-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
#22718208 #69646 üzenetére
LuCI-ban a switch (kapcsoló) config-nál tudod az egyetlen portot, ami a WAN-hoz van most rendelve a LAN-hoz rendelni. Ezzel meg is van az 5 portos switch-ed.
Ha a Sagemcom-on a DHCP-vel van baj, akkor ott kapcsold ki és legyen a TP-Link a DHCP szerver... Nem kell annak a NAT-olást végző eszközön lennie. -
-
xabolcs
őstag
válasz
#22718208 #69631 üzenetére
Tedd fol juppin ath79 buildjet!
Az OpenWrt forumon talalod!
-
-
Headless
őstag
válasz
#22718208 #69564 üzenetére
Csak azokat tudod törölni, amit te telepítettél, amiket mi forgattunk bele, azt nem. Ha kevés a hely rakj fel egy tiszta imaget, de abban nem lesz semmi. Viszont lesz kb 4mb szabad helyed. a 8.1-est úgy forgattuk, hogy belerakjunk minden fontosat és még elférjen mellé pár dolog, utólag telepítve ennyi mindent nem fogsz tudni belerakni az biztos. Ha teljesen saját imaget akarsz forgatni, akkor javaslom a building guide-ot.
"Irható táron" - csak az utólag telepített módosított fájlok mappák vannak. Ha ilyen nincs, akkor nincs mit törölni.
Az openwrt root fájlrendszere úgy működik, hogy van egy read only sqhuashfs partició ez adja az alapot ez csak forgatáskor módosítható. És van egy írható partició úgynevezett overlay partició, ami szintúgy /-be van csatolva ide telepíthetsz te fájlokat mappákat, csomagokat..
-
suste
veterán
válasz
#22718208 #69410 üzenetére
azt azért említsük meg, hogy ennek semmi értelme nem volt:
Felraktam ez :
suste-OpenWRT-BB-0.8.1-tl-wr1043nd-v2-squashfs-factory
meg ezt:
suste-OpenWRT-BB-0.8.1-tl-wr1043nd-v2-squashfs-sysupgradeha gyári fw-re rakod, akkor kell a factory, ha pedig openwrt-re rakod, akkor kell a sysupgrade!!!
egyébként a "tartalma" ua -
Headless
őstag
válasz
#22718208 #69297 üzenetére
Már poénkodni sem lehet, amúgy én mindenképp saját klienst javaslok. Egyszerűbb a használata, letöltöd böngészőben a fájlt már nyitja is automatikusan. Nem kell tallózgatni, egyéb dolgokatművelni ugyanez igaz pc-re is. írtam is példát androidra torrnado a neve magyar fejlesztesű applikáció.
Csakhogy én az iOS-re írtam, hogy vegyél rendes telefont, de nem vagyok egyik tábor tagja sem, bár jobban preferálom az androidot.
-
válasz
#22718208 #69291 üzenetére
Ez az alap transmission gui? Csak mert a web control-ban van mobilnézet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged