunk amit már megmagyarázni se lehet, mert a puszta feltevésének sincs semmi értelme. -
Aventador91
őstag
válasz
raider21 #21074 üzenetére
van benne valami.
bár inkább az, hogy az emberek elképzelték kivel mi fog történni és nem úgy alakult, ezért csalódottak.
ez olyan mint sokaknál, hogy kinéznek maguknak egy csajt, elképzelik vele az életüket, pár nap, hét után bepróbálkoznak, és ha le lesznek koptstva akkor hülye kurva csak a pénzre megy -
officaldonez
újonc
válasz
raider21 #21055 üzenetére
"Ah. You are a true Targaryen."
[City of Qarth] -
[CS]Blade2
addikt
válasz
raider21 #20980 üzenetére
Nem fogják újraforgatni, csak talán 10 milliós nagyságrendű aláírás esetén.
Egyébként nem kellene az egészet.
1. rész:
- hozzávenni a megbeszéléshez még kb. 3 percet.
- újravenni az Arya-Jon találkozást, ami 2 perc.
- újra kellene venni Jon sárkánylovassá válását, ami 4 perc, de a 75%-a felhasználható. Kb. hozzávenni még 2x2 percet, és bevágni a megfelelő helyre.
- újravenni Sam és Dany jelenetét ami megint csak 1-2 perc.
- újravenni Jon reakcióját a nagy hírre ami 3 perc.
Kb. 13 perc új jelenet, mínusz a Disney-s sárkányos leselkedős jelenet. Azt ki kell vágni a p..ába.2. rész:
- Jamie jelenetét újravenni
- Dany-Sansa jelenetét kibővíteni
- a taktikai megbeszélés 3-4 percét újravenni, kibővíteni
- kibővíteni a Tyrion-Bran beszélgetést, valamint Szürke Féregék beszélgetését, hogy k.ra nem tudják, hogy miért vannak itt.
- teljesen újravenni a Jon-Dany beszélgetést a pincében, ami kb 4 perc3. rész:
- felvenni egy pár jelenetet, hogy Mel már előtte megérkezett, és beszél pár fontosabb karakterrel
- teljesen újravenni onnan, hogy a szerintem 100.000 doti nekimegy a zombiknak. Ide be lehet venni vagy 10 percet.
- kivágni a plot armoros főszereplős részeket, 1-2-t megölni a csatában.
- felvenni még pár sárkányos jelenetet, a sárkány erősségét a hozzá méltó szintre emelni.
- kivágni a végét, és teljesen máshogy újravenni, ami kb 5 perc.4. rész:
- kivágni a Gendry-s részt, a Dany-Gendry-t és a Gendry-Arya-t. A 3. részben megölni Gendry-t.
- Jon-Dany jelenetet újravenni
- kivágni azt az ökörséget, hogy a makik és a dotik fele megmaradt, újravenni valós számokkal. 170-en maradtak összesen.
- Bron jelenetét újravenni, kibővíteni
- Tormund nem lép le, Jon nem adja neki Szellem-et, valamint Szellem összes jelenetét átdolgozni, hogy akkora legyen, mint Nymeria.
- azt a förtelmes 3 percet, hogy a suttyó kilövi a sárkányt azonnal megsemmisíteni, és újravenni. A 3. részben kinyírni a 2. sárkányt.
- taktikai megbeszélést újravenni, ami 2-3 perc
- Jamie-Brienne jelenetet kivágni, újravenni, Jamie maradjon Északon, legyen akkor egy ilyen pozitív karakterfejlődés is.
- a végén azt az egészet kivágni.5. rész:
- az arany kompánia megtámadja őket, ide felvenni vagy 10 percet kb. Fattyak csatája színvonalon
- Euron hajói részt átdolgozni, hogy Dany 80°-ban jön, leéget 1-2 hajót, majd vissza, és ezzel a jó taktikával, szép lassan, de felégeti a hajókat. A jelenetek 75%-a újra felhasználható.Nincs se automata sortűz, sem találat, mert nem tudnak olyan szögben lőni, nem tudnak elmenekülni, mert a hajók lassúak, és hiába forgatják.
- pár jelenetet felvenni, hogy Dany lassan halad a sárkánnyal, kap néhány találatot, de a sárkány bírja.
- a fő jelenetet újravenni, Cersei robbantja fel Királyvárat10-20 perc változtatás kellene részenként. Szerintem 15 millió dollárból megvan, ami 1 rész költségvetése. Cserébe 1,5 hónapig újra adhatnák valszeg rekord nézettséggel.
+ még 15 millió, ha az utolsó esetleg teljesen sz*r, és 1 az 1-ben újat kellene csinálni.Behozni a dorne-i szálat, esetleg Dario szálat, hogy ne 170-en legyenek az 5. részben a csatánál + magyarázatok, ha sehogy nem tudják megcsinálni úgy az NK szálat, hogy ne kelljen utólag magyarázni.
Összesen legyen még +60 perc.
Szerintem ez még ráadásul nem is +15 millió, mert CGI nem nagyon kell ezekhez, és akkor legalább 7 részes, így 1 héttel tovább is megy. -
CptAdamica
veterán
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
raider21 #20874 üzenetére
Szerintem a középszerű írók az messze bók. A 8. évad nagyon rosszul van megírva, én még ilyet csak B kategóriás 990Ft-os filmben láttam ami itt zajlik már részek óta.
Mondhatták volna azt is egyébként, hogy nézzétek, mi ehhez nem értünk, valaki írja meg, mi meg megcsináljuk abból a forgatókönyvet.Imdb 6.2 és 6.9 az utolsó két rész. Ez is marha hízelgő, szerencséjük, hogy már akkor van rajta több 10.000 10-es, amikor még le sem ment jóformán a rész.
Nálam a 3. rész max 5.0, a 4. és az 5. rész pedig max 4.0....és az lesz a legviccesebb az egészben, hogy ezzel a produkcióval rekordbevételt és nézettséget fognak elérni, de csak azért, mert az utolsó részekről van szó.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
raider21 #20726 üzenetére
Szerintem is ez lesz nagyjából amit írtál leak alatt.
Én is úgy néztem meg hogy nem vártam semmit, de tényleg úgy a legegyszerűbb lezárni a szálakat, hogy meghal aztán kész. Azért a könyvekben nem volt ilyen...Arya szerencsétlenkedése is a múlt tükrében vicc volt. Kis mém extrának:
[link] -
gyáliSanyi
őstag
válasz
raider21 #20593 üzenetére
Jó kép lett.
Szerintem lesz másik sárkány, egy nem ér semmit! Felpáncélozni meg nem érdemes, mert a hajókat átlőtték kb. a nyilakkal. 1 cm vaslemez vagy vért semmit nem ér ellene. Viszont ha a felhők fölött támad vagy éjszaka, az már érne valamit. Netalán pár futótüzes bombát dobálnának le róla a hajókra, mint nehéz bombázó már ki is ütötték Euront. -
ROBREGGAE
tag
válasz
raider21 #20558 üzenetére
Legtöbb sorozatnál ez van különben... Egy adott szerepben pont passzol, de ha mozifilmben kellene szerepelni... Hiába volt istencsászár Gandolfini meg Bryan Cranston, mindenki a sorozatbeli alakításairól fog rájuk emlékezni. Igaz, a Trónok Harcánál meg nem kell hatalmas nagy színészi tehetség Dany meg Jon megformálásához, már nem azért.. Rengeteg jó színész veszi őket körbe és így nem tűnik fel mennyire gyenge mindkettő. Még Emilia Clarke kapott is 2-3 filmet mostanában, bár azok is nyilván milyenek.. de Kit Harrington?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
raider21 #20558 üzenetére
Ez most akkor nem vígjáték?
Megnéztem imdb-n: Action, Adventure, Drama
Így persze, hogy 6.7 a 4. rész. Ha paródia, vígjáték kategóriával megy le, akkor 10.2 lenne 10-es skálán.gyáliSanyi: Ez most úgy működik, hogy attól függ, hogy kell-e még ember a sereghez. Ha nem, akkor kihaltak, vagy alszanak, ha igen, akkor vannak még 20 ezren/ház. Vannak inaktív házak, akik 1-2 éve már hibernálva vannak, és azokat lehet aktiválni.
-
.LnB
titán
válasz
raider21 #20422 üzenetére
Spoiler mentes szöveg:
Egyébként én mint nem kimondottan GoT fan is azt mondom, hogy az eddigi részek alapján, teljesen méltatlan amit ezzel a sorozattal műveltek az elmúlt 4 részben.
És sajnálom a fanokat, sok barátom is oda-vissza volt a sorozatért. Tegnap már mindenki lehajtva rázta csak a fejét erre.
Az a baj, innen kvázi nem lehet visszahozni a sorozatot. Annyi faszság, logikátlanság volt az elmúlt 4 részben, hogy ez így ennyi. A teljes GoT "mítoszt(?)" sikerült lerombolniuk..
És ez a két nyomorult lett a SW-re ráállítva...
Tegnap megtaláltam a leaket amit sokan emlegettetek, onnan meg egy reddit-es leak "összefoglalóra" is bukkantam. Így kvázi már nincs sok titok.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
raider21 #20406 üzenetére
Én olyasmire gondoltam, hogy amit látunk az megtörtént már többször.. De sohasem sikerül jó mederbe terelni az eseményeket. Pl. mikor Bran mondja Jonnak, hogy a te döntésed, lehet, ha nem mondja el Sansának a származását, a dolgok máshogy alakulnak. Szóval Bran lát dolgokat, meg próbálja mozgatni a szálakat, de végül soha sem alakulnak jól a dolgok, ez megmagyarázná a másokat, Hodort vagy épp az őrült királyt... Olyan 12 majomhoz hasonlóan gondolnám.. Persze, na, mennyire illene ez egy Trónok Harcához, az a kérdéses... Meg nyilván a hatodik epizódban ehhez egy komoly magyarázat is kell, de azt gondolom ez tényleg kicsapná a biztosítékot sok rajongónál. Oké, adja ezután magát, hogy Dany bekattan, kivégzi Varyst meg még Tyriont is talán. Közben Jonikát felébresztenék csipkerózsika álmából és Sansának igazat adna abban, hogy lehet mégsem egy jó arc Dany, szóval ne a farkával gondolkodjon Jon. Tehát nekem adná, ha pont ő végezne vele... Az meg egy másik hatásos jelenet lenne, ha Jaime meg Cersei a lángok között együtt halnának meg. Hasonlókat tudnék elképzelni, a fentebb említett dologgal megspékelve, az egy plusz a végére.. -
csababarca
őstag
válasz
raider21 #20374 üzenetére
most annyira erre mutat minden, hogy talán ebben a síkegyenes irányban lesz valami csavar. hátha. (bár olvastam a leaked cuccot, amiből minden bevált ebben a részben, szóval jah...ez lesz. de én megértem hogy elborul) Sansa meg kvázi Jont is életveszélynek tette ki így az árulásával. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
raider21 #20259 üzenetére
S08E04
Csakhogy nincs semmi fegyvere. A kiszivárgott jelenetből, és a korábbi évadok jeleneteiből kiderül, hogy a sárkányok igazából sz*rt sem érnek, csak mese a sárkányok ereje is, mint ahogy az éj sincs tele iszonyattal, és az éjkirály is csak egy mikulás, aki eljön és elveri a gyerekeket. A sárkányok igazából marha sérülékenyek, lomhák, és Drogon még valszeg dagadt is, úgy lehet manőverezni vele, mint egy Boeing-el. Akinek itt van valódi erejű fegyvere, az Cersei. Dany bekattanva is csak sírni és hisztizni fog tudni. -
Peppo
őstag
válasz
raider21 #20204 üzenetére
Mondjuk ez is egy vicc. A sorozat kezdete óta a Greyjoy ház egy kis mindenki által lesajnált vesztes banda volt, majd most hirtelen lett 900 hajójuk meg 30000 harcosuk. Ha jól emlékszem, Robb egyesített északi serege nem volt ekkora.
A Lannistereket ledarálták a dothrakiak meg a sárkány. Ehhez képest 10000 nem is rossz.Vicc ez az egész. Semmi másról nem szól, mint hogy Cerseit, mivel közönségkedvenc, bent kell tartani a történetben a végéig.
-
Attila2011
aktív tag
válasz
raider21 #20188 üzenetére
Csupán Drogonak volt 40 000 fős serege (ebből ígért 10 000 főt Viserysnek), tehát a dothraki teljes sereg legalább ennek a duplája. A makulátlanok esetében 8000 a teljesen kiképzettek száma volt, de elhozták azokat, akik még nem értek kiképzésük végére (tehát még nem gyilkoltak piactéren csecsemőt, vagy ilyesmi). Bár az ő számuk valószínűleg leapadt 8000 alá a harcos során.
Ezen kívül elvileg csatlakoztak hozzájuk a Tyrell seregek (belőlük addigra túl sok nem maradhatott) és a dorniak is, akiket nem láttunk egyáltalán. Amikor Sárkánykő felé hajózott, ott lengtek ezek a vitorlák is. -
csababarca
őstag
válasz
raider21 #20184 üzenetére
eléggé elment a kedve az egésztől a srácnak. megértem. túlgondolta, ahogy én is.
Avantador: a probléma ott van, hogy utána már nem nagyon mutogatták őket harcolni, konkrétan a nevesített hősök harcoltak már csak a hullahegyeken. de jah, ez lehet a magyarázat hogy még vannak, csak egyszerűen képernyőre már nem kerültek.
@Blade2: 100ezer dothraki? jó esetben amit mutattak az 10-12 ezer volt. de legyen 20ezer, akkor is sokat mondok.
szerintem csak a seregét hozta át Westerosra.
de amúgy igen, nehéz a számokkal játszani, mert fogalmunk sincs, annyi alapunk van, hogy Astaporban vett 8000 makulátlant. Ehhez lehet mérni a többit. -
-
csababarca
őstag
válasz
raider21 #19793 üzenetére
de a dothrakiaknak tök mindegy milyen lovasság, náluk ez van, ők mindig is így harcoltak, roham aztán vagy nyernek vagy nem. szerintem ez jó volt így. ők alakzatot nem ismernek, nem tudnak tartani, nekik a lovastömeg adta az előnyüket, ami mondjuk láthattuk működött is párszor. csak itt most akkor lett volna értelműk, ha 100szor ennyien vannak -
zolka95
őstag
válasz
raider21 #19777 üzenetére
Nekem most az jutott eszembe, hogy Branék direkt titokban tervelték ki ezt az akciót. Az Éjkirály ugyanis zöldlátó szóval lehet kémkedett hollókon keresztül úgy, ahogy Bran. Vagy akár Branen keresztül valahogy. Amikor Bran előtt áll a fánál és egymásra néznek. Utána Bran lefelé pillant egy kicsit. Ezután pedig az Éjkirály enyhén elfordítja a fejét, mintha nem értené mivan. Nem erre számít. (Úgy mint a Mátrixban Smith ügynök a végső összecsapásában Neo-val.) Nem hiába mondták azt, hogy csapdába csalják. Mert az önmagában hogy lenne csapda, hogy pár Vas-szigeteki védi Brant? Aztán Arya ugrik kezében azzal a bizonyos késsel.
Amiről Sam olvasott a Fellegvárban (kép), ahová azért küldték, hogy hátha talál valami tippet a régi könyvekben hogy hogyan harcoljanak a Mások ellen. És hát ez volt az "ellenszer". -
updog
őstag
válasz
raider21 #19547 üzenetére
Tudom már mi bizgerált tegnap óta.
A becsvágy.
Hát persze. Ráadásul most meg nem mondom hogy yt-ról vagy a könyvekből, de úgy emlékszemA Hét királyság lovagja. Brienne és Ser Duncan the tall tényleg rokonok voltak. Kár hogy ennek valószínűleg nem lesz (/volt) több jelentősége. -
Integrale
veterán
válasz
raider21 #19560 üzenetére
Szerintem sem lesz semmi hűha a következő részben. Csata, sokan elesnek, de a mérföldkövek utána jönnek csak.
Más: Szerintem Arya felveszi Bran arcát, és ő fogja várni az éjkirályt az erdőben.
Úgy gondolom, hogy túl van becsülve ez az éjkirályosdi. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem azok a fő ellenfelek, hanem csak egy állomás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest