-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
IpiBcsi
tag
válasz
IpiBcsi #69323 üzenetére
Szépen működik minden, egy terás vinyót csatlakoztattam y kábellel.
Egy dolgot szeretnék már csak megoldani, a laptopról kellene a komplett torrentes cuccot átköltöztetni.
Úgy gondoltam, hogy a letöltött fájlokat ftp-n keresztül (Total Commander) bemásolom a "download" mappába, a Transmission-be pedig egyenként feltöltögetem a torrent fájlokat.
A gondom mindössze annyi, hogy a Total Commanderben az ftp-n keresztül nem enged feltölteni.
Mit kellene beállítanom hogy működjön a másolás? -
its_grandpa
tag
válasz
IpiBcsi #69315 üzenetére
Emlékeim szerint nem kell a TC-ben bepipálni az SSL/TLS-t (meg is néztem mert mentve van, nem volt a BB-hez bepipálva)
A képeid nézve meg root-al akarsz ftp-zni, ami nem jó út.
Hallgass suste-ra, állíts be az ftp usernek pw-t és menni fog.
(Feltéve,hogy jók a hálózati beállításaid de ezt nem tudjuk. Ha a 1043-ad IP-je 192.168.1.2 - switchként használod ? - akkor a 192.168.1.1-en portforward kell) -
suste
veterán
válasz
IpiBcsi #69315 üzenetére
1: NTFS-t felejtsd el!
2: használd a beépített formázót a pendrive formázásához
3: ha rendesen fel van csatolva, és nem állítgattál el semmit, akkor mindjárt lesz hely és jó helyre fogja letölteni amit akarszEgyébként arra tippelek, hogy mivel régi leírásokból indultál, így egy csomó konfigolást végeztél az fw-nken, amivel valszeg jól keresztbevágtad az egészet.
A mi buildünknek pont az a lényege, hogy minimális beállításra van csak szükség, és az is leginkább a router funkciókra vonatkozik (WAN, LAN), nem a NAS-ra.Az FTP beállításhoz is pl csak egy jelszóbeállítás kell a 9092-es oldalon.
-
CheGhost
aktív tag
válasz
IpiBcsi #69305 üzenetére
Szia!
A képet megnézve az alábbiak jutottak eszembe:
- A "globális beállítások"-ban
-- az "engedélyezve" checkbox-ot pipáld ki (putty-os ablakban látszik, hogy kétszer van megadva ez a rész, egyszer 0, egyszer 1)(szerk.: vargalex-nek igaza van, van egy betű eltérés)
-- "daemon indítása, mint" résznél vállasz ki valamit (ebben nem vagyok biztos, talán ha felajánl valami transmission-osat akkor azt, ha nincs akkor ?root)
-- "puffer méret"-nél értéket adj meg, 0 talán a legjobb, de 4-ig elmehetszBocs, de nem folytatom, mert egy csomó minden nincs, vagy rosszul van beállítva... a luci-s felületen állíts be mindent.
Egyébként talán érdemes lett volna már egy összerakott build-et felraknod. Az utóbbi napokban nem derült ki nekem, hogy abból hátrányod lenne. A speedfire-s leírás már jó pár főverzióval ezelőtt, azóta sok minden egyszerűsödött.
Ha olvasol, akkor az alábbi korábban írt hozzászólásomat is figyelmedbe ajánlom.Annyi kitétellel, hogy az aktuális OpenWRT verzió megnevezése természetesen behelyettesíthető.
És a legfontosabb, hogy ha stabil openwrt verziót raksz fel, akkor abban alapból kell lennie luci-nak, abban a legtöbb dolog könnyen és gyorsan beállítható.
szerk.: Hosszú ideig írtam, addig megelőztek.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
IpiBcsi #69305 üzenetére
Szia!
Ahogy LuCI-ban látszik, a config-ban nincs is engedélyezve a transmission. A config file-ban régen (már nem emlékszem, hogy melyik build-nél) még
enable
volt a paraméter, egy jó ideje márenabled
.
Van ott még bőven beállítási lehetőség, csak lefelé kellene görgetni.Telnet-elni pedig azért nem tudsz, mert a hibaüzenet szerint nincs telepítve a windows-odon (Vista óta manuálisan kell engedélyezni).
-
its_grandpa
tag
válasz
IpiBcsi #69302 üzenetére
Így nehéz lesz, kevés információt adsz
Mi a hibaüzenet ?
LuCI-ból próbálod ? Ha igen fenn vannak a csomagok ?
luci-app-transmission LuCI Support for Transmission
luci-i18n-transmission-hu Translation for luci-app-transmission - MagyarPC-ről egy cmd utána telnet 192.168.1.2 9091 mit mond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztalos klub
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged