- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Openwrt/lede alatt csak bootloader nélkül, vágott fw tehető fel. A v1 esetén a tplink oldaláról jelenleg csak bootloaderes fw-k tölthetőek le. Nem tudom most biztosra hirtelen, hogy tftp esetén lehet-e bootos fw-t feltenni, ha minden igaz, lehet. Mindenesetre jobb nem bolygatni és keríteni egy vágott fw-t valahonnan, és azt feltenni.
Innen már használható a webes felületen az eredetileg letöltött gyári fw, hogy friss rendszered legyen -
krealon
veterán
"...-et használok ezer éve, ... amint nagy terhelés éri, eldobja a vezetékes netet, "
-
toxin2
tag
Ha nem tudna valaki megfelelően angolul:
http://wrt160nl.org/tutohun.html -
sto1911
veterán
Koszi!
Most elkezdtem ujra elolvasni a leirast, es tegnap kihagytam az 5-os lepest, ami arrol szol, hogy lenyegeben masold at a router fajlrendszeret egy ext3-as pendrive-ra, mert ott irhato lesz... Gyorsan haladtam, mert elotte sok volt a kep, meg a rizsa
Szoval olvasni csak lassan, pontosan
A heten vagy hetvegen megcsinalom en is.
-
s4tch
veterán
Valóban működik a leírás.
Egy problémám van: a transmission web interface telepítés után elérhető volt, viszont az első router reboot után folyton ez a hibaüzenet fogad:
403: Forbidden
Unauthorized IP Address.
Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details.Szerkesztettem a settings.json fájlt, most ez van benne:
"rpc-whitelist": "192.168.1.*",
"rpc-whitelist-enabled": true,Szerintem OK, mégsem működik rendeltetésének megfelelően...
-
Persze... Teljesen jól csináltad. Ha nem vagy biztos benne, hogy jó a firmware, akkor inkább ne használd, mert sajnos a 1043-ast szinte lehetetlen debrick-elni ha rossz fw kerül rá, mivel (egyelőre legalábbis) JTAG-on keresztül csak olvasni lehet a flash-t. Amit adtam linket, az már sokszor próbált darab, én is tettem fel, és itt a topikban is többen megerősítették már, hogy használták, és jó. Bár ha jól tudom, akkor már az új gyári is le lett tesztelve ebből a szempontból.
-
Firmware csere leírások... Link1 Link2 Tudomásom szerint az újabb gyári firmware-t már nem kell vágni, az eredeti állapotában feltehető. De én egy régebbit levágtam, és közzétettem, ha biztosra akarsz menni, akkor tedd fel ezt. Ez már sokszorosan kipróbált példány. Letöltheted innen.
DD-WRT Optware csomagok állítólag nem érhetőek el 1043-ra, tehát nem elég a natív firmware (márpedig abban nincs torrent kliens), akkor kizárólag OpenWrt-t tehetsz fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged