- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
vargalex #69876 üzenetére
Köszi Alex
2) Telepítettem a luci-app-uhttpd csomagot és módosítottam is http portot 40000-re, a https portot pedig 40443-ra. Így már 192.168.1.1:40000 címet böngészőbe írva tudok belépni és ez volt cél szóval öröm boldogság. Érdekes viszont, hogy https://192.168.1.1:40443/-at böngészőbe írva nem jön be semmi. Mindegy ez nem is annyira lényeges...
5) Végülis lemondtam arról, hogy routeren fusson az ftp serverem. Anno mikor a gyári fw-el beállítottam az ftp-t nagyon jó szolgálatot tett. Viszont az évek során bekerült hardvereim közé egy 24h-ban futó MiniPC (Intel X5-Z8300 cucc), és nekem egyszerűbb volt az azon futó Win10-ben beüzemelni az ftp servert, na meg persze így több tárhely is lesz rajta
Azért köszi Neked és gduck-nak is a segítséget ftp ügyben.Így már csak 2 dolgot kellene beállítanom és egyenlőre kész vagyok a konfigurálással
3) Hogyan lehet a belépő képernyőn lévő root felhasználónevet megváltoztatni?
7) Hogyan lehet engedélyezni, hogy internet felől is be lehessen jelentkezni pl abc.dyndns.org:40000 linket böngészőbe begépelve?Ja és még egy plusz kérdés:
+1) A wifi operating frequency szélességét 20 vagy 40 MHz-re érdemes állítani a jobb teljesítmény érdekében? (1043ND v1.8 a hardver) -
xabolcs
őstag
válasz
vargalex #69755 üzenetére
Igen volt is rola szavazas, hogy mi legyen a tovabbiakban, ha mar ugyis keszul snapshot build az ath79-bol, a k4.14-re frissult ar71xx mellett.
Orulok nagyon, hogy megleptek a k4.14-re valo frissitest, igy sok regi router kapott "hosszabbitast".
-
#LittleG
csendes tag
válasz
vargalex #69687 üzenetére
Szia!
Második nekifutásra sikerült elérni az internetet az általad javasolt IP-cím változtatással.
Mivel már
kínombanpróbálkoztam mindennel, és már azt se tudtam, hogy mi hogy volt eredetileg, ezért visszaállítottam "gyári" állapotba a routert (nem gyári firmware-re!), és újra kezdtem az IP-cím megváltoztatását parancssoron keresztül. Ekkor már egyből működött az internet.Első nekifutásra szerintem az volt a gond, hogy az IP cím változtatás előtt már babráltam egy csomó mindent a routeren, és vélhetően már annyira elállítódott, hogy az igazán jó megoldás nem tudott már segíteni
És gondolom ki tudod ebből következtetni, hogy igen, változtattam WAN interfész alatt is dolgokat.
Sebaj... jó kis első lecke volt OpenWrt-hez. Máris a szívembe lopta magát
Köszönöm szépen a segítségedet! Ezer hála!
-
#LittleG
csendes tag
válasz
vargalex #69681 üzenetére
Szia,
Megpróbáltam (volna) megcsinálni ezt az általad írt módszert, de sajnos ugyanúgy fagyás lesz a vége. Elkezd visszaszámolni 30tól, majd jön a rollback, de valójában csak megakad az egész és gondolkozik.
Érdekes, hogy akárhányszor próbálok a LAN interfészen módosítani bármit is, mindig fagyás a vége.
Tudsz erre valami okosságot?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
vargalex #69640 üzenetére
Annyi a gond ,hogy ez a csoda telekomos sagem, állítólag elkezd halalni szépen lassan, ha minden melót az csinál +még ott van a 3 iptv box rajta. Heti egy reset szükséges. Van akinél az iptv is elkezd akadozni.Állítólag a dhcp szarakszik benne. Max adok mindennek fix ip-t, hátha.
Az is lehet hogy már javítva lett.
Lan-lan bekötés ok , viszont minden lan portra szükségem van a tplink-en Így az a kérdés ,hogy hogyan csinálok luciban a wan -ból lan portot?
És ha nincs wan port akkor hogyan lehet beüzemelni a transmissiont? -
opetrik
újonc
válasz
vargalex #69643 üzenetére
Köszi,
fogalmam sincs mi az a HW-NAT... és hogy kell-e ezt nekem tudni...
de találtam egy ~2 hónapos (build 37305) firmware frissítést (a "csodálatos" connect boxom csak tegnap du. jött)
mintha megoldotta volna a problémámat...
https://mobilarena.hu/dl/upc/2018-12/21/765998_svvs22d0fg8z9bfz_upc_connectbox.jpg -
törölt tag
válasz
vargalex #69565 üzenetére
Oks. Utánanézek majd ,hogy valami nem oké vagy csak benéztem valamit.
Lenne még 1-2 kérdés.
A transmissionhoz, a pl.androidos torrnado ,akkor is tud "távirányítani" , ha nincs fent a webes felület plusszban? Fölöslegesen nem tárolnám a webes részt , ha nem kötelező a távvezérléshez.
Illetve gondolkodtam valamiféle terhelés elosztás dologban.
A transmission és a minidlna ha futtatva van, akkor kb. heti egyszer újraindul a router.(természetesen törekedve arra ,hogy egyszerre csak az egyik legyen kihajtva)
Terhelés szemszögéből melyik lehet a jobbmegoldás?1.
usb hdd
transmission
minidlna2.
transmission
cifs --> network hdd
(itt a network hdd egyben a dlna kiszolgáló)Tehát ha usb kezelés és dlna helyett , kap egy +mountot ahová "dolgozik" , az terhelésben segíthet valamit?
Bizakodom benne ,hogy az utóbbi megoldásban esetleg megszűnhetne a ritka(random) újraindulás. -
k_miso
tag
válasz
vargalex #69534 üzenetére
Köszönöm szépen. Ez megoldást jelenthet a problémámra.
Ha már a "legnagyobb" állt szóba velem, kihasználnám a lehetőséget még egy problémámra:
Egy vendég elérést szeretnék kiépíteni az iménti konfigurációban. Tehát: 1043-as router, két TP-Link EAP115 AP gyári fw.-el. Az AP-hez nem találtam OpenWRT-t. Létre tudok hozni a gyári fw.ben egy vendég interfészt, de nem tudom, hogy a routerben létrehozott vendég interfészt hogyan rendeljem egymáshoz. Gondolom, hogy a router vendég iterfésze külön kell osszon IP-t az AP vendég interfészének, egy másik tartományban. A routeren belül meg tudtam oldani: létrehoztam ott is egy vendég wifi-t és ezt hídba kapcsoltam a vendég interfésszel.
Már eddig is sokat segítettél. Köszönöm szépen.
-
k_miso
tag
válasz
vargalex #69532 üzenetére
A legtöbb gyári fw.-ben van ilyen beállítási lehetőség (még a Tenda-ban is). Csodálkozom, hogy erre nem gondoltak az alkotók.
A hálózatom jelenleg úgy van beállítva, hogy minden dinamikus IP-n van, de a routerben beállítottam (statikus bérletek), hogy melyik eszköz melyik IP-t kapja. A célom az lenne, hogy ismeretlen eszköz ne kaphasson IP-t.
Azonkívül van egy "ismert" címem is, ami időről időre próbálkozik. Ezt is szeretném kizárni. -
-
Bgovernor
csendes újonc
válasz
vargalex #69526 üzenetére
Egyetértek, senki se kövesse a rossz példám.
A V1-et sikerült helyreállítanom. Ha nem segítetek, annak is eltüntettem volna a kalibrációs adatait.
Ha gondoljátok hogy érdemes, közkincsé teszem a V1-hez való flash-image-et valami share-en, hátha segít máson. Ütközik ez valami TPlink joggal? Történetesen így most a V5-höz is van már.
Thnx még1x, és ha a V4-hez kapok image-et akkor azt is megköszönöm. -
Bgovernor
csendes újonc
válasz
vargalex #69519 üzenetére
á, nem rögtön álltam neki, már ~1 éve állt, flash íróra és IC-re is vártam. Igazából az a gondolat vezérelt hogy nulláról indulva üres flash-el, a gyári FW-el tisztább lesz a helyzet. Akkor azt már el se mondom hogy azért álltam neki, mert multhéten a V1-es routerem is kinyírtam DD-wrt verzióváltással... pff, talán azért mert nem pipáltam be a "after flashing reset to default settings"-t.
Az IC-t is megsütöttem fordított táppalszerencsére olvasni még tudom, és érdekes módon a nagyobb flash-be átköltöztetve elindul a V1 ( FL064PIF -> W25Q128FV ), csak azért mertem megpróbálni mert a lábkiosztás helyes másik footprint is ottvan.
-
Bgovernor
csendes újonc
válasz
vargalex #69509 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget!
A sorosporton nem ír semmit. Ha hálózatra dugom nem világít link led.
Az igazat megvallva kétségbeesésemben nem mentettem ami az IC-ben volt, és már felülírtam a próbálkozások alkalmával. Úgyhogy nincs semmim az eredeti flash tartalomból, a flash ic-ben sem.Találtam egy oldalt ami az összerakást leírja, de a bootloader és flash tartalom-ra mutató linkek már nem élnek:
https://forum.openwrt.org/t/looking-for-bootloader-of-tp-link-wr1043nd-v4-solved/12953Azt gondoltam könnyebb lesz egész flash-t tartalmazó dump-ot találni pl fórumokban, ezért amit tönkrevágtam, azt nem őriztem meg, nem gondoltam volna hogy abban még használható akármi is.
Esetleg a V3 vagy V2-höz való flash-dump-ok is jók lehetnek? vagy egy részük? -
nOvOp
senior tag
válasz
vargalex #69494 üzenetére
Ohh igen. Próbáltam az automatikus beállítást is, az inSSIDer két verzióját is megnéztem, aszerint is beállítottam. Próbáltam újabb LEDE verzióval és a jelenleg is fenn lévő suste féle mentés újratelepített verziójával is. Az eredeti FW-rel még nem próbáltam, de az amúgy sem lenne jó, mert nincs benne torrent lehetőség.
-
Doky586
félisten
válasz
vargalex #69436 üzenetére
Szia! Köszönöm a felajánlást, lehet hogy élni fogok vele ha a 'pihentetés' nem segít..
Pesten élek. A pontos hw verziója: 1.8gabor_01 : mi más lehetne mint hw hiba? Az írási folyamat szépen végigfutott, nem volt áramszünet vagy fagyás. Mikor kb 2 éve utoljára flasheltem akkor is volt valami gond vele, de többszöri újraindítás után sikerült bejelentkezni és egy pár hónappal azelőtti firmet feltölteni rá a webes felületen.
Lehet hogy a proci programozó lába 'fáradt el' vagy 1-2 flash cella fagyott be nem tudom. Az összefoglaló szerint 8 GiB flash chip van rajta, a firm mérete 7.68 GiB volt amit rátettem. Nem hiszem hogy az én eszközömbe -véletlen- kisebb flasht tettek volna, mert az már egy évtizeddel ezelőtt kiderült volna. -
petakpa1
őstag
válasz
vargalex #69351 üzenetére
Köszi a gyors választ Alex
Szolgáltatások nem hoznak nagyon lázba, nem akarok se torrentet, se media szervert futtatni rajta, de ha hackerek kevésbé tudják feltörni, akkor lehet megpróbálkozom majd vele, csak kicsit elrettent, hogy az összes port forward-ot, ip boundinget, ftp szervert ismét be kell majd konfigolnom
v1-ben tényleg nincs hw NAT? Te FW-del tényleg jobb sebességet fogok kapni?
-
Headless
őstag
válasz
vargalex #69328 üzenetére
Minden egyes beállítás save and apply után van 30 másodperce a usernek, hogy újra elérje a routert és küldjön egy okét, utána a módosítást visszavonja, namármost 30 sec alatt kb semmi se történik még a kapcsolat sem épül fel újra, persze újabb sok idő varása után megjelenik egy ablak, hogy ellenőrizetlenül akarom-e módosítani..., de ez idegesítően sok időbe telik...
Lan ip beállítása egy fél évtized így...
Nah meg nekem úgytűnt nem indította újra a networköt sem, mert reboot volt szükséges. -
-
IpiBcsi
tag
válasz
vargalex #69277 üzenetére
Nekiláttam, megformáztam egy 16 gigás pendrájvot ntfs-re és csatlakoztattam a routerre. A hálózati hiba megszűnt, viszont az "mkdir hdd" parancs kiadásakor az alábbi hibaüzenetet kapom:
"mkdir: can't create directory 'hdd': File exists"
Ha jól sejtem, nem tud írni a tárra.
Mit lehet tenni ilyenkor? -
gabor_01
senior tag
-
suste
veterán
válasz
vargalex #69258 üzenetére
Én Linksys WRT54GL -lel kezdtem és DDwrt-vel. Mondjuk akkoriban szinte semmi extra nem kellett.
A webes felülete valami állati nagy katyvasz volt a számomra.
Utána jött a tplink vonal és vele az openwrt, ahol minden a helyén volt.
Később a linksys-t elővettem, hogy belövöm repeater-nek, hát jól megküzdöttem vele, csak fórumos keresgetés után sikerült, jó sok menüpontba be kellett mászni..... -
Gelmi
tag
válasz
vargalex #69251 üzenetére
Szia!
Tegnapi nap 18:30 környékén felhívtam a Digit.
A telefonos csajszi nagyon segitőkész és kedves volt
Elkezdtem neki mindani hogy nekem nem jó ez a NAT olt ip kiosztás és egyből tudta miről van szó
Azt mondta hogy az illetékes szakiknak megír egy kérelmező levelet hogy változtasanak ezen és 72 órán belül ez meg is fog tőrténni .Majd mondta hogy erről sms-ben értesíteni fognak .Majd mondta még ha megjön az sms indítsam újra a routert és akkor meg fog javulni .
sms nem jött de most hogy felébredtem éjszakás műszak után gondoltam egy rebot a routernek nemárt és ránézekÉs láss csodát jó minden !
http://keptarhely.eu/view.php?file=20180912v00op1b7.png
http://keptarhely.eu/view.php?file=20180912v00ouotlm.png
Ezért most köszönöm szépen a segítségedet !
Magamtól erre lehet soha nem jöttem volna rá hogy mi a baj .
Üdv
Gelmi -
Gelmi
tag
válasz
vargalex #69246 üzenetére
Hát igen !
Az ip cím valahogy nem stimmelhttp://keptarhely.eu/view.php?file=20180911v00oci9ng.png
http://keptarhely.eu/view.php?file=20180911v00ob5ou2.pngHa betelefonálok a Diginek mit mondjak mit változtasanak meg ????
Vagy egyszerüen mondjam azt hogy ne NAToljatok mán !
Segítséget előre is köszönöm !
-
need
addikt
válasz
vargalex #69206 üzenetére
van egy nassom annak van egy DDNS elérése és én nem tudom még sem elérni
meg vannak a portok is amik kellenek fix ip cím gyakolatilag minden rendben vagy vagy is még sem!
nem értem és nem tudom mi a gond
ezen felül szeretnénk hozzá rakni egy kamarát is a nas DDNS címén persze az sem jó..
így először a nast akarom rendbe rakni! -
dbius
veterán
válasz
vargalex #69202 üzenetére
Nekem is újra üzembe kellett helyeznem a régi 1043nd v1-es routeremet. Felraktam a legújabb Gargoyle firmwaret, korábban is azt használtam.
Kábelnetem van, 100 megabites letöltési sebességgel. Egy Dell Poweredge T20-as van cat5e kábellel a routerre kötve, (gigás a létrejött kapcsolati sebesség) és nem tudom miért, de nekem is csak 25-35 megabit a letöltési sebesség.
Kábelmodem és router között cat6 kábel van. Routert kihagyva, közvetlen a szerverre kötve megvan a 100 megabit.
Igazából nem fogok vele különösebben foglalkozni, mivel csak pár napig fog menni ez a felállás, utána a router megy vissza egy digi pppoe kapcsolathoz, ahol hozta eddig a csomagban szereplő sebességeket.
-
fanti
addikt
válasz
vargalex #69200 üzenetére
én is átnéztem pár külföldi fórumot, de valahogy nem írnak róla semmit.....
szerintem azért amiért nekem sem tűnt volna föl ez, ha maradok a gigás eszközöknél és a wifinél
Ja, elkábeleztem a T-Hómos SagemComtól (kábelmodem+router) az egyik asztali-pc-ig cat6-al, meg szintén cat6-al a TV-ig.
Az asztalin megvan a szolgáltatótól kapott 400-450megabit/s, a TV-nél is a böngészőből mérve a 90-100 megabit/s.
Ahogy lennie kell(ene).....tplinken is..... -
iMaverick
addikt
válasz
vargalex #69193 üzenetére
Ez tutira valami V5-ös baromság lesz... Korábban én is kísérleteztem a V2-ömön és nem jött elő a kolléga problémája.
Ezt a topic összefoglalóba nem kellene beleírni?
-
gduck
addikt
-
fanti
addikt
válasz
vargalex #69140 üzenetére
Tudnál nekem openwrt-s linket adni, hogy kipróbáljam. v5 az enyém. köszönöm szépen!
ja, és egy pár sort, hogy miképp kell frissíteni és esetleg a régit lementeni ha mégsem....köszi!
az LG tv topikban egy komment :
"Na az lehet de azt is cáfolni tudom 150 mbit csatlakozik a tv a wifihez és azon is megy a 4k/50 megás film.
A router egy tp-link 1043 v2 (ddwrt firmware) ennél lehet látni a csatlakozási sebbeséget."vélemény?
-
fanti
addikt
válasz
vargalex #69138 üzenetére
Nemhiába Te vagy Topikgazda!
IGAZAD VOLT!
Lemértem egy 100megabites LAN vezérlős lapossal.......25megabit ott is.
Ha nem gigabites vezérlője van a Cat6-os dróttal csatlakoztatott eszköznek, akkor leseggel a router.
Még megnézem a lapost cat5-ös dróttal is, már csak a próba kedvéért.Lehet ennél a routernél a LAN portok sebességét szabályozni? Ha lehetne, hátha segítene az is.
ISMÉTELTEN KÖSZÖNÖM!!!
-
fanti
addikt
válasz
vargalex #69133 üzenetére
Szia!
"Nem lepne meg, ha a TV-n is csak 100 Mbps-es port lenne"
Igazad is van, a TV-n csak 100 megabites port van, NEM GIGÁS!De ez annyira bezavar a routernek? Hogy nem tudja ezt kulturáltan lekezelni? Hiszen ő gigabites. Akkor visszafelé 100megabit, mégvisszább 10 megabit a kompatibilitás, nem? Erre nem képes?
-
fanti
addikt
válasz
vargalex #69130 üzenetére
Természetesen!
A próba alatt a közbeiktatott routereken kikapcsoltam a DHCP-t, fix IP címet konfigoltam be, LAN-LAN (switch mód).
Nem lehet, hogy a TL-WR1043N-n kellene valamit állítani abban az esetben ha aktív eszközbe megy és nem egy PC-s végpontba?
Tanácstalan vagyok....
-
Headless
őstag
válasz
vargalex #69031 üzenetére
Alul van a soc, és a borda is, nyilván ott meg kőzel van az asztal, és hiába vannak rajta kivágások. Hűtőbordát nem szedtem le de egyedül a 2,4ghz-es chip különbözik a kettő között szóval maximum az lehet.
A képen a router fejjel lefelé van, ha megnézed az antennákat látszik hogy az asztal felé nyilnak ki.[kép]
De ez már tényleg nagyon off it, úgyhogy hagyjuk is.
-
Headless
őstag
válasz
vargalex #68978 üzenetére
Igen az ar71xx platform még igen, viszont switch szerint átrendezgették szép lassan a régi eszközöket is... és ott már 4.14-en van. Ezért írtam hogy ath79-en van flow offload is. Stabilitásról, nem működő funkciókról nem tudok nyilatkozni...
SZERK: jah akkor snapshotban van még csak, okés nem szóltam
18.06-ot annyira azért nem követem...
-
válasz
vargalex #68947 üzenetére
Igen. Nem a beállításokkal volt a gond. Egyszerűen működött, aztán nem, majd egy újraindítás és kezdődött elölről.
A számítógépeknél (2 db) a következő történt. Kapott ip-t, amit a most használt router oszt, volt hálózat és net, majd megszűnt a net, az óra melletti ki ikon még jelezte a net elérést. Majd megszűnt a hálózat, a tp-link webes felülete elérhetetlenné vált. Kihúztam, újra jó lett 5-6 percig, majd az egész kezdődött elölről.
És mielőtt megkérdezed, az egész elején alapra állítottam mindent, az ez előző konfig összes beállítását törölve. -
válasz
vargalex #68943 üzenetére
Alapban igen, de az összes leírásban ez volt az egyetlen megoldás, hogy swichként használd és ne routerként.
A problémám a kapcsolat instabilitása volt, még a konfig felület sem töltött be.
Miután átváltottam dd-wrt-re minden stabil. Mondjuk ott sem volt egyszerű a beállítás.
Látszik, hogy router funkcióra van kitalálva mindegyik, de nekem egy usb print szerver és swich kombinációjára volt szükségem. -
bod101
aktív tag
válasz
vargalex #68934 üzenetére
Szia Alex!
Rosszul fogalmaztam Dynamic DNS-t szeretném beüzemelni (noip.com), úgy mint a Te általad készített buildben a szolgáltatások között volt.
Valami ilyet találtam:
/etc/config/ddns - (ebbe kellene a lenti dolgokat beírnom?)config 'service' 'myddns'
option 'service_name' 'example.org'
option 'enabled' '1'
option 'domain' 'yourhost.example.org'
option 'username' 'your_username'
option 'password' 'your_password'
option 'interface' 'wan'
option 'ip_source' 'network'
option 'ip_network' 'wan'Köszi!
-
Pali79
aktív tag
válasz
vargalex #68887 üzenetére
Próbáltam mindent letiltani az alábbiakkal:
config rule
option src lan
option dest wan
option src_mac 30:0e:d5:2c:cf:c8
option target REJECTconfig rule
option src lan
option dest wan
option dest_ip 192.168.1.167
option target REJECTde nem történik semmi sem, ugyanúgy eléhető a net a gépről.
-
keke69
őstag
válasz
vargalex #68695 üzenetére
Akkor ha jól értem, de nagyon amatőr vagyok!
1,DD WRT esetén először a gyárira kell visszaállni, a ddwrt oldaláról elérhető webrevert fw-vel.
Ennek a menetéről kérnék egy leírást ha lehetséges.
2,Innen kell letöltenem a, melyiket is?
3, Öröm boldogság, vagy router kuka irány a legközelebbi számtech bolt!
Köszönöm a segítséget! -
-
gduck
addikt
válasz
vargalex #68627 üzenetére
Az NTFS jogosultságok kavarhatnak be. Nem lehet ezt úgy felmountolni hogy mindenre legyen jogom?
root@FW1:~# cd /mnt/sda1
root@FW1:/mnt/sda1# ls -la
ls: *: No such file or directory
root@FW1:/mnt/sda1# mkdir KUKUCSKA <-- mappa létrejön
root@FW1:/mnt/sda1# ls -ld * <--- mappa nem látszódik
root@FW1:/mnt/sda1# ls -ld
drwxrwxrwx 1 root root 8192 Mar 3 21:32 .
root@FW1:/mnt/sda1# ls -ld KUKUCSKA <--- ha konkrétan hivatkozok rá, mappa látszódik
drwxrwxrwx 1 root root 0 Mar 3 21:32 KUKUCSKA
root@FW1:/mnt/sda1# ls -ld VALAMI <--- ezt PC-n hoztam létre EVERYONE kogosultsággal és ha konkrétan hivatkozok rá, mappa látszódik
drwxrwxrwx 1 root root 0 Mar 3 21:34 VALAMI
root@FW1:/mnt/sda1# ls -ld *
root@FW1:/mnt/sda1# tail -10 VALAMI/felirat.srt <--- ezt PC-n hoztam létre EVERYONE kogosultsággal és ha konkrétan hivatkozok rá, látszódik a fájl
571
00:46:28,710 --> 00:46:30,120
Ez rám is igaz.572
00:47:15,000 --> 00:47:20,000
Twitter: @BenderHun, @SergAdama
www.feliratok.info
Időzítés: www.zimuzu.tvroot@FW1:/mnt/sda1# ls ./VALAMI/*
ls: ./VALAMI/*: No such file or directory -
gduck
addikt
válasz
vargalex #68625 üzenetére
root@FW1:/mnt/sda1# mount
/dev/root on /rom type squashfs (ro,relatime)
proc on /proc type proc (rw,nosuid,nodev,noexec,noatime)
sysfs on /sys type sysfs (rw,nosuid,nodev,noexec,noatime)
tmpfs on /tmp type tmpfs (rw,nosuid,nodev,noatime)
/dev/mtdblock3 on /overlay type jffs2 (rw,noatime)
overlayfs:/overlay on / type overlay (rw,noatime,lowerdir=/,upperdir=/overlay/upper,workdir=/overlay/work)
tmpfs on /dev type tmpfs (rw,nosuid,relatime,mode=0755,size=512K)
devpts on /dev/pts type devpts (rw,nosuid,noexec,relatime,mode=600)
debugfs on /sys/kernel/debug type debugfs (rw,noatime)
/dev/sda1 on /mnt/sda1 type fuseblk (rw,relatime,user_id=0,group_id=0,allow_other,blksize=4096)
root@FW1:/mnt/sda1#
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest