- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Borisz76
nagyúr
Pont ellenkezőleg!
Minél távolabb legyen egymástól a két csatorna.
Ne zavarják egymást.
Nézz szét az éterben is....nem ugrik be a program neve...
Megvan : [link]inSSIDer -
Elméletileg nincs akadálya. Mondjuk egymás mellett nem sok értelmét látom, legalább a szomszéd szobába vidd át kábellel...
szerk: gondolom a 841 lenne az "alárendelt" router. Akkor azon kapcsold ki a DHCP-t, a LAN részében meg fix IP-t állíts be a 1043-assal van egy tartományban.
-
nOvOp
senior tag
Vissza kellett tennem a régi TL-WR841N routeremet, mert a kapcsolat vmiért sz@r@kodott. Furcsának tartom, hogy egy 100/100-as digi hálózaton a TL-WR841N routernél wifin 80/85 volt a mért sebesség két szobával arrébb panel házban, ahol több hálózat van mint ember. Viszont a WR1043ND_v4 LEDE ugyanebben a környezetben kb. 30/45-öt tud, közvetlenül a wifi mellett 40/55 ugyanazon beállításokkal. Ez hardveresen tényleg ennyit tud? Sajnos nem néztem meg a gyári fw-vel, mert egyből LEDE ment fel rá. Viszont a 841 baromira nem konfigurálható, még egy szülői beállítást sem lehet elvégezni rajta normálisan, hogy a többi eszköz közben megfelelően működjön a lakásban, nem beszélve hogy USB sincs rajta. Igazából ezt a 1043-at sajnálom. Teljesen jó lenne, de ilyen wifivel....
-
llax
senior tag
-
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Miért, az általad linkelt megoldásban mi történik? Beállítja, hogy a doubleclick.net-et a 127.0.0.1 IP-re oldja fel a dnsmasq... Az általam írt oldalon pontosan ezt tudod megadni.
-
suste
veterán
-
tigipuf
senior tag
Ezzel én is jártam már így mostanában párszor,nekem v2-m van :suste/HeadLess@OpenWrt@0.7 Barrier Breaker 14.07.Majd megnézem már mit és hol írtál át.Mit is neveztél át mire
?
Más:Szerintetek 13 körül még most érdemes beruházni egy új v4-re?úgy látom lassan kifuttatják a kínálatból a boltok.
Létfontosságú nekem ez a router, wifi-s szolgáltatótol kapott gyengusz netet használok és osztok tovább wi-fin kényszerből,más internethozzáférés nincs.Lassan 3 éve megy 24/24, alapvetően minimális hibákkal.
Torrent is megy,nem hiszem,hogy jobb tipust találnák ennél.Kezdenek előjönni gyanítom a kondikból eredő korából adódó hibák. -
nOvOp
senior tag
A szolgáltatás újraindítása nem segített, a router újraindítása sem. Most azt tettem, hogy a /mnt/dlna_config mappában lévő files.db fájlt átneveztem és a szolgáltatást újraindítottam. Így most újra szkennelte az USB-t és mindent rendben mutat. Tehát valamiért nem frissíti folyamatosan vagy legalábbis változások esetén a files.db fájlt.
-
mcwolf79
veterán
Eddig nincs vele gond mióta visszaraktam a gyárit.
A LEDE-vel valamiért néha lecsatlakozott magától a WIFI-ről, és nem volt hajlandó visszacsatlakozni. A FW szoftverében kellett manuálisan felcsatlakozni.
Egyébként nekem nem kell nagy mutatvány töle, csak legyen stabil és erős jel. Ezeket hozza gyárival is az eddig tapasztaltak alapján. A hálószobában a Samu TV-nek a Wifi stick-jét az előző TP link router-re nem tudtam használni,mert nem ment át a jel. Ezzel simán megy elég erős jelszinttel.
Amúgy a konfigolhatóságon kívül mivel nyújt többet a LEDE,mint a gyári? -
suste
veterán
1: remélem szűz rendszerre raktad a mentést
2: lassú webes felületnél melyik webes felületre gondolsz? luci vagy 9092?
a 9092 akkor szokott lassú lenni, ha nincs nete a routernek (konfigurációtól függően ettől a rácsatlakozott eszközöknek még lehet!)
3: a BB buildnél lévő leírások LEDE-hez is jók: [link], vagy itt visszakeresve is nagyon sok infót találsz (sokszor leírtunk már szinte mindent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged